Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Ma ebédre eszt csináltam: Vesepecsenye (medium) steak fűszer, fokhagyma, rózsabors, "barnamártás" por, Mustáros fehérboros mártás mellé, hasábkrumpli (vegyes sali, pari, káposzta, uborka), Dreher sör.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
wehe
én ezen fetrengtem[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
8th
addikt
Ezt haverom üzenőfalán ezt a képet megpillantva a számban lévő már félig megrágott bundás kenyér jelentős részét beleköptem a billentyűzetbe a maradékot pedig röhögés közben rendesen félrenyeltem amitől majdnem megfulladtam... Pasztmeg!
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
shteer
titán
Nem azert vadasztam ossze, hogy mindenfele jottmentnek elajandekozzam
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
zoltanz
nagyúr
Akkor mutassatok légyszi, ebben az árkategóriában mást ilyen teljesítmény/üzemidővel.
[link] -
zoltanz
nagyúr
Rendőri jelentések...
A holttesten 10 és 20 kopejkás érme nagyságú bemeneti sebeket találtunk. A sebek
összfelülete 3 rubel 20 kopejkaA gyanúsított a páternoszterbe lépett és ismeretlen irányban eltávozott.
... s végül fejével hosszasan ütötte az őt kihallgató őrmester cipőjét...
Tegnap a "Kosmos" étteremben lövöldözés tört ki két rivális banda között. A közelben
tartózkodó ügyeletes rendőröknek sikerült elmenekülniük. -
8th
addikt
Wehhehe...
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
8th
addikt
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #46658 üzenetére
Minden elmebeteg jöhet ide - elég lett volna ennyi, meg egy lábjegyzet, hogy azé', hogy Te se lógj ki a tömegből...
Én amúgy már kezdek okosodni!
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
8th
addikt
válasz CJ4567 #46657 üzenetére
Szerintem innen már senkinek sincs E2000 penyája. Szóval, ja.
Mulan: szavad nem lehet, az ilyen diverzáns elemeket se zavarjuk el mint te.
-
CJ4567
nagyúr
Ide csak E2000 szériások jöhetnek vagy volt Prescott-Presler-Conroe felhasználó és jelen Wolfdale felhasználó?
No Sana No Life
-
lipi67
nagyúr
Meg volt a nap poénja! Anyám mozgáskorlátozott, s mozgó urnát kért. Kb negyed órája jött egy pali, hozott neki papírt a választási irodától. A barátnőm ment ki, hogy átvegye. (20 éves). A pali meg (mikor tamara aláírta, hogy átvette) kérdezte, hogy mit írjon utána, ki vette át.
Pontosan: Mit írjak, unoka? Mire Tamara..: Inkább meny.[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Bakker! Csak időben válts akkor kezet, ha közben az én kezem is fogod!
-hát.. ja, szarni bele. - alakítsunk egy céget! Pl. dinoszaurusz vadász cég. Kóbor állatok befogása, stb..
felveszünk sok állami támogatást, hisz kva nehéz meló manapság dínókat üldözni.....Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
8th
addikt
válasz lipi67 #46652 üzenetére
Na, kezet foghatunk. Váltott kézzel verhetem a brét napestig, az időmbe belefér ugyanis múlt hónap végén megszűnt a vállalkozás ahová bedolgoztam. :/
-
lipi67
nagyúr
Szép napot mindenkinek!
Itt minden facca, ma megint munkanélküli lettem, lejárt a szerződésem. Dől a lé (kiborult a bili, reggel nem vittem ki.. )
ajemdét nem ismerem, szerintem olyan mint Isten (nem gyuri, nem úgy!) Sokan beszélnek róla, hisznek benne, de még senki se látott (jót).
VGA-m nem van, minek... Játszani úgy se tudnék ha akarnék se, hisz írni is csak 1 ujjal pötyögök..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
csoty
aktív tag
válasz shteer #46650 üzenetére
Ah... megvettük... két hét után amit csináltak rajta:
-valami csapágy futóműben baloldalt
-katalizátor + flexibilis szar
-4 új téligumiElőtte erőteljesen jobbra húzott, azóta talán abszolút nem is.
Biztosítás valami 20k lehet egy évre, annyi h nem az én nevemen van
Amúgy jó kis '98 1.3 Mitsu Colt Egész korrekt hangja van, bár tákolt a kipuff... de nekem bejön
Nekem lassan olajat kéne cseréljek, 'hálisten nem eszi az olajat, meg vezérlést 9ezer km. múlva.
Aztán majd ha minden fasza jöhet az 1.6os 4G92 motor beleRádió viszont nincs az autóban! Házilag próbáljuk majd megoldani hogy tabletró' jacken át, házi erősítővel a csatlakozóra rákötni a hangot, és akkor van egy fasza mediacenter
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
-
8th
addikt
válasz shteer #46640 üzenetére
Wireless? Miért te láttál már vezetékes labdát?
Kaptam egy usb kábelt ki még nem próbáltam elméletileg működik bár a kinézete alapján vannak kétségeim. Megrágta a srác macskája. (nem vicc )
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
-
8th
addikt
Erre nincsenek szavak.
-
zoltanz
nagyúr
4. X betöltve.
-
shteer
titán
szerintem jónak tűnik..
-
8th
addikt
-
zoltanz
nagyúr
XD szép az angol kiejtése
Múltkor egy Apple -os szervizes csávó aszongya: épűl telefon !? -
8th
addikt
-
8th
addikt
Na bammeg most mi lesz? [link]
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #46600 üzenetére
"otthon cumizol", "főnök házát baszod" ..hm.. milyen melód van Neked?
F34R : mutatós kis masina...zoltanz: Hát ..ja! Mindenkinek igény szerint kellen építeni gépet. (nekem hosszú, sötét hajú legyen..)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OpenMediaVault
- Kuponkunyeráló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bestbuy játékok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- Anbernic RG405M
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest