Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz Gyuri27 #10397 üzenetére
4850em van, ezt tudtad...mindig is ATI párti voltam. Bár ami kiadtak egy slotos hűtést...háááááátt az egy ##@@...nahh mind1...
Húgi gépe...
Asrock A780GMH, 2giga ram és egy 5200+ van benne...uez volt nálam aszhem csak x3as cpuval és 4 giga rammal...
Nincs mit róla mesélni...müxik jól...teszi a dolgát...ahogy az enyém is... Én max csak akkor nyúlok hozzá, ha vmi komoly gond van...vírus, reinstall és társai...Gorneck#1239
-
Gyuri27
félisten
válasz Gorneck #10392 üzenetére
Szived joga.
Csak nem tudjátok miről beszéltek. Hiszen kinek volt mostanában amd cucca?
Mert nekem van intelem.optimus: ha azzal a három kerékkel gyorsabb és olcsóbb mint az intel kétkereküje akkor szvsz mindegy.
Ráadásul amd vga-t használtok.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
fekeandras
őstag
válasz Gorneck #10384 üzenetére
Nem. A tesója nézte meg. Ebből is látszik mennyire értenek hozzá. De semmi gond mert családban marad. Az unokatesójuk az eladó. Igazából nem volt túl korrekt az eladó hozzáállása mert tudta, hogy sötétek hozzá mégis jól lehúzta őket. Ezek meg kicsit megérdemlik. miért nem nézték meg mit vesznek. vagy csak kérjék ki valaki tanácsát.
De hát minden annyit ér amennyit kifizetnek érte... -
-
fekeandras
őstag
Előbb beugrott haverom öccse.Vett egy P4 gépet 30ért és nézzem át meg telepítsem újra neki mert telivan sallangal.Mondom ok.
Lekaptam az oldalát és jött a sűrű pislogás.
A gép.: s370 (TUA) Celeron 1100Mhz, 2x 256/133 Hynix ram, GF2 Mx400 (64mb) vga, 30Gb + 40gb Maxtor, lg cd (rozsdás! ) és noname dvd-rom, valami ezer éves 14es IBM crt monitor.
Na gondoltam öcsém jól bevásároltál.Átbasztak mint szart a palánkon.Mindjárt hívom kíváncsi leszek mit mond rá ...Csávó szerintem szívrohamot aztán dzsihadot indít az eladó ellen.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz fekeandras #10378 üzenetére
Mert ott az intel ellopta a jóidőt és az áramot.
Amd-s szép napot.Amd - Radeon - Ryzen
-
fekeandras
őstag
Felhőszakadásos, szélviharos, áramszünetes szép reggelt.
Lipi nagyon el van tűnve.Biztos "szerelmes"
mod: jó hír így reggelre: Bujtor magához tért.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz krammerka #10364 üzenetére
Kb ezeket használtam eddig is és most is, eddig hibátlanok...:
utorrent
cdburner xp pro (vagy InfraRecorder és abból van kimondott 64bites is, mondjuk nekem annyira nem jött be)
kmplayer
TC
foxitreader
irfanview
7zip
foobar
msn
a-squared Free
Malwarebytes' Anti-Malware
avast 5 (4.8 is tökéletes)
firefox
thunderbird
daemon tools
ccleanerDriverből én feltettem a realtek landriverét, xfi karimhoz a legfrissebb drivert, a hp laserjet 1005 nyomihoz kellett leszednem frissebb vista drivert...mert amit anno leszedtem és felraktam neki az win7 alatt nem volt jó.
Sebesség nem rossz és számomra vhol átláthatóbb, mint a Vista volt...még próbálgatom, de sztem ehhez több idő kell, hogy tényleg azt tudjam mondani, hogy klafa kis cucc...de elsőre nagyon szimpatikus...
Gorneck#1239
-
shteer
titán
melyiket tartsam meg?
sapphire hd4770 gddr5 vagy his hd3870 gddr4?
szerintem jónak tűnik..
-
Gyuri27
félisten
válasz shteer #10360 üzenetére
Sőt ha kell még a mogyid is megmasszirozom, meg elviszlek vacsizni is.
Amd-s ganjamanos szép napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
kicsigeri
senior tag
Jóreggelt, uccsó munkanap, aztán holnap délután már süttetem a hasam a tengerparton. Persze ha nem lesz szar idő
-
Gyuri27
félisten
válasz fekeandras #10356 üzenetére
Én még igen. Úgy látszik fel kéne vennem a jamaikai fíílinget.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gorneck
legenda
válasz kicsigeri #10347 üzenetére
Nem mindig jó ám egyedül...van mikor nagyon hiányzik vmit értelmes bige az életemből...így egy évet átgondolva...
De vannak olyan napok is elég sűrűn mostanában mikor épp cimbikkel kvzgatva kiderül, hogy lassan olyan ember nincs a társaságban aki még kapcsolatban van vagy ha kapcsolatba is van akkor boldog...
Én sose voltam anyagias ilyen szempontból...ha megérte a nő, akkor nem foglalkoztam az anyagiakkal...
Viszont a nyugalom tényleg sokat számít...Gorneck#1239
-
kicsigeri
senior tag
válasz Gyuri27 #10268 üzenetére
Na látod ebben igazad ven, de a 3 ból könyebb kiválasztani azt az egyet, nem???
Ja és mint kiderült a modell, még szépségkirálynő is volt valami, hazánk szépén vagy min. A kis 17 éves lekoptatva, gyenge volt nagyon maradt 2 versenyző. Vagyis megint 3 van, mert az egyik régi ismerősöm elkezdtem oltogatni. Pont nincs faszija, csak ne ismerném ennyire, bár dugni jó.
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
Erőt egészséget!
-
Gorneck
legenda
Jó napokat.
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #10332 üzenetére
Hát..nem volt egy pörgős topik nap. Lassan én is aluszok, bár..sose jön össze, mindíg eszembe jut valami
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #10327 üzenetére
Ok-Ok tom, hogy nem ott, csak nem tudtam, h koli volt. Szerintem írj rá Tildyre!!!
(#10328) Gorneck23: Bakker..az nem most lesz[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #10325 üzenetére
Én szoktam még a medve bőrére is. Mennnyé má haza!
MOD: "aszhem" - Itt a hangsúly! Hát győződj meg róla! Holnap 10kor ott lennél a keletiben, s leugornál velem a 10:10-es IC-vel Szhelyre..
[ Szerkesztve ]
-
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #10322 üzenetére
Kikérted magadnak, nekem, Gábornak, Tildynek..
Ki is volt az a fickó aki a legénybúcsún bepuszilta majd az összes házipáleszt?
Én..olyankor nyomom a vizet, elvonja az alkohol. Én is csak akkor piálok mikor tom, hogy megtehetem, minden gyerek lerendezve, stb..Persze vannak extrém helyzetek nálam is, ill. inkább spontán szituk. Elugrok a boltba és legurul pár sör meg kabóca..
(#10323) shteer: Nem igazán értem, minek is Neked a lakás, de nem jó a Nagyv.tér? Eddig is arra voltál, mi a baj, miért nem ok? (én lehet, h tudok..)
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz lipi67 #10321 üzenetére
Ezt kikérem magamnak...mondjuk régebben valóban...18-22 éves kor között...aztán 5 évig nem nagyon ittam. Vagyis ritkábban...meló és asszony mellett nem nagyon...
Mostanában ismét többet iszom, mert nincs asszony...de másnapos akkor se vagyok...1-2 pohár tej vagy C vitamin és ennyi volt a másnap...
Persze vannak extrém esetek mikor kavarog a gyomrom, mint állat és másnapos vagyok, de akkor általában keverem a piát és azért...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #10318 üzenetére
Paradicsomlé?
Nálam az is ok, kicsi bors meg vodka bele és jöhet..Ha másnapos vagy, vagy elrontottad a gyomrodat egy jó 3 hónapos gennyes macskafejjel..(akkor jó, ha amikor megszívod az orrát, beesik a szeme), Ínyencek vagyunk , vagy nem? 1es sajtok se jobbak.
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #10315 üzenetére
Glug-Glug..
Sav.káposzta, uborka, ecetes paprika leve brutal jó.#10316) Gyuri27: Nemtom milyen nap van, de kvra süt! Itt nagyon meleg van..
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Amd-s szép napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #10313 üzenetére
Mi rosszat tett az a gép, hogy sarokban áll?
Én: Sör (igen, Borsodi!), víz, ásványvíz, tonik, s kovász uborka leve ha ég a pokol..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #10304 üzenetére
Én már Vas(i) ember leszek..nincs most kedvem.
(#10305) shteer: Pont Te mondod, a "vizesguru"? Igaz, inni nem nyerő, de jobb mint a tea vagy a tej. Azokat képtelen lennék.Ja, jó a hx. Fura volt, hogy majd 2x akkora dobozban érkezett. Kben kvra uaz, csak kék és nem zöld, ill. moduláris. (talán szebb)
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz Gorneck #10307 üzenetére
jah, nagyszoba halvány rózsaszín havernak frusztrációja támadt amint meglátta a képeket a nagyobb szoba lenne az övé
elég tág a mozgástér, 4(metróközeli)-5-6-7-8(körútközeli)-9-13-14(örsközeli) ker
különnyíló másfél szobás, fiatalos berendezés, gépesítve, rezsivel ~80k-s plafonpanel lehet mert a magas beltértől herótom van
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
válasz Gyuri27 #10294 üzenetére
kell-e?
nyugodtan nyírhatsz amd logot a gyepbe nem megyek befogadnak itt a nagyvárosban is.bár inkább használhatnám a megtűrnek szót
Gorneck: ez van.. ezt nem vesszük ki. bízunk benne h lesz hasonlóan jó, picit olcsóbb nem rózsaszín fallal
Lipi: egy egész vödör vizet inni? pedig az beosztható egy életre
szerintem jónak tűnik..
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #10302 üzenetére
N SZ I V, L V M A F. K K, M SZ!
Ez meg: Nagyon szép idő van, lusta vagyok mint a fene. Készülnöm kell, mén Szombathelyre.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt!
András: A pópóst nem értettem, de vízkőoldó asszem van itthon.
Balázs: Foglald is le magad, s ne agyaljGeri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Assetto Corsa
- Nők, nőügyek (18+)
- OpenWRT topic
- Hardcore café
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest