- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Batch programozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoIP telefonálás
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
De ha már itt járok!
Azt gondolom akkor meg tudjátok mondani nekem, hogy ha beleteszek az imént linkelt termék PCI foglalatába pl. egy 8800GT-t akkor teljes értékü vga-t kapok??? Ezek amúgy 16X-os PCI slot-tok? Meg lehet valahogyan oldani, hogy a lapos saját képernyőjén lássam a képet?[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Jólvan, értem én a célzást elsőre is!
Amúgy csak lapozgattam a hirdetések között, és erre bukkantam. Előtte pedig a notik között nézelődtam, azért támadt ez a remekbeszabott ötletem! -
Lajkó
őstag
Üdv!
Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de azért felteszem a kérdést itt is!
Clevo D87p (D870p) -hez keresnék Thinkpad-et! Létezik ilyen egyáltalán? Esetleg 16X-os PCI kivezetéssel szerelt van belőle? Ha rosz helyen járok, akkor hol kérdezzem? A Clevo-s topikok kihaltak már vagy 1-1.5 éve!
KöszI az útbaigazítást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla