-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Én egy Samsung HM121HC-t használok, nagyon halk, és a gyárinál sokkal gyorsabb. Ugyanazt a Win7-et raktam át rá, ami a kicsin volt, és sokat gyorsult a progik indítása, és a leállítás is.
120 gigás. Most jó ideje a hasamon pihen, HL2-t játszottam, szóval a proci izzadt, de a vinyó 35 fokos. Szerintem simán jó.ui.: Én is SSD-ben gondolkozom, de tényleg elég drágák még. Viszont nagyon megszerettem ezt a kis gépet, és nem félek költeni rá, ha lesz mit.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hali!
Remélem jó helyre írok a gondommal.A gép egy T40, és az USB csak lassú módban műxik.
Oprendszer W7 Ultimate.
USB 1.0 vagy 1.1 sebesség, meg nem mondom.
Nem tudok olyan változásra visszaemlékezni, ami most ezt okozhatta, sem szoftver, sem hardver szinten.
BIOS-t átnéztem, semmi, Windows alatt eltávolítgattam az illesztőprogikat, restartoltam, újratette magának, semmi javulás.
Külső vinyó, pen drive, USB HUB esetén sem képes a 2.0-s sebességre.
Valami ötlet? -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Sziasztok!
Remélem, jó helyre írok egy kis tanácsért Thinkpad ügyben.
A helyzet az, hogy úgy döntöttem, nekem nem szükséges asztali gép, mert nem játszom már annyit, mint régen, illetve zavar, hogy egy helyben kell ülnöm, ha gépezni akarok..Mivel eddig csak egy laptopom volt, egy T40-es, amit nagyon szerettem, nem kérdéses, hogy ezen a vonalon maradok.
T60 illetve T61 amire váltanék.
Mint írtam, nem játszom sokat, de a semminél azért többet, így egy rendes GPU megléte feltétel.
Ahogy nézegettem, ATI X1300, X1400, és nV Quadro NVS 140m a választék, amiből az nV tűnik legcombosabbnak számomra - javítsatok ki, ha tévedek.Mire kell figyelni?
Hallottam olyanról, hogy a GPU gyengén volt ráforrasztva az alaplapra (már a T40-esek is szenvedtek ettől anno), a T60-asok hogy állnak ezzel?
Mik a szériahibák, mit kell megkérdezni az eladótól, vagy tesztelni? -
félisten
-
félisten
Köszi a választ.
Nos, a dokkolókkal nem vagyok képben.
Ha dokkolóban lévő vga-t használok, az csak külső monitort tud kiszolgálni, a laptop saját kijelzőjét nem?Azért gondoltam a Quadro-ra, mert azzal még talán lenne némi esély alacsony grafikán GTA4-ezni néha, azon kívül csak a CS:Source-t játszom, és Deus Ex HR-t. Utóbbit kétlem hogy megmozdítaná az X1400-es ATI.
Egy Quadro-s T61-ről hogy tudom megállapítani, hogy mikor gyártották, illetve melyik revízióból való?
Ha jól emlékszem a T40-es időkből, van ezeknek egy négyjegyű számozásuk, az alapján el lehet indulni? -
félisten
Akkor lemondok a Quadro-ról, úgy tűnik, csak a gond lenne vele.
Nagyon jó árban lehet X1300-as és 1400-es gépeket találni, (e kettő között mekkora a különbség teljesítményben?) és én is ilyet fogok venni akkor.
Annyi kérdésem lenne még, hogy ha szerzek dokkolót is, akkor is működik a dokkolós VGA-s dolog külső monitorral, vagy az csak Inteles integrált grafikás gépekkel műxik?
Illetve hogy milyen kijelzők fordulnak elő ezekben a gépekben, és milyet érdemes venni?
Amit én nézegettem, X1300-as VGA-val, és 1400x1050-es kijelzővel, ezek gondolom TFT-vel jöttek, nem IPS-sel. Vagy tévedek? -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Hali.. T61 vásárlásán töröm a fejem még mindig.
A Quadro NVS 140M és 570M között mekkora különbség van teljesítményben, és desktop kártyákra vetítve kb. hol helyezkednek el?
Gf 8400 a kisebbik, ennyit tudok.. -
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz FoxiestFox #38401 üzenetére
Ja és még egy kérdés.
Ezek a Geforce 8 alapú Quadro-k ugyanúgy képesek a HD videók gyorsítására, mint az asztali társaik? -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Chaser #38418 üzenetére
70-75k lesz a keretem csak..
Nemi alap jatek (nem jatszom sokat), cs source, RUSE, regebbi CNC-k az igenyem.. es a hw dxva jol jonne, sokat filmezek.
Egy 168px1050-es nvs140-el szerelt gpu hiba kikuszobolese utani T61-gyel szimpatizalok most, es akkor meg egy rendszer-ssd-re is maradna penz talan.. -
félisten
T400-akat nezegettem mar, nemelyiket talan meg is tudnam venni..
Ne mondjatok, hogy azoknak is leolvad a vga-juk...soldi3r: teljesen nem szeretnek leszokni rola.
Nyilvanvalo hogy nem jatekra termett gepek ezek, de egy alkalmi jatekot toleralo teljesitmenyt szeretnek.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
valaki irta itt, hogy a T60 nem lat 4 gb ramot sem
ez a T61-re is igaz, es a T61p-re? -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Quadro FX 570M-es (gef8600) T61p-nél már nem gond a fullhd videók GPU gyorsítása, igaz?
Elvileg már NVS140 is tudja, legalábbis ahogy a purevideo support pdf-jét nézegettem.
Tapasztalatok?
Meg tudom azt oldani pl, hogy a jól bejáratott CRT sugárágyúmon (amin tényleg fekete a fekete ), nézem a fullhd filmentyűt fél szemmel, a lapos saját kijelzőjén meg CS:Source-ozok?[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Hali..
T61p-ben mi a hűtő legalacsonyabb, és legmagasabb fordulatszáma?
Akku formázása lehetséges? Hogyan? SANYO. -
félisten
-
félisten
Sziasztok...
T61 és T61p-kben a GPU A2-től biztonságos, az A1 még kuka-gyanús?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest