-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
(#83609) Tim82: Ha meglesz a kitaposott ösvény, akkor talán én is belevágok később. Feltéve ha sikerült kitalálnom milyen gépet vegyek.
(#83610) lakkusjj : Utána még forgattam magamban témát... A T420-ba is kellne USB3, akkor úgyis vennék Express Card-ot, amivel el is használtam a portot... Ha meg van egy beépített, de nincs EC akkor ugyanott vagyok. A portok száma nem biztos, hogy érzékenyen érint. Amúgy pont a portok hátraszervezése miatt tetszik az 's' változat.
A CPU csere nem szerepel a tervek között. Az egyedüli dolog ami komolyan elgondolkodtat az az akku kapacitás. Eléggé elkényelmesedtem a 9 cellás 94Wh-val.
Egyébként igazad van, totál T420 mellé jön ki az érvelés.Áttúrtam a Hardverapró hirdetéseit. Van 3 potenciális 's' ami lehet, hogy csak 2 mert a két hirdetés elég "hasonló". Van még 2 sima is...
(jófogás, vatera is csak ismétli a dolgokat) Alfánál nincs ilyen felbontás, de rákérdeztem hátha mégis...
Van még ötlet hol lehetne megnézni? ( ami nem ebay).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest