- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Rendszergazda topic
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
(#83609) Tim82: Ha meglesz a kitaposott ösvény, akkor talán én is belevágok később. Feltéve ha sikerült kitalálnom milyen gépet vegyek.
(#83610) lakkusjj : Utána még forgattam magamban témát... A T420-ba is kellne USB3, akkor úgyis vennék Express Card-ot, amivel el is használtam a portot... Ha meg van egy beépített, de nincs EC akkor ugyanott vagyok. A portok száma nem biztos, hogy érzékenyen érint. Amúgy pont a portok hátraszervezése miatt tetszik az 's' változat. A CPU csere nem szerepel a tervek között. Az egyedüli dolog ami komolyan elgondolkodtat az az akku kapacitás. Eléggé elkényelmesedtem a 9 cellás 94Wh-val.
Egyébként igazad van, totál T420 mellé jön ki az érvelés.Áttúrtam a Hardverapró hirdetéseit. Van 3 potenciális 's' ami lehet, hogy csak 2 mert a két hirdetés elég "hasonló". Van még 2 sima is...
(jófogás, vatera is csak ismétli a dolgokat) Alfánál nincs ilyen felbontás, de rákérdeztem hátha mégis...
Van még ötlet hol lehetne megnézni? ( ami nem ebay).Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc