-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz Surfym@n #120033 üzenetére
Az M6800-asból a 7 mm magas 2TB-os HDD biztosan átmenne, esetleg gondolkozok a rendszermeghajtó M.2 SSD mellett egy másodikon később.
32 GB RAM elég, annyi van az asztali gépben is, bár lehetséges, hogy később bővítem maximumra, nálam szokás kimaxolni
AI funkciók nem kellenek, abban nem gond ha nem erős a Quadro kártyája. Kár, hogy a Win 11 által már nem támogatott a gép hivatalosanRálestem a linkre, jó hír, hogy minden trükközés nélkül rakható bele AX200-as kártya. Az M6800-asba is az került (Mini PCI verzióban), valamint az asztali ITX konfig alaplapja is azt kapta a gyári AC-s kártya helyett
Az asztali gép mellett már felesleges egy 4 kilós monstrum, hiába szeretem
Köszönöm válaszodat
Ha úgy állok, akkor rakom fel eladásra az M6800-asomat, és rápakolok egy P50-esre. 4K kijelzősöket néztem én is, az lenne a legjobb valóban. Hűtésileg a tesztek alapján nagyon jó a P50-es, korábban is ajánlották itt a topikban. Csak akkor M6800-as Precision lett a befutó
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Parfüm topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla