Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    Sziasztok,

    a jelenleg 240k környékén több helyen kapható X280 mennyire ajánlott?
    Rákeresve elég kevés tapasztalat van vele.
    Ami tetszene benne, hogy egy teljesen új subnotebook 3 év jótállással, full hd ips kijelzővel - ezt ilyen áron szerintem kevés más cucc tudja. Ami nem tetszene, az az, hogy az i3-8130 nem tudom, hogy mennyire lesz gyorsan kevés (oké, ez felhasználás függő), a nem cserélhető 8G RAM (ok, ez is felhasználás függő), nem cserélhető akksi. Igaz van asztali gépem, tehát ami inkább cpu/memória igényesebb lenne, azt azon csinálnám.

    Főleg lakáson belüli ide-oda hurcolós gépnek venném, néha sorozatot nézni rajta, gépelni, online kurzusokat nézni, scripteket írogatni, stb... - gondolkoztam még egy Ipad Air-en is, de ott az új generáció nyitóára kb. itt van, mint ennek a gépnek az ára, és ha vennék mellé billentyűzetet, akkor még több lenne, ráadásul úgy érzem, hogy windowson több mindent meg tudok csinálni (ha nagyon akarnám, akkor menne ios-en is a legtöbb dolog, de egy ipad mini már van itthon, és azért a wines subnotit most jobb választásnak érzem, mint egy második ipadet, a mininek a kijelzője pedig sok mindenhez kicsi).

    Ahogy nézegetem az új T szériás gépeket, innentől legalább 200k ugrás a következő lépcsőfok, annyit nem biztos, hogy szánnék rá (alapból 8 órát a céges gép előtt ülök, szóval ez a gép napi 1-2-3 órákat menne). Szóval úgy érzem, hogy ha a 3 év jótállás ideje alatt azt, amit tud, tudná stabilan, akkor ilyen áron egy jó vétel lenne, ti mit gondoltok erről, láttok valami nagy buktatót benne, amit esetleg én nem?

Új hozzászólás Aktív témák