- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomboy83
tag
Hello! Te mivel használod az órát android vagy ios rendszerrel? Igazából engem az érdekelne hogy ios-sel használva is le lehet tölteni a térképeket az órára a health alkalmazásból vagy csak androidnál lehet ezt megtenni? Mert sikerült egy fekete pro-t megtapogatni élőben még múltkor és hát tetszik, pláne ez a offline-os térképes dolog,mert szoktam futni ilyen városi futásokon is és azért másabb úgy futni ha látja az ember hogy azért hol is fut nagyjából, mert eddig amilyen órákkal futottam azoknál csak nyomvonal alapú volt a feltöltött útvonal a navigációnál és csak egy csíkot láttam,persze jól navigált meg minden,de azért nem lenne baj ha lenne térkép is és az ember térképen is látná a dolgokat hogy merre kell futnia. Sajnos a boltban nem tudtam ezt megnézni,mert a futást elindítva a térképes részhez tekerve írta, hogy kérem töltse le az alkalmazásból és a boltban nem igazán volt erre lehetőség hogy ezzel mókoljak ott mindenki előtt .
Új hozzászólás Aktív témák
ma Prémium kivitel, pontosabb szenzorok, új egészségszolgáltatás, régi hiányosságok.
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest