Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Ha jól értelmeztem a konklúziót, a 12 éve megszokott rendszer adta keretek szűkösek és nem tervezi a visszalépést .?. ?
Szűkösnek azért nem nevezném, mindenre, amire a telefont használom, megfelelne az iOS. Inkább azt mondom, hogy unalmas lett, és már hiányoznának belőle az olyan funkciók, mint hogy a hangrögzítővel felvett magyar nyelvű beszédről (pl. sajtótájékoztató) a telefonom készítsen instant egy txt átiratot, ne nekem kelljen visszahallgatni és kigépelni. A karikázva keresést is egy csomószor használom most a Pixelen, a V2-n meg a több ablakos módot használtam rendszerint, iPhone-on ugye még egyik sincs.
Az automatikus szinkronizálást nagyjából meg tudtam oldani Android teló és Mac számítógép között azzal, hogy a Google-fiókot beraktam a macOS-be, de az AirDrop és az iCloud Drive fájlmozgatás szempontjából mondjuk így is néha hiányzik. Arra nem tudtam rávenni magam még, hogy a Pages helyett pl. Google Docs-ot használjak gépen szövegszerkesztésre, így az sincs meg pl., hogy mondjuk telefonon felírok valamit egy dokisba és amikor leülök a gép elé, látom egyből ott. De ez csak a saját megszokás / lustaság miatt van így, Office vagy GDocs vagy WPS Office használatával meg lehetne oldani ezt a "problémát" is.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Formula-1
- Gran Turismo
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- SkyShowtime
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.