Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz Elit3Zotya #341 üzenetére
akkor az s24u val összehasonlítva(youtube videók) miért tűnnek a zoom képei kisebb felbontásúnak homályosabbnak. bár ez lehet hogy csak 10x felett látható
-
zazenke
őstag
-
zazenke
őstag
-
zazenke
őstag
válasz TODI1111 #259 üzenetére
csak nézd meg a legjobbakat pl s24 ultra .gyakorlatilag az összes kijelzőjénél felfedezni vélik a "grainy meg mura hibát " . egy 600 ezres telefonnál az egyszerű userek olyan hibákat találnak amit a tesztelő mérnökök nem látnak meg ? Vagy látják de úgyvannak vele ez senkinek nem fog feltünni. És nagy a hallgatás sőt állítólag a samsung fórumáról törlik az ilyen észrevételeket .hardveres hiba lesz és nem akarja visszahívni a gyártó presztisből a telefont
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
válasz koxminator #167 üzenetére
az op12őt a fénykép tesztek után elvetettem . itt [link] pl a magic 5 proval össze tudod hasonlítani és a magic 6 pro meg jobban sikerült más tesztek alapján mint az 5 ös (itt még nincs összehasonlító labor képek) Az op 12 egy homályos valami nincs megfelelő felbontása és ez engem zavar nagyon. zoomban is gyengébb.
-
zazenke
őstag
válasz Kamarásss #160 üzenetére
de pl érdekes módon az 5x optikai 50pmx-el jobb részletességet hozott mint itt a 2.5x 180 mpx-el. És ezt több teszt is megerősítette . Nem is értem hogy ez hogy lehetséges. Ez a része nem jött össze egyenlőre a honornak. a kijelzőnél meg úgytudom hogy megjött a vivid mód beállítás ami orvosolja a fakóságot
-
zazenke
őstag
válasz koxminator #149 üzenetére
ráadásul 450 környékén már s24 ultrához is hozzá lehet jutni pl hardveraprón 469 hivatalos samu garanciával bontatlanul. És valóban van amiben jobb a honor de több mindenben meg az S24U. + érintőceruza + szoftver és végre sík kijelző stb . Na én meg ezért dilemmázok
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Samsung galaxy S9 plus dual
- Eladó szép állapotú, dual simes Huawei P30
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra natúr titán ÚJ + ESR üvegfólia, Samsung Magyarország garancia 2027 szept.
- Eladó Samsung Galaxy telefonok: A20e A41 A51 A03 A22 A13 A23 5g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest