Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaga1
tag
válasz BigBlackDog #48025 üzenetére
Amikor vittem és amikor mentem érte,ugyanazzal a barátommal vitettem magam. És ö is ott állt amikor az autopálya matricárol beszéltünk. Sajnos az autopálya kezelö továbbadta egy ügyvédi irodának,akiktöl kaptam a büntetést. Itt nem lehet arra hivatkozni,hogy nem én vezettem az autot,itt a tulajdonos felel. A további keresetet biroságra lehet beadni polgári peres ügy inditásával. A rendörségen van lehetöségem feljelentést tenni,ezt már lebeszéltem egy ott dolgozo barátommal. Megvárom a végkifejletet. Remélem belátja a tévedését.
Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
válasz >>>W!nman* #48018 üzenetére
Tavaly julius eleje. Mult hét pénteken kaptam meg.
-
gaga1
tag
Köszi mindenkinek a véleményt. A megvárom munka után már nem játszik,régebben szakszerüen elintéztem volna. A jogtalan autopályahasználat tavaly történt és akkor nem kevés pénzt hagytam a mühelyben. A csekket pénteken kaptam meg. Amugy hondás körökben igen ismert szervizröl van szo. Sajnálom,hogy nem tudtam vele megegyezni. Megteszem a szükséges lépéseket.
-
gaga1
tag
Sziasztok. Véleményekre lennék kiváncsi. Elvittem a szerelöhöz az autot. Megbeszéltük,hogy ö vesz rá autopálya matricát,mivel pályán fogják tesztelni. Elfelejtette megvenni a matricát. Ezért kaptam egy kövér csekket. Felhivtam de maximum a felét hajlando kifizetni. Szerintetek ez normális? Köszi
-
gaga1
tag
Ket ismerosom merte ossze az autojat 60-180-ig. Egy 2004-es ep3 es egy 2003 ATS. Mindket auto modositott. Az ep3 kb. egy autot vert csak az Accordra. Nagyon megy az az ATS
-
gaga1
tag
válasz hülyegyerek #37518 üzenetére
Szia
Mekkora a repedes?
-
gaga1
tag
Gyerekek figyeljetek
Ismeri valaki ezt az autot?
Vagy nezte mar valaki?
[link]Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
válasz DeathAdder #37001 üzenetére
Ok a Youtube videokat hagyjuk mert elkepzelheto hogy nem gyari autokkal mennek,vagy eltitkoljak a modositasokat. Egy ismerosnek van TS es elotte VTI volt. Tole kerdeztem mennyi a kulonbseg a ket auto kozt. Elmondasa szerint jobb a TS rugalmassagban. Viszont 0-100-ig meg tudja viccelni a VTI egy jo indulassal.
-
gaga1
tag
válasz honda23 #36996 üzenetére
A 8.4 az csak papiron annyi,valojaban 7-7.2 . A tobbivel egyetertek.😊 De meg kell nezni par videot a ket auto rugalmassagarol egymas ellen. ep3 vs ts. En mar az osszeset megneztem ami talalhato😊 A VTI-vel nem egy kategoria teljesitmenyre. Mielott VTI-t vettem eleg sokat nezegettem en is a TS-eket. De ha eladom akkor valoszinu ep3 lesz helyette😊
[ Szerkesztve ]
-
gaga1
tag
Mostani fogyasztas 11.5
Kizarolag varos ultrarovidtav
De mar nem sokaig kinzom igy a gepet mert megvan az uj amivel kivaltom. Aztan mehet a garazsba vegre.Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
Van lenyegi kulonbseg a Motul 8100 5w40 X-Clean es az X-Cess kozott?
1.6 VTI-be kellene
kosziSzelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
Rovidtavu utak (napi 1-2km)miatt dontottem ugy,hogy veszek egy kis benzinest es a Honda garazsos lesz.
Hobbiauto lesz beloleSzelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
-
gaga1
tag
válasz Winner_hun #35758 üzenetére
Epp egyik nap olvastam egy cikket,hogy az alacsony fordulaton valo kozlekedes gyilkolja a legjobban a motort.
-
gaga1
tag
válasz Winner_hun #35753 üzenetére
Melyik minek? A harmadik vagy az 50-60?
De mindegy is. Igy volt kedvem.Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
Fogyasztasi adatok.
Nagyon rovid tavokon hetente egyszer meghajtva: 10.2 (huvos ido)
Nagyon rovid tavok hetente 4-5-szor meghajtva: 9-9.3 (nyaron)
Hosszu ut,vegig elvezetes vezetessel: 8.15 (lakott teruleten 50-60 harmadikban, lakotton kivul 110-130, sokszor gyorsitva,elozgetve, parszor 160-170)
1.6 vtiSzelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
válasz z123456789 #35196 üzenetére
Igen VTI. Eddig kb. mutato szerint fel tankig kb. 170 km-t mentem el.
-
gaga1
tag
A legtobb akkugyartonak nem eri meg olyan inditoakkut csinalni ami elmegy 10 evet.
A regi Perion az meg jo volt nalam. 6 evig inditotta az autot es utana meg 2 evig dolgoztam rola. Most eladtam egy kismotorral. Meg mindig megy.
Most Alphaline(Japan) akku van a gepben. Meg elozo tulaj vette 6 eve.Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
A telefon sajat fejkeszletebol rakom be. Erdekes,hogy mindenki maskepp latja😁
Ezt hogy latjatok?Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
válasz Winner_hun #34929 üzenetére
Basszus rosszul irtam. 325 km es 33.5 liter. Igy helyes.
-
gaga1
tag
válasz Winner_hun #34809 üzenetére
Ezt meg hogy a fenebe? Majdnem fel tank es 400km?
-
gaga1
tag
válasz Winner_hun #34573 üzenetére
Mielott ezt csinaltam megnezettem szerelovel es o mondta hajtsam meg.
Ha azt hallottam volna hogy a motorter felol jon a hang akkor nem teszem. De mivel a kipuff felol jott igy tettem.
A csattogas az inkabb kifujo hang volt.
Igaz nem ertek az autohoz de teljesen hulye nem vagyok![ Szerkesztve ]
-
-
gaga1
tag
válasz Winner_hun #34556 üzenetére
Nekem most 9.1 lett. Ez vegig varosban.
-
gaga1
tag
Ismet jelentkezett a problemam a kocsinal. 1.6 vti gyorsitok aztan magasabb fordulaton elkezd sziszegni es elmegy az ero. Kb. 1 honapja volt ugyanez de akkor egy huzamosabb porgetes megoldotta a dolgot. Most valtozik a teljesitmeny. ha sziszeg(mintha kifujna valami) akkor gyengul es alig akar porogni.Aztan a kovetkezo pillanatban pedig meglodul mintha seggbe rugtak volna.
-
gaga1
tag
-
gaga1
tag
-
gaga1
tag
válasz zsolthee #34388 üzenetére
Egy idoben szemeztem en is ezzel a tipussal. Felhasznaloi velemenyek alapjan marha nagy a fordulokor. Nem erezni a 160 lovat,de nem megy rosszul.Amugy egy jol felszerelt,kozepes csomagterrel rendelkezo auto.
Eleg ritka peldany. Angliaban gyartottak. 1.5-2 mill. korul lehetett kapni amikor en nezegettem. Sok kulfoldi oldalt is vegigolvastam a tipusrol adatokat,velemenyeket keresve. Az a baj,hogy itthon nem tudsz valogatni beloluk mert neha bukkan fel 1-1 peldany.Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
-
gaga1
tag
válasz !Overdose! #34340 üzenetére
Olaj hetvegen lett lecserelve. Mint mar irtam az auto nelkulozhetetlen a melomhoz.
-
gaga1
tag
válasz BlacKSouL #34337 üzenetére
Ezert is megyek hetente 2-3 alkalommal kb. 15 km-es tavot. Ha kell cserelek olajat 5000 km utan. Eg fogom adni az autonak ami kell,hogy jo maradjon. Tehat akkor hiaba melegitem be minden alkalommal uzemi homersekletre. Majd megyek tobbszor hosszabb etapot.
-
gaga1
tag
Majd megyek hosszabb utra akkor is kivancsi vagyok az eredmenyre.
Szerintem max. 8 lesz.Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
Fogyasztasom 8.95l
Ez zomeben nagyon rovid utak(600m) es neha 10-20km-es tav,de akkor kapja a 8000-et.
1.6 vtiSzelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
gaga1
tag
-
gaga1
tag
-
gaga1
tag
Hogy meritek az olajszintet?
Full hidegen vagy kis jaratas utan?
Mindket variaciorol hallottam.
Nalam full hidegen a max. jel felett van 7-8 mm-rel.
Fel perc jaratas utan kicsit hagyva leullepedni a max jelnel van pontosan.Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
-
gaga1
tag
Nalam a rovid ut 600 metert jelent. De mindig megvarom mig teljesen bemelegszik. Tehat allo helyzetben is pofog. Aztan kb. hetente 2-3 alkalommal hosszabb uton megyek haza amikor megkapja a 8000-et.
-
gaga1
tag
Foleg rovid utakra hasznalom. De ha megyek nagyobb kanyart akkor azert befigyel parszor a 8000 fordulat
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest