Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• goldnarmz

aktív tag

válasz goldnarmz #27111 üzenetére

Még mindig nem vettem meg a hőn áhított Civic 1.8 sedant. :((( Egy ismerősöm elment megnézni párat, és azt mondja, nagyon gyatra állapotúak vannak 2 mill' körül. Hiába szépek képeken. Ráadásul benzines alig van a piacon. Nem tudom, hogy lesz így autócsere. Bocs mindenki, ez most kikívánkozott. :((

• goldnarmz

aktív tag

Sziasztok! Most észlelem csak, hogy van Hondás topic is. :B
    Már nagyon unom a jelenleg nyolc éve a tulajdonomban lévő alsó kategóriás autóm, és szeretnék váltani. Régóta szemezek a Hondákkal. Jelenleg ott tartok, hogy a Honda Civic 1.8 ES volna a befutó verda. Anno az ufó Civic volt a kedvenc, ma már úgy gondolom, nem illik a harmincakárhány éves fejemhez.
    Sz'al "internetet felütöm" és látom, hogy 2 mill' körül mennek az ~5 éves példányok. Nagyjából 250 ezer km-rel.
    Sokat filózom, mert a mostani autóm (amibe szinte már utálok beleülni) 5 liternél nem eszik sokkal többet, illetve a szerviz is olcsó. Honda közelében sajnos még nem is nagyon voltam, így fogalmam sincs, mennyibe kerülne egy ilyen autó fenntartása. Ráadásul a sok-sok km az órában elég hervasztó. Jelenlegi kocsimban sincs még 250 ezer.
    Sz'al a lényeg:
    Megér 2 mill'-t egy ilyen verda ennyi km-rel?
    Illetve tudnátok adni valami felvilágosítást, mire számítsak szervíz / fogyasztás ügyben? Interneten annyi baromságot lehet olvasni, hogy hihetetlen.
    Van esetleg valakinek ilyen autója a topicból?
    Előre is hálás köszönetem! :R

Új hozzászólás Aktív témák