Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldnarmz
aktív tag
válasz goldnarmz #27111 üzenetére
Még mindig nem vettem meg a hőn áhított Civic 1.8 sedant. Egy ismerősöm elment megnézni párat, és azt mondja, nagyon gyatra állapotúak vannak 2 mill' körül. Hiába szépek képeken. Ráadásul benzines alig van a piacon. Nem tudom, hogy lesz így autócsere. Bocs mindenki, ez most kikívánkozott.
-
goldnarmz
aktív tag
Sziasztok! Most észlelem csak, hogy van Hondás topic is.
Már nagyon unom a jelenleg nyolc éve a tulajdonomban lévő alsó kategóriás autóm, és szeretnék váltani. Régóta szemezek a Hondákkal. Jelenleg ott tartok, hogy a Honda Civic 1.8 ES volna a befutó verda. Anno az ufó Civic volt a kedvenc, ma már úgy gondolom, nem illik a harmincakárhány éves fejemhez.
Sz'al "internetet felütöm" és látom, hogy 2 mill' körül mennek az ~5 éves példányok. Nagyjából 250 ezer km-rel.
Sokat filózom, mert a mostani autóm (amibe szinte már utálok beleülni) 5 liternél nem eszik sokkal többet, illetve a szerviz is olcsó. Honda közelében sajnos még nem is nagyon voltam, így fogalmam sincs, mennyibe kerülne egy ilyen autó fenntartása. Ráadásul a sok-sok km az órában elég hervasztó. Jelenlegi kocsimban sincs még 250 ezer.
Sz'al a lényeg:
Megér 2 mill'-t egy ilyen verda ennyi km-rel?
Illetve tudnátok adni valami felvilágosítást, mire számítsak szervíz / fogyasztás ügyben? Interneten annyi baromságot lehet olvasni, hogy hihetetlen.
Van esetleg valakinek ilyen autója a topicból?
Előre is hálás köszönetem!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest