Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz molacika91 #52891 üzenetére
Ilyen a gyári izzó, ez pedig a cikkszáma. Én a csepeli bontótól rendeltem anno, ha jól emlékszem, darabonként 1000 Ft körüli áron. Nem olcsó, de plug&play és a színe is ugyanolyan, mint a meglevőké.
Viszont ha a legolcsóbb megoldás érdekel, akkor egy kis kézügyességgel leszedheted a régi izzót a műanyag foglalatról és egy ilyenre cserélheted. Visszahajtogatod a lábait, levágod a felesleget és visszateszed.
A rádióhoz - mint már említettem - szét kell szedni az egészet és újakat forrasztani a nyomtatott áramkörre. Egy elektroműszerész meg tudja csinálni.
Ez az egy, ami nálam sem világít, de ezzel nincs kedvem foglalkozni. Majd ha a rádió rész bedöglik (mert ez is típushiba, valamilyen belső alkatrész elfárad az idő során), akkor majd azzal együtt megcsináltatom.A klímapanelét te magad is ki tudod cserélni YouTube-videók alapján, pl. egy AUX-csati beszerelős videón szépen látni, hogy hogyan szedik ki az egész egységet. Ránézésre neked 3 vagy 4 db izzó fog kelleni.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz molacika91 #52891 üzenetére
A rádió hangerőállítója körül forrasztva vannak a nyákra, azokat nem lehet csak úgy kicserélni, a klíma izzói viszont sima rizsszemizzók speciális foglalatban.
Ha később le tudok ülni a gép elé, megmondom, hogy pontosan milyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest