Új hozzászólás Aktív témák

  • honda23

    aktív tag

    válasz zolynet #24881 üzenetére

    Tehát minibeszámoló :DD

    Mindig 6 gen 4d buzi voltam, először volt egy fehér amcsi kupé motros 4d-m, majd egy vtim.
    Vti nagy csalódás volt, ek4 japán és több volt benne a hiba, mint amire életemben számítottam, konkrétan majdnem ráment egy millám a vti-re...
    EP3 nem is tetszett, tavaly nyár körül kezdett el nagyon bejönni a formája, majd miután a vtim hirtelen felindulásból felbaxta az agyamat, ezt a verdát pénteken márciusban felrakták hahura, hétfőn foglalóztam is, rá pár napra el is hoztam.
    Hibalista, amit az előző nyomi szakács gyerek baxta megcsinálni, sajnos a hondások fele le sem tojja a verdáját, de mivel nagyon egybe volt a kocsi, facelift kevés km-rel, törésmentes stb, így bele mertem vágni:
    -Denso önindító, leinformáltam, egy kalap kaki ezekben a típusokban és pl Lexusokban is, bendix felújítás
    -olajcsere 5w30 eneos sustina gyári szűrővel és gyári légszűrővel, pollenszűrővel
    -ngk irrídium gyertyák
    -tulaj elhanyagoltsága:hátsó ablaktörlőt cserélni kell, ma kiégett a bal első h4-es égőm, hátsó rendszámtábla jobb oldali égője néha nem világít, vagy halványan világít, bal oldali ablaktörlő spricni bal lyukában szennyeződés van(néha folyik egy kicsit magától), kormányösszekötő gömbfejek lógtak, cserélni kellett, futóműbeállítás előre hátra, mert eléggé el volt menve, jobb hátsó téligumi belső pereme kiszakadva, így járkált a felnin...
    Fogyasztása lehet, a vti alatt lesz, én 10 literrel számoltam de lehet, elmegy 8-9 literrel is, nemsokára kiderül.
    Összességében jó a verda a béna tulaj bénaságait leszámítva.
    Holnap cserélek egy égőt még.
    Komolyabb hibája nincsen, de elmentem egy műszaki állomásra és mindent bemérettem, majd nyáron cserélem még a hátsó lengéscsillapítókat, sajnos a type-r civicen ez kb 100e km-t bír ki a pesti utakon.
    Egy gyors autót akartam, vtit vtire cserélni nem akartam, akkor legyen már sokkal fiatalabb és szebb, jobb, kuplungja, váltója, fékje, kanyarsebessége a vtihez képest ég és föld.
    Majd még kap EBC yellowstuffot karbon tárcsákkal, na akkor lesz faxa.

    nincsen lehetetlen, csak tehetetlen

Új hozzászólás Aktív témák