- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gmail
- Python programozás
- OpenWRT topic
- Linux kezdőknek
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merevlemez felügyelet SMART (S.M.A.R.T.) segítségével - www.hdsentinel.com
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus7377
aktív tag
válasz 7600 GS #2919 üzenetére
Köszönöm!Az összes mechanikai változtatást én csináltam.A fület is,sőt én is krómoztam.A bekapcs gomb helyére venti került,az pedig a tetőre költözött.Oldal kivágás és a lyuk a tetőn is home made.
Az nem jó... a klasszikus, az igazi, az egyetlen format c: ... by Dilikutya
-
Macka
veterán
-
!Overdose!
őstag
-
Tomi 16
őstag
válasz 7600 GS #2654 üzenetére
Úgyvan hogy a repülőgép turbina amit elől láttok, az 12cm-es de ami mögötte lévő venti van, és ami meghajtja a turbinát az 14cm-es.
Vagy lehet hogy kicserélte 12cm-esre azt a ventit kitudja,bár kételkedés képpen azért átgondoloandó hogy csak 14-es fér be vagy befér 12-es venti is.
[Szerkesztve] -
Eagle16
addikt
válasz 7600 GS #2396 üzenetére
Jaja, ennél jobb nem is kell.
Én újonnan vettem, első bekapcsoláskor 2 percig élt a hátsó ventim kb.
De ez nehogy elriasszon, én mindig ilyeneket fogok ki, jó ház, csak figyelni kell nagyon a külsejére, mert fényes, meglátszik rajta az ujjlenyomat,por stb, és könnyen karcolódik.
Én az egyik oldalát már ''meghúztam'' sajnos szerelés közben, de nemfeltűnő, 2-3 cm-es kis kopás csak.₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
twollah
nagyúr
válasz 7600 GS #2371 üzenetére
A kepeket csinalhattad volna kisebb felbontasban is 1600x1200 vagy annal egy merettel kisebben.
Gondolni kell a kisebb savszelesseggel rendelkezo emberekre is.
Tovabba:
A nick az kicsit sem gaz 7600 GS.
Ennyi erovel beleirhattad volna az egesz konfigod is.
Na mindegy, a fantazia az nagyon beindult gondolom a nev valasztaskor.
Ha ram hallgatasz akkor az adatmezodbol surgosen kitorlod a cimed, mert tul sok a rossz akaro a neten.
Sajnos mar kell az egeszseges paranoia.
Milyen varos, falu, kozosseg az a Kegckemét?
Kecskemetrol mar hallottam, de Kegckemétrol meg nem.
Persze ha letezik ilyen telepules akkor maximalisan megkovetlek. -
Eagle16
addikt
válasz 7600 GS #2371 üzenetére
Hát. na most őszintén, ezekből a képekből max. az utolsón volt látható valami érdemleges, nekem az első háromból nemnagyon jött át a géped szépsége
Az utolsón már egész jól látszik.Tetszik, olyan kis egyszerű, de mutatós, csak az a csúnya Mistralos felirat elrontja A gépnek a tartója nagyon tetszik, nekem is ilyen kéne, mert nem merem letenni a földre, nehogy bedarálja a macskát a venti
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
mazda626
addikt
válasz 7600 GS #2366 üzenetére
Szia!
Köszi szépen! Nekem is Apevia X-Plorer házam van, nekem bejött. Sokkal jobb mint az egykori szétflexelt Codegenem, alapból elég jó szellőzése van. Nem tudom összehasonlítani egy felsőkategóriás házzal, de ez előtti kuckómmal összevetve a különbség fényévekben mérhető. Már az nagyon megtetszett, hogy a dobozból kiemelve nem nyeklett-nyaklott össze vissza. Telepakolva is masszív. Az ára kb 16-17e Ft környékén mozog, én 16k-ban kaptam meg. Táp nem járt hozzá. -
Tomi 16
őstag
válasz 7600 GS #2360 üzenetére
Nem muszály MSN-ezni itt is megbeszélhetjük az aprób dolgokat Moddingolásról,annó én is az voltam csak a régi gépemet moddnigoltam a mostanimat nem ha visszaolvasol meg visszanézegetsz 2316hsz-mnél látod a gépemet csak poros volt szegény de már azóta vot nagy takarítás.
Bátran írj ide meg nyugodtan kérdezősködhetsz a moddingal kapcsolatban hisz azért van a PH-hogy megbeszéljük a dolgokat mint már említettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Lightyear - befektetési app
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest