- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz keIdor #45713 üzenetére
Ramokat én sem fogom vizezni, mert ezek a Corsair-ek, amik nekem vannak alapból nem melegszenek, OC-zni meg felesleges, mert ahova kell nekem a sok ram, ott 1866-mhz-en nagyon jó a 9-10-9-27 időzítés. Baromság lenne felhúzni pl 2400-ra, mert az időzítések sokat mennének negatív irányba, és szerintem ugyan ott lennék, csak melegebb ramokkal...
vga-ból pedig nekem is csak sli lesz, nem kell több (egyelőre)---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
SkyS1gn
félisten
válasz keIdor #46100 üzenetére
Ettől eltekintve atom!
Ott a logout, de most úgy képzeld el hogy 290X van de nincs még rajta blokk, most csak cpu megy vizen, de nemsoká lesz rá!
(#46102) Keldor papa Mikor átlátszó csövem volt, higítóval lejött a felirat szépen
(#46103) freestyée Ez úgy volt hogy kipróbáltam hülyeségből 2 monitorral az eyefinityt aztán belebuzultam így blokk helyett lett egy 3. az értelmes eyefinityre, a blokk meg elmaradt késöbbre.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
daveoff
veterán
válasz keIdor #47234 üzenetére
Nem hiszem, mert ez csak stereo, és analog. G35 volt előtte, lehet ezért nem tetszik, olyan mintha két kartondoboz lenne a fülemen, kibírhatatlanul rossz a hangzása. Semmire sem jó, se játékra, se filmnézésre, az equalizerrel meg nem fogok szarakodni, eladom. G35-nél nem sok jobb gamer füles van szerintem, vissza is térek a jól beválthoz!
Sorry, nem offolok tovább...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
BlackSoft
addikt
válasz keIdor #47594 üzenetére
Igen, amíg nem lesz víz addig ez olyan, amilyen... Vizezés után lesz igazán látványos
6db hotswap keret van oda alulra, ahol az az egy vinyó van. De az miatt nem fogom beszerelni őket... Úgy is SSD-re lesz cserélve az az egy HDD is, meg ha víz lesz akkor a radi miatt nem lehetnek alul hotswap-ok(#47595) N.Ferry: Hát víz nélkül ezekkel az eszközökkel így néz ki... Nem erre van csinálva, de nem tudok egyszerre venni egy ilyen házat, 2db 780-at, meg mindenre blokkot, radikat stb...
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest