Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
hszilard666 #56689 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz
guftabi96 #56676 üzenetére
azért kezdtem el itx-et használni, mert 10 évig ingáztam Ausztriába és kint is egy szálloda szobában laktam párommal, kellett a kicsi ház/gép, már nem járok ki, egyébként a cucc még ITX
Ja meg az accelero nem fért volna el semelyik irányba sem
és köszi
DR|FTK|NG: neked is[ Szerkesztve ]
-
Atke
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
Majd a következő merev lesz, bár nekem annyira nem "minőségi"váltás a merev cső, nem látom előnyét.Csak a plusz szívást.
A lap nem melegszik,amik igen,azok meg szabadon vannak hagyva -
blu79
addikt
- gratt szép lett
, és a harisnyázás is gyönyörű
, én is gondolkodtam olyan "takarón" ami az alaplapot takarja csak tartok a komponensek melegedésétől és elvetettem az ötletet. Ugye az Asusnak van Armor szériája de ott van egy pici venti ami kiszívja alolla a levegőt. De szép lett az egész
-
Atke
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Hogy tudom tisztítani a gépemet?
Cooler Master HAF XB. -
FID
őstag
Mod felhozatal Veletechen: [link]
-
brumi1024
veterán
válasz
#97716736 #56624 üzenetére
Köszönöm.
(#56625) ll-kobe: A sárga folyadék felmerült, nem látszik, de a lap fekete-fehér, így elsőre ebbe az irányba indultam. Egyébként lesz majd átalakítás, első építettvizes rendszerem, egy csapot és egy vízhőmérőt még mindenképp raknék a rendszerbe, elgondolkodtató a merev csövezés, csak nem azzal akartam kezdeni. Meg talán még egy radi bekerül lentre.
(#56631) ll-kobe: Durva ez a fejjel lefele ház, tetszik.
(#56634) JanR: Ismerős formák, szép
-
LLKobe
veterán
(#56644) KAMELOT:
(#56645) Scholes9: jaja, még mindig teszi a dolgát
Azért egy ~300-on pörgő ventit nem árt rárakni, azt sosem fogod hallani, de legalább van légmozgás.
(#56646) iszilard : Köszi
én is imádom ezt a házat, de messze nem tökéletes... Ami NEKEM tökéletes lenne, azt még senki sem gyártotta le
De a létezőek közül számomra ez a no1.
Jövő héten jövök majd újabb, részletesebb képekkel, mert a belsejében is vannak ám érdekes dolgok
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz
hszilard666 #56646 üzenetére
Nem tudok következtetést levonni. A corsairban kompakt víz volt, itt meg lég hűtés van. Talán annyi előnye van az A240-nek, hogy az eleje is nyitott volt és a teteje is, jobban el tudott szállni a hő. De eddig jól teszi a dolgát a kis phanteks is
25-28 fok között idle a proci, és egészen 44 fokig lehűl a vga is, számomra ez nagyon jó.
-
-
JanR
addikt
válasz
LLKobe #56642 üzenetére
Tudom, hogy csak megjegyzésnek írtad, nem is vettem magamra
A felvetésed jogos, biztosan jobban szellőzne a VGA, de így sem panaszkodom. A képen is látszik, hogy lyukas a vga alatt a lemez, így kellő levegőt tud szívni. IDLE állapotban 45-50 fok között mozog amúgy (R9-380 Sapphire Nitro - ugye be sem indítja a ventiket x fok alatt).
-
LLKobe
veterán
Ugyanezt tenném a helyedben én is, ha ITX rendszert építenék
Mint mondtam no offense, nekem is nagyon bejön ez a ház.Már majdnem az álom ITX házam, egy dolog tetszene csak jobban: ha a lap el lenne forgatva mint az enyémben, és a VGA a ház tetején keresztül szívná be a luftot.
Valahogy így:
De ilyen házat még senkitől sem láttam
-
JanR
addikt
Köszönöm, nekem kifejezetten tetszik. Bár ha az oldallap fent van, akkor nem tűnik ennyire pirosnak
(#56638) ZeroDK: Pont emiatt választottam én is.
(#56639) KAMELOT: Mi erős?
(#56640) ll-kobe: Tudom, hogy ITX és "nagy" méretű ház, de direkt ez volt a célom. Nem egy 20x20-s kockába akartam belezsúfolni, mert abba kábé felforrna minden. Ez a ház tetszett, mATX méretű lapra meg már nincs szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz
#97716736 #56624 üzenetére
+1
brumi1024 (#56623): Szerintem ami még jobban feldobná: vízhűtésre merev csövezés, bele sárga folyadék. Én a fekete-sárga színvilágot nyomattam volna, nekem nagyon tetszik, de ez már egyéni ízlés kérdése
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
válasz
Ed3r_X_ #56617 üzenetére
Szia, 12K volt mikor vettem
és ezt hoztam ki belőle, nehezen de a kábelmenedzsmentet valahogy megoldottam
, ami érdekes az az hogy vajon hol jön ki az Fsp tápból a kábel?
- szerintem kihoztam a maximumot ebből a házból , talán még többet is
. Nem sokára készűl a plexi oldallap, vagy inkabb üveg? igen inkább üveg
-
Because
őstag
válasz
Vidual001 #56612 üzenetére
talán modding és elektronikai kérdések topikban több sikerrel jársz ha ilyen vezérlést akarsz összedobni
-
Vidual001
tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni Led ügyben.
Adott egy Bitfenix Shinobi ház, előlapján levő "szellőzőrácsok" helyére ragasztottam 2x 44cm hosszú RGB Led szalagot. (12V/5W/méter)
Illetve van egy Asus Matrix HD 7970 VGA-m, aminek az oldalán terheléstől függően változik a Matrix fényfelirat színe. Ezt szeretném elérni az előlapi ledeknél is, hogy VGA vagy Proci terheléstől függően (amelyiket egyszerűbb kivitelezni), változtassa a fény a színét.
Hogyan lehetne ezt kivitelezni?Kép (a mintát kivágom, fehér vagy zöld háttérvilágítást fog kapni.)
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
blu79
addikt
válasz
danika0670 #56606 üzenetére
Köszi, persze hogy lehet, hisz azért posztolunk
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest