- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Musk mellé állhat az USA az OpenAI elleni perben
- Synology NAS
- Bittorrent topik
-
IT café
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz Atis45 #97303 üzenetére
az oke hogy fenyero szabalyozott, csak nem mindegy mikent. a pwm valojaban egy adott frekvencian kitoltessel szabalyozza a fenyerot (ahogy fent irtak mar) de valojaban a fenyero allando csak a villanasok hossza valtozo.
az emberi szemet (v inkabb agyat) nem vagy nem annyira zavarja, de ahogy a kutyak is allitolag allokep sorozatnak latjak a tv kepet ugy lehet hogy a halakat is zavarja.
mondjuk ha neked az osszes otthoni vilagitasod 5 hz-en menne, es meg a szemedet se tudnad becsukni, hamar bediliznel tole. lehet a halaknak ez a pwm ugyanilyen zavaro, nekunk meg nem. nem tudom.
az hogy a kinaiak a legolcsobb modon gyartanak ilyet es ezert mindenki ilyet vesz attol meg lehet hogy nem jo a halaknak. de nem tudom, csak ilyen otletborze. lehet a folyamtos ingerles es stresz nem tesz jot nekik. nekem is volt regen halam, de sima izzot hasznaltunk, az egyben futott is valamennyit.A camera does not make art, the artist makes art.
Új hozzászólás Aktív témák
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Sony bdp-s 570 3D, SACD, BD3D!!!
- SONY STR-DB1080 QS 6.1 Házimozi erősítő
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás