Új hozzászólás Aktív témák

  • robohw

    aktív tag

    válasz Reggie0 #69858 üzenetére

    "Dehogy vonjak. "

    Nem hát! Sőt, NAV sem létezik, az alábbi tartalmú hozzászólásokat is csak egy erre kihegyezett ROBOT generálja, elrettentési célzattal:

    "Sziasztok,
    Az alábbi üzenetet kaptam a 10,9 USD értékű rendelésem vámkezelésére küldött levelemre"

    "Sziasztok, a segítségeteket kérném! Koreai rendelésem vámolás alá került. 32,13 USD értékben rendeltem, levélben hivatkoztam az említett jogszabályra
    (....)
    azt a választ kaptam, hogy 22.375 forint értékű a rendelésem (nyilván “ráguglizott” a hölgyemény az ajándék termékek értékére majd hozzáillesztette). Csatoltan küldtem nekik a Jolse-ról (ahonnan rendeltem), hogy 0 USD az értéke, viszont őket nem érdekli. Mit tehetnék?"

    "Ez még aktuális? Mert most akarnak szórakozni egy 40 dolláros tételemmel, amiben a postaköltség is benne van."

    "Szia! Mostanában az a trend, hogy sokszor még a linket is bekérik. Ha éppen akkor a terméked már nem akciós, akkor könnyen kerülhetsz bajba, azaz vámolás alá"

    ---

    "Nem is emlekszem, hogy maganszemelykent mikor akadt fenn csomagom utoljara, talan 5 eve. Pedig vagy havi 10-et rendelek kinabol. "

    Lehet, hogy neked szerencséd volt, de nem hiszem, hogy ez elégséges ok lenne arra, hogy másokat buzdíts, hogy olyan lépést tegyenek meg, ami azt eredményezheti, hogy a vám és áfa mentesen hatezer forintos termék a végén tizenhazeterbe kerül. Te tudod, mit javasolsz, ráadásul a felelősség már nem a tied. .
    Természtetesen nincsenek az efféle vásárlások darabszámban maximálva, de sajnos éppen miattad és a hozzád hasonló gyakorlatot folytatók (havi 10 db) okán szigorít az EU és tűnik el ez a lehetőség azok számára is, akik ezzel csak éltek és nem visszaéltek.

    My own programming language: http://www.robomax.online

Új hozzászólás Aktív témák