Új hozzászólás Aktív témák
-
Ap3m
csendes tag
Hát ez a dolog megoldotta ezt a problémámat. Most azt írja ki, hogy érvénytelen boot.ini file!
Érdemes egyáltalán xp-vel vesződni??? -
Ap3m
csendes tag
Köszönöm a segítséget ez megoldódott. De az NTLDR file még mindig hiányzik! :S
De még egyszer köszönöm a segítséget.
-
Ap3m
csendes tag
Ezzel sem jött össze. Sőt most mikor a cd-ről bebootol a gép előtte ki kell választanom h mit is töltsön be. Mikor a rebulidot használtam kért valami azonosítot. Adtam neki egy 1-st. Most kettő van ott a windows xp és ez az 1. x) Azzal mit csináljak? Valamint esetleg ötlet még. Bár lehet h kidobom a francba a gépet! x)
-
Ap3m
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is ez a probléma merült fel és egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele. Újratettem a windowst már nem egyszer. Kipróbáltam a verzókat amiket itt tanácsoltatok. De sajnos sem a scandisk, sem a fixmbr, Fixboot kombináció, sem az átmásolom a filet egyszerűen problémamegoldás nem jött össze.
Arra szeretnék kérni valakit a tisztelt társaságból, hogy az email címemre küldje el ezt a bizonyos file-t? Mivel nem vagyok jártas ezen a téren kérem írja bele h hova kell másolni.Előre is köszönöm. Ap3m
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest