Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Ádám
tag
válasz
Realradical #321 üzenetére
Több órás mahinálással elértem, bootoljon 2 partíció volt másodikon a winxp telepítőfájlok. winnt vel indítottam elindult a telepítés majd első újraindításnál hiányzó NTLDR
-
Dr.Ádám
tag
válasz
Realradical #321 üzenetére
Igen én is így gondolom. Ez is volt a terv. De nem bootol be hdd ről. Más meg nincs.
Tehát alap esetben a boot al van gond. ibm x20Ha a kis hdd vel indító lemezként bootol megy a smartdrive de akkor meg missing ntldr.
-
Dr.Ádám
tag
válasz
Realradical #316 üzenetére
Megpróbáltam erederi sp1 ugyan az. A partícionálás azért nem lehetséges egyenlőre mert nem találtam megoldást a boot ra. Egyszerűen nem hajlandó elindítani a rendszert. Portable xp hez kevés a memória. Csakis úgy hajlandó, hogy egy 6,5gb hdd re boot lemezt írok így bootol.(boot rekord jó elvileg de config.sys ig nem jut el)>>> 40gb viszont nem enged fat32 a mérete miatt.
Viszont w98 hibátlanul felment a 6500mb hdd re és működik is. Úgy gondolom nem hardver hiba van. Egyenlőre nem tudom hogyan tovább.
Cél> 40gb hdd xp rendszerrel... -
Dr.Ádám
tag
válasz
a legfurcsább, hogy egy másik laptopban ntldr, ntdetect és boot.ini visszamásolás után fut a rendszer. Az ibm en keresi az ntldr -t
-
Dr.Ádám
tag
válasz
Újabb problémára derült fény. Előretelepített hdd nél letöröltem a boot.ini t és ugyanúgy hiányzó NTLDR a baja. Ez szerint nem is piszkálja a boot.init!?
-
Dr.Ádám
tag
válasz
Az a gond ,hogy boot gondok vannak. Most előretelepített xp próbálom de bármit írok a boot inibe mindig hiányzó NTLDR..
Olyan lehetséges, hogy sp3 at nem támogat egy régebbi csipkészlet vagy valami?
-
Dr.Ádám
tag
válasz
Realradical #314 üzenetére
Ezzel az a gond, hogy egy partíción vannak a telepítő fájlok és ide kellene telepíteni is. Előzőleg szétszedni egyéb okokból nem lehetséges. (egyenlőre)
Amikor indul a telepítő akkor megkérdezni, hogy hol vannak a telepítőfájlok, utána rögton másolja a fájlokat.
-
Dr.Ádám
tag
válasz
Realradical #311 üzenetére
Amikor újratelepítek fel sem kínálja a partíció kezelőt dos alól winnt vel de ez ugye normális. Ekkor fat32 és ezen vannak a win telepítő fájlok is. Amikor előretelepített hdd teszek bele akkor ntfs.
-
Dr.Ádám
tag
válasz
Realradical #311 üzenetére
Nem eredeti lemezről. Ez okozhatja?
Csak sp1 van original. -
Dr.Ádám
tag
válasz
Realradical #308 üzenetére
Hibátlan. 100/100%
-
Dr.Ádám
tag
válasz
Realradical #306 üzenetére
Egyben 40gb egy partíció.
-
Dr.Ádám
tag
Üdv!
Adott egy laptop amiben csak hdd van. Se cd, se fdd nem áll rendelkezésre. Usb boot nincs.
Xp t szeretnék telepíteni de első újraindítás után "NTLDR is missing". Ha más gépen előretelepített xp vel telepített vinyót rakok bele akkor is "NTLDR is missing".
Minden esetben megtalálható a gyökérben az nt loader fájl és az ntdetect is. Viszont boot ini nincs!
Valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest