Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
Sziasztok,
laikusként szeretnék tanácsot kérni, egy NAD 3020-hoz vásárolnék hangfalpárat, ilyen kezdő zenélgetéshez. Lényeg, hogy amit hallottam vele, az egy Tannoy M1 volt, és nagyon tetszett, viszont nem találtam sehol sajnos használtan.
Esetleg tudnátok segíteni, hogy melyik lehetne hasonló karakterisztikájú hangfalpár, amit érdemes lenne választani? Vagy ebben a formában hülyeséget kérdezek?
Köszi! -
madle
őstag
válasz
fehér_ember #64040 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ.
Igazából a CD-re írást követen, külön egy NAD CD lejátszóra gondoltam, ami van rokonomnak és ideadná. De gondolom sokkal jobb megoldás egy digit-analog konverter.
A Hifi-t olyan 150k-ból terveztem összeállítani, csak mindenképp szempont az esztikika is, mivel ha egy régi szovjet erősítőt hozok haza, azt a menyasszonyom kivágja a házból. -
madle
őstag
Srácok, mint amatőr kérdezem.
Mi a legjobb (minőségű) módja a digitális zenék átjátszására laptopról-hifire? Érdeklődtem ugye erősítő illetve hangfalakkal kapcsolatban és ha összeállítom a témát, akkor hogyan érdemes megvalósítani a lejátszást? Mert minden zeném iTunes-on van fent digitális formában, CD-re nem terveztem kiírkálni őket. Esetleg egy Bluethoot adó-vevő a gép és erősítő között? Vagy ott már bukott is a minőség a vezetéknélküli kapcsolat miatt?
Köszi előre is!
Üdv! -
madle
őstag
válasz
fehér_ember #63974 üzenetére
Koszi szepen! Megfogadom a tanacsokat!
-
madle
őstag
válasz
fehér_ember #63972 üzenetére
Az említett összeállítás nagyon tetszett, csak a NAD 3020 már alig-alig található használt piacon szép állapotban. Meg lényegében szeretnék egy kicsit modernebbet is, mivel egy esztétikai eleme is lenne az adott szobának. Viszont ez egy pozitívum, hogy teljesen letesztelhetőek, mert akkor mindenképp meghallgatom mit tudnak.
-
madle
őstag
Srácok, ebben tudnátok segíteni?
-
madle
őstag
Sziasztok,
szeretnék itthon a szobámban összerakni egy esztétikus és minőségi hifi-t, a extremeaudio oldalon nézegettem az összeállított pakkokat, nem vagyok szakértő, de amit eddig hallottam az lenyűgözött tudásilag (NAD 3020 erősítő + Tannoy M1 Monitor hangfalak) azthiszem.. valami ilyen kategóriában nézelődtem.
Mit gondoltok ezekről (EZ és EZ) az összeállításokról? Vagy ezen márkák is elkanyarodtak már a piaci tömegtermelés minősége felé? Mind összeszerelésileg és hangzásilag egyaránt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Facebook és Messenger
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DeLL Precision 7550 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest