- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- VoIP telefonálás
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fedora Linux
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Family Link
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
-
IT café
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
denesdr
addikt
válasz
Peczek #124146 üzenetére
Digital Sound Processing, azaz a hang módosítása a digitális tartományban. Ez sokmindenre használható, többek között a szoba okozta hangi elváltozások, színezések csökkentésére, egy hangsugárzó szobába való illesztésének megkönnyítésére, egyéni hangbalansz beállítására stb.
-
Bitpalace
senior tag
válasz
Peczek #123019 üzenetére
Ott tartok hogy papamtol elhoztam a szettet, viszont a hangfalak nem az igaziak. (Mission 732) Sajnálom őket mert úgy tudom azért tényleg nem egy gagyi gyártó hangfalai de foglalkozós nagyon. Esetleg tudnátok mondani hasonló kaliberű párost ami viszonylag jó áron beszerezhető használtan és dinamikus hanggal rendelkezik? Én úgy néztem hogy 40-50 között mozog, de lehet tévedek. 701et szerettem volna de azt csak külföldről tudnék rendelni és úgy tudom melyben egy kicsit gyengék. Erősítő szerencsére hibátlan Pioneer A-339.
Azon is gondolkodtam hogy kötni hozzá melysugarzot, de ezen nincs csatlakozási lehetőség na meg persze ha van olyan hangfal ami alapból szép melyeket produkál, akkor felesleges is. Tudom kompromisszum kell ebben az árkategóriában.Előre is köszönöm!
-
Bitpalace
senior tag
-
törölt tag
válasz
Peczek #24340 üzenetére
Alkalmas kettős kábelezésre a Type 2, de nem elsősorban arra szolgál a szerkezete, hanem inkább arra, hogy kétféle ér vigye a jelet. A Type 4 inkább használatos kettős kábelezésre, bár a két kábel szerkezete logikailag hasonló.
(#24349) Dorian: Ha a banánba csak csavarral rögzítesz, tényleg nem sokat ér, ezért fontos jóféle forrasztással rögzíteni, és akkor a csatlakozó aljzatban már kijönnek a banándugó jobb érintkezésének előnyei a csupasz vezetékhez képest.
-
L4D1K
őstag
válasz
Peczek #24276 üzenetére
Esetleg ajánlom figyelmedbe a JetAudio nevű programot. Teljesen ingyenes, gyárilag beépített szűrőkkel. Én eddig ezzel irkáltam a CD-ket, nagyon egyszerű használni. De ott van a CD-DA extractor és még sok más program. Én szvsz ha lehet, kerülöm a Nérót, dvd-t kiírni nagyon jó, de minden másra nekem macerás.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Peczek #23561 üzenetére
legolcsóbb IC,ami ér pénzt a gotham.kissé zeneietlen,de 3 e a pár. .utána a Pisti féle DIY IC volna,majd a többi sokkal drágább.
hangfalkábelből a legolcsóbb a sodort villanykábel,jó még a cable talk 12e egy pár,a bártfay spk2000,majd szintén drágábbak jönnek.
nekem ezekkel van jó tapasztalatom,de majd irják a többiek is a tippeket.és sok rossz tapasztalatom van ezeken kivül,ebben az olcsó kategóriában
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 320GB 250GB 160GB 120GB 80GB Western Digital Samsung Saegate SATA HDD-k barátságos áron
- Eladó playstation 4
- 500GB 500 GB-os SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST SATA HDD és SSHD új és használt
- 10db 500GB 2,5" HDD
- 3TB 4TB SATA Toshiba, Seagate, Western Digital újszerű és használt, 3TB SAS Hitachi HGST újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest