- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
#71562240 #24354 üzenetére
Nekem készre szerelt kábeleim vannak, de nagyon sokan használják a Nakamichi banánokat 2 csavaros rögzítéssel. Hogy lehet azt forrasztani?
Ill. még valami jutott eszembe. Nemrég szereztem be Furutech kábeleket a surroundokhoz, amin Kácsában szerelt banánok vannak. Nem értek hozzá, nem is láttam még ilyent, de full gagyinak tűnik ez a fajta banán: két részből áll, amiket egymásba kell csavarni menettel, és a hátsó részébe csak bele van forrasztva a kábel. Tehát itt az egész banánon keresztül folyik az áram, a menetes összecsavart részen keresztül. Nem tudom mennyire vagyok érthető, este csinálok egy képet. Szóval van értelme lecserélni valami normálisra ezeket a banánokat, beleértve azt is, hogy surround funkcióhoz kellenek?
Egyébként ugyanolyan keresztmetszet mellett is jócskán javított ez a kábel a surround hangzáson (főleg a magasak részletessége és a sokpontegy tér-érzet javult) a korábbi Neotech-hez képest. (barátnő szerint mintha itt csiripelnének a szobában - pont valami madarak voltak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest