- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
dgyuri0123 #69922 üzenetére
(#69920) krichd1:
Szabó Zoli adta a koaxos ezüstöt, gondolom vmi új fejlesztése lehet. A tefloncsöves ezüstöket egy kollégám adta. Sztem ez az AVX-en is megtalálható "Ezüst interconnect"Hozzám dobtak pár kábelt, épp volt időm, kipróbáltam. Igazából az a jó a helyzetemben, hogy
- nem érzem kényszerben magam, h most mindenképpen cserélnem kénem jobbra, a VDC is nagyon jó kábel;
- ár szempontjából sincs para, Zoli annyit mondott, h az ő kábele sem kerül többe a VDC-nél;
- amúgy is kéne még egy IC, ha bekötöm front-végfoknak a sztereót.A teflonos ezüstkábelekre tegnap már nem maradt energiám, idegrendszerem, de tudom, h előítéleteim lesznek. Ilyesmiből próbáltam már Fapacisat és Bicont, mindkettőnek hasonló előnyei és gyengeségei voltak, persze azért más szint a kettő de mindkettő a VDC alatti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KÉSZPÉNZ AZONNAL! iPhone felvásárlás - Budapest
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Alkalmi áron Acer Nitro 5 Ryzen7 5800H/16GBRAM/512SSD/Geforce RTX3060/144Hz kijelző
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest