Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GrandeP

addikt

válasz luw2win #51 üzenetére

Bács megyében a www.krmkk.hu oldalon vannak infok... a többiben meg nem tudom...

Googlébe beírod h képző központok és rá keresel a hozzá közel lévőre. VAgy be mész a munkaügyi központba és megkérdeed h nem tudják-e hol van a közelben.
    Tudniuk kéne, mert oda közvetítik a munkanélküli diplomásokat is.

NA ne offoljuk szét a topicot..

• GrandeP

addikt

válasz luw2win #49 üzenetére

Üdv!

Én rám nagyon haragszanak.... pont benyitottam egy előadásra... 5-6-an már írták is volna alá, mert hogy milyen jól járnának. aztán megkérdeztem az előadót
    h mi a különbség e között és az országosan ingyenes képzés között?

A választ gondolhatod.... 2f iskola nem átbaszás, csak el vannak szállva az árakkal, meg az ott tanulandó szakmáknak 90%-át Az országos képző központok ingyen csinálják, a maradék 10-et meg feleannyiért + még ilyen olyan támogatást is kaphatsz.)
    Tehát úgy mond az ingyenes dolgokért is pénzt kérnek... szóval mégis cak átb@szás! :D

Így én aztmondom menj a be a helyi képzőközpontba és csináld meg ott, olcsóbban kijössz és ugyanazt a paírt kapod! (bács megyében... www.krmkk.hu)

UIÉn is állást keresek... akár távmunkát is.... weblap szerkesztés, moderálás, újság szerkesztés, tesztelés, bármi jöhet!

Köszi

Új hozzászólás Aktív témák