Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Bács megyében a www.krmkk.hu oldalon vannak infok... a többiben meg nem tudom...
Googlébe beírod h képző központok és rá keresel a hozzá közel lévőre. VAgy be mész a munkaügyi központba és megkérdeed h nem tudják-e hol van a közelben.
Tudniuk kéne, mert oda közvetítik a munkanélküli diplomásokat is.NA ne offoljuk szét a topicot..
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Én rám nagyon haragszanak.... pont benyitottam egy előadásra... 5-6-an már írták is volna alá, mert hogy milyen jól járnának. aztán megkérdeztem az előadót
h mi a különbség e között és az országosan ingyenes képzés között?A választ gondolhatod.... 2f iskola nem átbaszás, csak el vannak szállva az árakkal, meg az ott tanulandó szakmáknak 90%-át Az országos képző központok ingyen csinálják, a maradék 10-et meg feleannyiért + még ilyen olyan támogatást is kaphatsz.)
Tehát úgy mond az ingyenes dolgokért is pénzt kérnek... szóval mégis cak átb@szás!Így én aztmondom menj a be a helyi képzőközpontba és csináld meg ott, olcsóbban kijössz és ugyanazt a paírt kapod! (bács megyében... www.krmkk.hu)
UIÉn is állást keresek... akár távmunkát is.... weblap szerkesztés, moderálás, újság szerkesztés, tesztelés, bármi jöhet!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Politika
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- ReMarkable 2 tablet újszerű, extrákkal!
- MSI Cyborg 15 A13VF-836
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest