Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Sziasztok, meghalhat egy maghajtó úgy hogy a HD sentinel 100/100-nak látja? A héten másodjára nem indul egy játék mert meghibásodott egy-egy file. Illetve kaptam kékhalált is. WDC WD10EZRX-00A8LB0
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Kernel #11678 üzenetére
Nem életbevágó, de több megoldás is lehet, vagy valaki aki segítene pont nem olvassa azt a topicot. Hogy felejtkeznék el róla, azért ez elég zavaró sztem, amúgy meg tudni akartam h meg lehet-e oldani másképp partíciók törlése nélkül. Ha sikerül megoldani úgyis ott lesz a válasz utána...
-
$p@rr0w
őstag
Üdv! Nem tudom hova írjam ezt ahol választ is kapok szal berakom pár helyre sry ha itt nagyon off.
Szóval két részre van osztva a winyóm, egy 70gigás a rendszernek, és egy 300gigás az adataimnak, XP telepítő alatt töröltem és létrehoztam újra a 70gb-os rész, ezért most D meghajtóként ismeri fel, ezen van a jelenlegi rendszer (win7). Szeretném az adatok sérülése nélkül (tehát nem törölve mindkét partíciót...) visszaállítani a 70gigásat rendszerpartíciónak, C betűjellel, és a 300-ast tárolónak (extended, vagy logikai particiónak...?) D betűjellel. Ehhez melyik programot használjam? És némi instrukciót is kérnék hozzá ha nem gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest