Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #10074 üzenetére
Ezt sem egyszerű megítélni, de a FAT gyorsabbnak tűnik, úgyhogy XP-t én FAT32-n szoktam futtatni. Ez kézenfekvőnek is tűnik, mivel nem kell kezelni az NTFS jogosultsági, naplózási stb. szolgáltatásait, hanem egy egyszerűbb fájlrendszeren üzemel az oprendszer. Lehet, elvileg áramkimaradásra, resetre érzékenyebb a FAT, de gyakorlatilag nekem ebből nem volt gondom soha.
Lapozófájlnak is felesleges az NTFS, főleg amikor a legelső partíción nem csak a lapozófájlt tartottam, hanem DOS is volt, valamint a Ghost.exe, így bootmenüből lehetett Ghost indítást választani. Vagy automatikus helyreállítást is, mint a laptopoknál. A Ghost paraméterezett indításával meg lehet oldani, hogy minden további nélkül írja felül a 2. partíciót a 4. partíción lévő akármi.gho image fájlból.
Konkrétan ennyi egyébként:
ghost.exe -clone,mode=prestore,src=1:4\backup.gho:1,dst=1:2 -RB
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest