- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
honda 1993 #40 üzenetére
Egyrészt olyan nincs, hogy dos és linux fájlrendszer, másrészt ez nem akadályozhatja azt, hogy formázni lehessen. Nem kizárt, hogy a progid csinált valami furát. Próbáld a Windows Lemezkezelőjét rendszergazdaként futtatni (azt nem tudom, hogy kell).
-
honda 1993
senior tag
válasz
honda 1993 #39 üzenetére
Elotte egy "kill disc active" nevu progival formaztam ( eladom es nem akarom hogy vissza tudjak allitani az adatokat)
Es ott kenytelen voltam valasztani akozul hogy dos vagy linux fajlrendszer legyen-e.
Kivalasztottam a linuxot, es azota ezt csinalja. ( masolni ugyan ugy lehet ra windows alol, de ujra formazni mar nem engedi)
-
lev258
veterán
válasz
honda 1993 #37 üzenetére
Rendszergazdaként próbálod? Amúgy a rendszerpartíciót nem fogod tudni formázni, hiszen azon vagy rajta.
-
honda 1993
senior tag
Hali.
Nem lehet formazni a hdd-met win7 alol.
"A muvelet vegrehajtasahoz nincs jogosultsaga."
Mit lehet ezzel kezdeni ?
-
Rocco
csendes tag
Figy, ha nem éri el frankón a hdd-t, az lehet több okból is....
Én, spec. nowellel szívtam nagyont. A Nowelle ugyan ezt csinálta a winchimmel, a windows, linux frankón látta, formázta, minden egyáb. De,a nowell, partíciót sem akart létrejozni rajta.
1. Hdd kábel volt a hiba. Csréld ki!
2. ha, ez nem hoz megoldást, nézd meg, hogy az IDE csatin a hdd-n nincs-e elhajolva valamelyik tüske.
3. Ha, minden frankó és mégsem boldogulsz: Win98 cd-ről bootolj be. Indítsd el a parancssort.
cd win98
fdisk
Itt megtlálsz mindent, hogy töröld a jelenlegi partíciót, újat hozz létre és formázd meg, ha kiléptél az fdisk ből.
Sok siket.....
Byez!
Rocco
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
''csinál egy floppyt,arról bootoljon a géped,''
szerinted? -
rdi
veterán
Hát az eléggé érdekes, mert ugye ha CD-ről bebootolsz a live linuxal, akkor annak el kell indulnia és látnia az xP partíciót. Aztán a partíció akár törölhető is, de szerintem a pq magic jobb megoldás. Hogy lehet az, hogy a haverod berakja az xp cd telepítőt az meg nem látja a partíciókat (nem látja a vinyót) ? Ezen kéne inkább elgondolkodni...
-
ssolitude
őstag
Bővebben: link innen szedd le a Powermax-ot.Windows alatt inditsd el,csinál egy floppyt,arról bootoljon a géped,mindent leformáz,visszaállítja az eredeti állapotot.Ha mégsem,akkor hibás a vinyó.
Ugyanitt van az egyszerűbb megoldás,MaxBlast4.Ez gyorsabb,és particionálni is tudsz(a Powermax teljes törlése 40 gigánál kb egy óra!!) -
ssolitude
őstag
Milyen vinyó?
-
Winzsolt
aktív tag
Ujra itt!
Linuxban hol lehet formázni? a fent emlitett verziot kiirtam, de nem tudja elérni a vinyót, lehet hazért mert xp van rajta? a lényeg h hogyan tudom formázni pls vki help! -
-conrad-
addikt
Úúú.... ne. Látom nem nagyon vagy otthon ilyenekben. Ne csinálj bootcd-t, csináld ezt:
1. tedd be másik gépbe (mondjuk amiről most netezel)
2. szedj le egy partition magic-et (ne a demót, az nem tudja megcsinálni)
3. elindítod, delete partition, create new partition/ntfs
4. vissza a gépbe, wincd be, xp install
ui.: ha a nem éri el = a windows telepítő nem látja, a wincsi pedig sata, akkor integrált sp2-es winnel próbáld mert az a gond.
[Szerkesztve] -
Winzsolt
aktív tag
válasz
Drótszamár #3 üzenetére
igen,van rajta particio,és windows is és hibás!probaltam mar rengetegszer de azt a hibauzenetet irja h ''nem lehetseges,a windows nem éri el''
pedig a ott is latja a winyot -
-conrad-
addikt
Partition magic
-
Winzsolt
aktív tag
Hy!
az a problémám h a windows nem áll fel,formázni szeretném a winyot,de a windows nem éri el.probaltam boot-floppyrol,cd-rol de egyik se sikerult.az bios látja a winyot!
hogy tudom formazni???mijen progival?? guruk segitsetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest