-
IT café
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz RexpecT #4344 üzenetére
Szerintem olvasd el a felhasználási feltételeiket. Minden szépen le van írva benne, ha jól látom, aszerint is jártak el.
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
-
LouiS22
veterán
Édes f*szom, írj már nekik egy rohadt mailt, annyira unalmas ezt a vergődést olvasni napok óta. Itt szenvedsz és várod a megoldást, ahelyett, hogy megkérdeznéd azt a céget, amelyik érdemben tud neked felvilágosítással szolgálni.
Magyarország 2020, minden bajom van, de oldja meg helyettem más az internetről.
ugyfelszolgalat@hbogo.hu, szívesen.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
erdey_a
addikt
"A forduló előtt visszavontam a paypalon a jogot, hogy az HBO ne tudja levonni automatikusan a pénzt. Emiatt június 15-én megszűnt az előfizetés."
Az előfizetés nem attól szűnik meg, hogy a paypalon nem engedélyezed, hanem hogy lemondod az HBO-nál. Ezek alapján nekem úgy tűnik, hogy az első új levonásuk a régi "pótlása". Vagy tévedek?Vérboci
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz RexpecT #4342 üzenetére
Értem.
Tehát van három HBO bizonylatod:
1. május 14-től 1 hónap
2. június 14-től 1 hónap
3. július 14-től 1 hónapVan három Paypal bizonylatod:
1. máj. 14. 1 havi díj.
2. júl. 2. 1 havi díj,
3. júl. 13. 1 havi díj.Lehetséges, hogy nem volt fedezet a számlán az esedékességkor.
Az HBO-s bizonylatokból az jön le, hogy július 3-án nem fizettél elő. Sőt a Paypal-on sem látok július 3-at.Írj nekik és majd vázolják, hogy mi történt. Bár én nem látok problémát.
Vagy fizess elő, akkor amikor úgy gondolod. Bár benne van, hogy ha 14-én előfizetsz, akkor egy vagy két díjat von.
Read only felhasználó
-
LouiS22
veterán
válasz RexpecT #4334 üzenetére
Ha reggelsz egy másik mailcímmel, tök új előfizető leszel és nincs ez a nyűg, amiről írsz.
Egyébként azt megkérdezhetem, hogy mi történik akkor, ha mondjuk 16án azt mondod, hogy cancel? Mert érzésem szerint a hozzáférésed következő fordulóig (azaz 14ig) élni fog...
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz RexpecT #4329 üzenetére
Nyilván nem így lenne, de az a teljesen trivialis megoldás még nem jutott eszedbe, hogy másik mailcímmel reggelsz? Sőt, írhatsz nekik mailt is, amiben vázolod a parád, ők meg megnyugtatnak, vagy megerősítenek.
-
LouiS22
veterán
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz RexpecT #4320 üzenetére
6.4 Ha az HBO a Felhasználó részére Próbaidőszakot vagy Ingyenes Hozzáférési Időszak biztosít, ezen időszakok alatt a Felhasználót díjfizetési kötelezettség nem terheli. A Felhasználónak a Szolgáltatásért először a Próbaidőszak vagy az Ingyenes Hozzáférési Időszak lejártát követő első napon kell fizetnie (hacsak a Felhasználó a Szerződést nem mondta fel a Próbaidőszak vagy az Ingyenes Hozzáférési Időszak lejárta előtt) és azután a következő hónapokban minden hónap ugyanezen napján kell fizetnie. Ha az adott nap az adott hónapban nem található, akkor a hónap utolsó napja minősül a fizetés napjának.
Forrás: Az HBO EUROPE S.R.O. online szolgáltatásának általános szerződési feltételei
[ Szerkesztve ]
Read only felhasználó
-
Exian
addikt
válasz RexpecT #2692 üzenetére
Én is hiányolom ezt a HBO GO-nál. Lehetne valamiféle azonosító, amivel az eszközöket külön kezelné és lehetne nézni ugyanazokat a sorozatokat egyszerre több eszközön, egymás pozícióját nem piszkálva. Webes felületen cookie-val ez sima ügy lenne, androidon meg a TV-k appjában sem lenne nagy dolog megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
kefe13
tag
válasz RexpecT #2685 üzenetére
"Használható Eszközök száma
Feltéve, hogy az Előfizetési Szerződésben más nem kerül rögzítésre, a Felhasználó az alábbiakra jogosult: (i) 5 Eszközt regisztrálhat, amiből kettőt használhat egyidejűleg, (ii) 5 alkalommal jogosult az Eszközökön módosítani egy naptári hónapon belül, azzal, hogy ugyanazon Eszközt 24 órán belül nem lehet regisztrálni. Eszköz módosításnak minősül egy új Eszközök regisztrációja vagy egy regisztrált Eszköz törlése és egy új regisztrálása. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a jelen ponttal vagy az Előfizetői Szerződéssel ellentétes Eszköz használat esetében elképzelhető, hogy az HBO GO Szolgáltatás számára nem lesz elérhető."
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest