- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
-
IT café
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Koszonom igen elvileg, csakhogy ez egy regi csaladi sorhaz, messze nem szabvanyos kialakitassal, bent van lakason bellul, amivel elvagyok addig, mig nem kell hozzanyulni. Amint szeretnek 32A-t azonnal kell a szabvanyos oraszekreny (ez meg nem is lenne baj), de az elrendezes miatt csak utcafronton letesitheto oraszekreny, uj tetotarto, a homlokzaton vegigvezetve a szekrenyig, onnan osszekotni a most meglevo ora utani biztositekokkal.... Szoval ez nagyon messze van az ingyen bovitik dologtol.
#62299 Donki Hóte
Köszönöm, marad a gaz.
Ezzel a Gorenje GW6D42CLI lappal kapcsolatban valakinek tapasztalat, vagy ugy altalaban a Gorenje markaval? Ehhez hasonlo kialakitast Whirpool markaban is lattunk, de talan a Gorenje nekem szimpatikusabb, lehet nagyot tevedek.
[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Beépíthető főzőlapot szeretnék vásárolni, lecserélendő a jelenleg tonkremeno fellul gaz allul villany tuzhelyet.
Elkezdtem nezegetni a keramia es az indukcios eszkozoket is a gaz mellet.
A problemam az, hogy akar a keramia akar az iindukciost ha nezem, a leirasban 7,2KW szerepel. Ehhez jonnne egy beepitett sutő amin 3,3KW szerepel, kb ez lenne az orara kotve, ill. van egy mikro is, aminek nem tudom hirtelen a parametereit
A gond az, hogy azon az oran amirol ezek uzemelnenek a fő biztositekra B20 van írva, ami ha siman csak a ket eszkozt nezem, mar keves.
Gyakorlati tapasztalatra lenne szuksegem, ez valoban keves lehet a mindennapi eletben, vagy ezek az elvi maxok es a hetkoznapokban ritkan hasznaljak a gepek a max fogyasztast?Magyaran merjek venni a gaz lapon kivul barmi mast ehhez az orahoz, vagy felejtsem el ?
Ha felejtős, akkor viszont beépíthető gáz főzőlapra szeretnek kerni ajanlasokat melyik ajanlott melyik nem.[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
Tudtok esetleg most jo ajanlatot szaritogepre?
Nem kell a legmagasabb kategoria, de azert a fogyasztas miatt a hoszivattyus megoldas az legyen benne.
kossziVan me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
válasz H.lacika #40653 üzenetére
Kosszi megnezem ez mit tud.
Amúgy ez pont most akciós a MMban. Szóval ha ez a kiszemelt, nem tudom van e értelme várni? Lehet ennél még olcsóbb?Az akciók esetében mire lehet számítani? Mostanság is lehet, vagy majd a lejárat vegefele?
[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
válasz BB9000 #40639 üzenetére
Koszonom ez hasznos info volt.
Ajelenlegi hutonk meg uzemel, egy samsung nofrost de a mikrokapcsolojaval vmi baj lehet, mert ritkan de elofordul hogy magatol bekapcsolja a superhutest, annak ellenere hogy mar kiszedtem a nyomogombokat is, tehat semi nem tudja fizikailag megnyomni a mikrokapcsolot es hat ekkor ugye ezerrel megy a fogyasztas. Amugy mukodik, bar kb 16 eves a huto.
[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
Engem az erdekelne jelenleg no frostos kombi hutok kozul amik otthon melege programban kaphatoak, mi az ajanlott vetel, ami ar/ertek aranyban elfogadhato? A+++ energia osztalytjeloltem be.
kossziVan me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Van nekem egy jó régi hűtőszekrényem, ami amúgy még működik, de nem tudom meddig, ill egy 2003, 2005 körüli technológiát használóhoz képest gondolom a mai gépek talán energia hatékonyabbak is.
A jelenlegi gép egy Samsung SR-L36NEB ez egy allul fagyasztós no frost gép. Jofogason találtam meg.Kérdés most hogy mediamarktban lesz 20% kedvezmény, tudtok e ajánlani készüléket ami hasonló méretű és érdemes lehet lecserelni rá?
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Hagyományos gaztuzhely esetében mik az ajánlott és mik a kerülendő markak?
-
Bandus99
őstag
Stziasztok
Hutogep csere programrol targyaltatok mar itt?
Probalom nezegetni, mire lehetne cserelni, de nem sikerul mukodesre birni a kalkulatort.
Ami elsodlegesen kerdesem lenne, ha valaki tud infot:Egy regi 125L-es Lehel fagyaszto szekrenyt le lehet cserelni egy mai modern kombi hutore?
Vagy fagyasztot csak fagyasztora lehet cserelni?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó