Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9000

    senior tag

    válasz freaghill #38783 üzenetére

    HGCS program elbírálási idő témához:
    Részlet a pályázati kiírásból:
    "A befogadott pályázatok esetében a pályázat benyújtásától számított 90 munkanapon belül a miniszter dönt az előterjesztett pályázatok: támogatásáról; . . . ."

    A kiírás szerint 2019 március végéig van ideje a miniszternek dönteni. A korábbi évek tapasztalatai alapján 2019 január végére megkaphatja a döntést a legtöbb pályázó. Semmiképp ne számíts 3-4 hétre a beadás után, mert az nem reális.

    A gépvásárlást nem kell elkapkodni, mert kb 5 hónap áll rendelkezésre a felhasználásra! Ki lehet várni a legjobb akciókat is!
    "A támogatás felhasználására (vásárlás befejezésére) a Kedvezményezettnek a Támogatói Okirat kézhezvételét követően 150 nap áll rendelkezésére! "

    A vásárlás menete nagyon egyszerű: a támogatói okirattal, -vagy annak okiratszámával- a támogatást elnyerő személy (személyi igazolványa, adókártyája is legyen ott) besétál bármelyik résztvevő áruházba (pl. MM) és az új gép vételárából levonják a támogatás összegét és csak azt kell kifizetni. Még olyan bolt is van, ahol a fennmaradó részre adnak hitelt ! Korábbi években ettől elzárkóztak a kereskedők.

Új hozzászólás Aktív témák