Hirdetés
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
válasz
migabi24 #259 üzenetére
Amennyire visszaemlékszem, az általad linkelt CuAg II kábel már egy kicsit tovább fejlesztett (csinosított?) változat. Meg kellene keresni róla az "irodalmat", mert nem vagyok 100%-ban biztos benne. Csak azért rémlik így, mert akkoriban (mikor megjelent ez a változat) gondolkodtam róla, hogy talán érdemes lenne Ákossal felvenni a kapcsolatot a kábelem "optikai tuningolása" érdekében. De aztán elmaradt ez a szándék... Egyébként sem olyan típus vagyok, akit egy komponens csilli - villi állapota tud meggyőzni róla, hogy az hangügyileg is bizonyára jobb lehet. Valahol megvan a kábellel együtt kapott A4-es "minősítési bizonylat" is, ami szintén teljesen semmitmondó számomra.
Számomra a mindenkori lényeg, hogy ízlésemnek/elvárásomnak megfelelően teljesítsen egy - egy komponens a rendszeremben, az optikai/esztétikai benyomása csupán egy többed-rangú tényező.
Erről egy példa:
Néhány éve sikerült igen - igen baráti áron beszereznem az AQ GO4 2x2,5 m-es hangfalkábel párost! Hiányzott róla a külső borítása (kígyóbőr). Akkoriban gyakran lehetett olvasni róla, hogy az AQ termékeit hamisítják. Remek a kapcsolatom a KáCsa Kft Laci bácsijával, kíváncsiságból bevittem hozzájuk, véleményezni szíveskedjenek már, nem-e egy "hamisítványba" botlottam bele? Összehasonlította a csévén (dobon) lévő méterre vásárolható GO4 kábellel és azt mondta, jó esélyjel eredeti a kábel. (nem mintha meg akartam volna válni a kábeltől, ha esetleg hamisítvány). Azonnal meg is nyugtatott, hogy a náluk méterre mért kábelt, az esetek 40 - 45 %-ban eleve kérik, hogy szerelés előtt távolítsák el róla a kígyóbőrt. Állítólag negatívan hat a kábel tolmácsolta hangminőségre. A kollégámnak is annyira tetszett a GO4 okozta változás, hogy rövid időn belül vett egy szintén 2,5 m-es kábelpárt, ugyanolyan dugókkal felszerelten, mint amilyen az enyémen volt. Nosza! Remek alkalom kínálkozott a tesztelésre! Igen alaposan tudtuk tesztelni őket úgy nálam, mint az ő rendszerében. Igaz, egyáltalán nem volt kardinális különbség a két kábel között, de mindkét rendszernél simán kihallható volt a differencia a "kopasz" kábel javára.
Közben találtam egy régit: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Steam Deck
- Vírusirtó topic
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Apple MacBook
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Harman Kardon AVR 171S erősítő és Harman Kardon HKTS 16BQ/230
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest