- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Adobe Photoshop
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- Mikrotik routerek
-
IT café
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Ed Parker #17032 üzenetére
autóhifiben sok olyan emberrel találkoztam, aki miután megtudta milyen minőségre számíthat a pénzéért, inkább nem vett semmit. én ennek a magatartaásnak a híve vagyok. nem munkeszköznek veszi itt senki a cuccot, csak egy szórakosztató eszköz. ennek okán én megengedem magamnak, hogy lenézzem pl. a teszkógazdaságos legalja sz@rokat megvevő embereket minden termékkörben: a gagyi gémer laptoptól kezdve az olcsó tvn át bádoghangú ötponteggyig bezárólag... viszont ugyanígy sajnálom a kispénzű embert, aki a fiának egy búgó, vaskos műanyagdarabot kell vegyen laptop gyanánt, amiről akkor még nem tudja, hogy egy éven belül tönkremegy. de ha valaki ugyanezt saját maga szórakoztatására veszi meg, kiröhögöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest