- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
-
IT café
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Az olcsóbb ár az SB2000-re nem Amazontól van hanem magán személyektől viszont 96% fölötti értékelésekkel. De a német Amazonon a T12 460€ és az már az Amazontól van. Én tavaly év végén rendeltem egy Pana 900-as lejátszót az Amazon.uk-ről de nem volt semmi gond. Sőt még reklamáltam is hogy egy hét alatt hozzá se fogtak a rendelésem feldolgozásához, majd nagy elnézés kérés közepette elengedték a postaköltséget és express juttatták el hozzám.
(#134831) Dorian nem tudom ki panaszkodott a Dynavoice T12 sub alap zajára, de ő arról írt hogy a szoba minden részén hallja. Ez mindenképpen a hangszóróból kell jöjjön, ez nem tápzaj.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág