- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- ASUS routerek
- Mikrotik routerek
-
IT café
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
KnightDave
tag
Sziasztok!
Kezdő házimozisként szeretnék egy kis segítséget kérni, de először jöjjön a felállás:
Nappaliba Xbox Series X mellé néztem ki a Sony BDV e6100-at. Bár a Blu-ray lejátszójára nincs szükségem (ott a konzol, ami 4K), nem találtam más relatíve esztétikus 5.1-et a 90-140e forintos árkategóriában ami megfelelne (torony hangszórók. all-in-one kompakt rendszer).Mivel az e6100-on csak egy HDMI ARC port van, így a konzolt összekötném a TV-vel (Panasonic GX800), majd a TV HDMI ARC portját az e6100-zal.
A TV képes Atmos pass through-ra, de eARC hiányában véleményem szerint így csak Dolby Digital Plus jönne ki a hangfalakból. Ami egyébként nekem tökéletes, ez lenne a kívánt hatás!
(Nem tudom mennyire releváns, de FYI, a konzol képes Bitstream-ként Atmos-t / DTS: X-et kiküldeni HDMI-n.)THÁT, a kérdésem az lenne, hogy DTS-HD Master Audio / DTS: X hangsávot tartalmazó 4K UHD filmeknél milyen hang szólalna meg? (Feltételezem sima DTS Digital 5.1, vagy semmi
.)
Esetleg van más rendszer amit tanácsolnátok, ha a konzolt szeretném használni lejátszóként?Köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest