-
IT café
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz arcitec #56334 üzenetére
Én nem mondom, hogy sz@r, mert nyilván hozzá tud tenni az élményhez szinte minden esetben, de belépőszinten butaság költeni rá ha a hangminőség kicsit is szempont. Ha valaki belépőszinten gondolkozik, akkor feltételezünk egy anyagi korlátot. Az atmos árát előbb költeném pluszban a többi komponensre vagy akusztikára.
Én már nem belépőszinten mozgok, de ha fejleszteni szeretnék még mindig előbb költeném egy második szubra, végfokokra (vagy családi nyaralásra azt a pénzt). Hallottam már több helyen, engem nem győzött meg hogy nekem ilyen kell. Az én szettem is eléggé jó teret és felső hangokat tud varázsolni mennyezeti hangszórók nélkül is.
Én nagy térben és mozikban (ahol valóban objektum alapú) látom nagyobb értelmét.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- ZIDOO médialejátszók
- Renault, Dacia topik
- Peugeot, Citroën topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- PHILIPS 55PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
- PHILIPS 43PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest