-
IT café
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Broncho
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következőben:
Van egy Denon AVR X2000-es erősítőm ( a szett többi részét ellopták, amikor betörtek...) és most keresek hozzá szettet. A keret kicsit szűkös, de mégis szeretnék 7.1-et, ha ki tudom hozni belőle. Az elképzelésem szerint vennék egy ilyen Yamaha szettet: ( NS-F51 + NS P51 + NS-SW050)
[link]és vennék hozzá még egy pár állót (NS-F51).
Két kérdésem lenne: a 25-30 nm-es nappaliba, ez nem lesz-e túl sok, illetve az erősítővel szerintetek mennyire lesz könnyű kinyírni a hangfalakat?
Továbbá általános véleményetekre is nagyon kiváncsi lennék.Előre is köszönöm!
-
qpakcovboy
őstag
Illetve meg annyi hogy csak a hdmi1 porton van hangja, a 2. Bemeneten nincs, amelyiken az ARC van
-
qpakcovboy
őstag
Segítséget szeretnék kérni. Lecseréltem a tv-t és azóta nincs hangjna a blu-ray lejátszónak. Ha közvetlenül a tv-be dugom a hdmi kábelt, akkor minden ok, de ha erősítőn keresztül használom, akkor kép van, hang nincs. Eddig egy samsung tv-m volt, azzal működött minden. Valakinek valami 5let?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz petrson #35494 üzenetére
Mit jelent az, hogy a PC hangszórója, valami beépített? Mert ha nem, akkor húzd ki, és oda kösd a házimozit. Amihez egyébként 3 Jack kell ideális esetben.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
petrson
senior tag
-
VoidXs
Topikgazda
válasz petrson #35491 üzenetére
Ha a "Hangszórók" nevű eszközt választod, az a PC analóg kimenete. Ha így nem működik, és a csatlakoztatás is helyes, a házimozi beállításai közt keresd a hiba okát. Én a HDMI kimeneteimet lejátszóeszközök közt le is tiltottam, mert újrakábelezéskor mindig átkapcsolt.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
petrson
senior tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a PC-ről jack-RCA kábellel nem sikerül házimozira kijátszani a hangot úgy, ha a PC egyidejűleg HDMI kábellel a TV-re van kötve. Opcióként a TV vagy a PC hangszóróját kínálja fel csak. Erre van valami megoldás? (A TV-t nem tudom összekötni a házimozival sajnos...)
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
junkpod
veterán
válasz Flowtation #35485 üzenetére
Írd le pontosan vagy rajzolás le mi mivel mibe van dugva.
Az erősítőt érdemes lenne resetelni.
A cec funkciókat is érdemes lehet elsőre minden készüléken kikapcsolni. Illetve olvass el a manual HDMI csatlakozóval kapcsolatos részét.Box's don't touch!
-
Beni2360
félisten
válasz TeeJay #35443 üzenetére
Biztos tudja az AVR a HDMI-ARC-t?
Az AVR menüben is megvan a beállítási opció erre?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zsoika
addikt
válasz Lacielvtárs #35487 üzenetére
Jó volna ,de sajnos nem monden esetben írják oda csak általában.
-
-
mpo
veterán
-
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #35261 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos folyatatódik a kálváriám a H/K AVR 255 - Rpi1 - LG LF632V triumvirátussal. A probléma az, hogy ha váltok egyik forrásról a másikra, majd vissza akkor a tv szerint nincs jel. Ma cseréltem kábelt, igaz nem prémium, de fix v1.4-es kábelekre, ugyanaz a jelenség. Ma cseréltek STB-ot, elsőre jó volt, de a váltás már nem ment a kettő között, sőt, olyat is produkált, hogy hiába váltottam a STB-re, akkor is az Rpi képe fogadott, az avr pedig jelezte a tv jobb alsó sarokban, hogy ez márpedig a tv source....
Az mindegy, hogy van-e fixen a hdmi bemeneten valami vagy nincs. Ekkor már sehogy se sikerül visszahozni a képet, csak a kábel ki-be segít, meg málna restart, tv, avr többszöri kikapcsolása...Most úgy működik, hogy először a tvt kapcsolom be, aztán az avrt, így bejön az rpi képe. de ha váltok egy másik forrásra majd vissza akkor már nincs jel...ezért nem is próbálkozom másik módszerrel. Beszéltem többször is tesómmal, neki ilyen gond nem volt, annyi a különbség, hogy a tv samsung...
Erre tudok már csak gondolni, hogy nem "szeretik" egymást a tv-vel (ha ez van tök..n szúrom magam...), esetleg az rpi öreg, vagy valami...
Forrás beállítások jók, többször is ellenőriztem.Bármi tippet, segítséget meghallgatok!
[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Warpig
aktív tag
válasz Flowtation #35483 üzenetére
Bingó!
A mostani erősítővel kábellel van összekötveIdő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
-
Warpig
aktív tag
válasz dave118 #35472 üzenetére
Nem gondoltam, hogy ilyen eszmecserét robbantok ki
Van a tv-n youtube, de én továbbra is egyszerűbbnek gondolom, hogy erősítő telefonnal párosítva, azon youtube vagy mp3 lejátszva, mint a többi felsorolt dolog. Főleg, hogy a párom nem kezeli jól a technikai eszközöket.
Nem használunk spotify-t sem, max soundcloud-ot, de azt is pc-n.
Van BT hangszóró, de az nem összehasonlítható az álló hangfalakkalNem szándékozok 100k-nál többet költeni az erősítőre, nem használnám ki a hálozati képességeit sem. Emiatt is keresgélek ebben az ársávban.
Viszont tök jó, hogy felmerültek ezek a dolgok, köszi!Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
BBéci
legenda
válasz dave118 #35478 üzenetére
Egyetértek Bénivel, YouTube nézésre még csak-csak, elvétve, de szimpla háttérzenélés céljából sosem kapcsolnám be a tévét. Sokkal kevesebb üzemórát bírnak meghibásodás nélkül, mint egy házimozi erősítő és a javításuk jóval többe kerül.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Beni2360
félisten
válasz dave118 #35478 üzenetére
Azért egy TV megadja magát az annyi és akkor már jöhet a drága mulatság.
Egy mobilt meg 100 dologra is használjuk e mellett. Na de ez nem ide tartozik szerintem.
Sok 4-500 Ft sokra megy a hónap végén. És összeszámolva az év végén mi mindet lehetne venni abból.
Pl a sógorom kérdezte miért ez a nagy fél millás HM cucc amikor ott lógott a szájában a cigi ami havi 45 K és azt 2 évre viszonyítva igen csak 1 millás cuccra volna elég és még meg is maradna és nem válna füsté.
Ui: És az egészségről nem is beszélve.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
dave118
senior tag
válasz Beni2360 #35475 üzenetére
"A "rendes" zenehallgatás hdmi-n történne, ahogy a filmnézés is."
Ha már van TV miért ne használná? Továbbra sem értem, max energiatakarékossági szempontból van talán értelme, de forintosítva is havonta 4-500 forintot spórolna (lehet sokat is mondok). Anya is hallgasson rendesen zenét!
A másik hogy ha a 245k-s tv overkill zenehallgatásra, akkor pl a 200k-s PC NAS-nak használva, meg a 45k-s telefon is távirányítónak nem?[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
bagaba1
tag
Vagy olyan erősítőt kell nézni ami Spotify kompatibilis, maga a lejátszás az eszközön megy, telefonról csak vezérled.
-
I'am Dony
őstag
Vicces ez a BT szerinti választás. Erre bőven elegendő egy nagyobb BT hangszóró. Minőségből úgy sem vesz el.
-
Beni2360
félisten
válasz dave118 #35474 üzenetére
Az ára miben releváns? Hát nem mindegy, hogy egy 245.00 Ft TV nyúzok csak zene hallgatásra vagy egy 45.000 Ft mobilt.
A KODI is egy lehetőség és még jobb is mint a mobil. Néha napján én is szoktam használni.
De itt csak AVR vétel BT-vel zene hallgatás volt az induló pont.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
dave118
senior tag
válasz Beni2360 #35473 üzenetére
"Azért nem mindegy, hogy egy 200.000 Ft TV van bekapcsolva vagy egy mobil ami a zsebében van és kéznél." Ezt hogy érted? Hogy ne legyen bekapcsolva a tv? Az ára miben releváns?
Egyébként van még lehetőség: pl. Kodi is vezérelhető mobil eszközről. Én is így szoktam zenét hallgatni.... Ami ami, az az.
-
Beni2360
félisten
válasz dave118 #35472 üzenetére
Egyébként a TV-n youtube nincs? - Azért nem mindegy, hogy egy 200.000 Ft TV van bekapcsolva vagy egy mobil ami a zsebében van és kéznél. De tényleg nem nagyon opció ez a dolog, nem véletlenül találták fel a mobil dokkolós lejátszókat.
[ Szerkesztve ]
-
dave118
senior tag
válasz Warpig #35471 üzenetére
A "hálózatképesség" 2018-ban kb. a legalapabb alapkövetelmény. szép magyarsággal fogalmazva Nem fogsz találni értelmes BT képes AVR-t. Mint már másik topikban is mondtam, bármilyen anyagi keretedbe illő AVR-t vásárolhatsz, amihez hozzáteszel egy BT adaptert. Egyébként is hibás ötlet BT képesség szerint AVR-t választani szvsz.
Egyébként a TV-n youtube nincs? Azt is lehet vezérelni okostelefonról, már ha nem akar spotify és társai zenét hallgatni.
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
Warpig
aktív tag
válasz MasterMark #35462 üzenetére
Mert két gombnyomás és van zene, ahogy írtam a minősége nem érdekes. Ja és akkor olyan erősítő is kéne, ami hálózatképes, ami drágább, mint amit én keresek.
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
zsoika
addikt
IsoTek EVO3....2db! [link]
-
MasterMark
titán
De egyáltalán minek BT otthonra? Miért nem a hálózaton van megoldva? Airplay, DLNA, stb.
Switch Tax
-
zsoika
addikt
Valakinek egy olcsó kezdő szett!?
[link][ Szerkesztve ]
-
Warpig
aktív tag
-
BBéci
legenda
Elképzelhető, hogy van más, de azokat magadnak kell felkutatni, én nem böngészem a hirdetéseket.
(#35457) Warpig
Tapasztalatom szerint a Bluetooth telefon kihangosításon kívül másra nem igazán alkalmazható. Zenét azon átvinni csak akkor érdemes, ha aptX-es, különben pocsék hangminőséget ad.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új erősítőt venni, DENON AVR-X 540BT típusút néztem ki. Lényeges, hogy legyen BT kapcsolatra lehetőség. Ahogy néztem, nem igazán elérhető a készülék. Milyen hasonló képességű, árú készüléket ajánlotok helyettesítőként?
Köszi!
W.Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
BBéci
legenda
válasz I'am Dony #35447 üzenetére
A közelmúltban három Yamaha volt nálam, mindegyikkel szenvedtem, nem szeretik a Panasonic tévéket. Beállítottam mindent a menüben (vagy három különböző alpontban), működött az ARC, de csak a legközelebbi kikapcsolásig, után kezdhettem elölről az egészet.
(#35443) TeeJay
Nem létezik se 1.4, se 2.0 szabványú kábel. Ilyen számok kizárólag az interfészekre alkalmazhatóak. A kábelek hivatalos elnevezéseit megtalálod itt.[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz TeeJay #35443 üzenetére
Az 1.4 elég az ARC-hez , de próbáld meg másik kábellal ....akár premium 18 Gb/s el.
Nem akarlek elkeseríteni de LG és az Onkyo ARC nekem sem akart működni....ahogy sokaknak sem.
Azért ne add fel, próbálj meg mindent mielőtt feladod....hátha.I'am Dony: Hát ja! A Sony szeret csak Sony-val kommunikálni...nem véletlen.
[ Szerkesztve ]
-
t.zolka
aktív tag
Srácok!
Tudnátok olyan házimozi erősítőt ajánlani, amin van (még) phono bemenet? Egy barátomnak kéne, de eddig csak stereo erősítőt talált, de ő 5.1-et szeretne. Valami régebbi típust keresne, mert az új ficsőrőrk nem érdeklik. -
zsoika
addikt
válasz TeeJay #35441 üzenetére
Mintkét eszköznek tudnia kell+ a hdmi kábelnak is....szóval vagy beállítás vagy hdmi kábel csere.
Optikával tudod még a TV-ből visszavinni a hangot (ahogy írtad is) . Az ARC szabvány tök ua. mint az optikai , szóval egyiken sem megy HD hang...optikával viszont bukod a CEC vezérlész(simplink).
Igen külső lejátszó lesz a megoldás, ami egyébként is javasolt ,mert a tv-k lejátszója nem a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
Az a baj hogy a TV is HDMI-ARC-re volt nyomva és automatikusan módon meg a simple link is engedélyezve volt az Onkyo menüben meg szintén ARC on és semmi hang nem ment át igaz csak filmekkel néztük.
Tök gáz így akkor gondolom csak akkor lesz normális hang ha valami külső lejátszót vesz az emberMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
BBéci
legenda
válasz TeeJay #35439 üzenetére
Tévéből HDMI ARC-on sem megy a DTS-HD MA és az Atmos. Majd a következő generációs ARC fogja azt tudni.
Amennyiben semmilyen hang nem megy az erősítőbe, akkor mindkét készülék menüjében kell elvégezni a szükséges beállításokat. Alaphelyzetben nincsenek engedélyezve.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
Adott egy LG 65E8 OLED TV meg egy Onkyo 5.1.2dolby Atmos rendszer. Na most ha a TV-n nézünk adást vagy USB-ről filmet HDMI-ARC porton nem lehet az Onkyo felé tolni a hangot?
Onkyo ez lenne : [link]
Mindent próbáltunk és nem megy hang a HDMI-ARC porton arazs hangrendszer felé optikain meg nem néztük mert tudtommal azon nem megy az Atmos meg dts-hd maHogy lehet hangot varázsolni rá?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
BBéci
legenda
válasz Lacielvtárs #35436 üzenetére
Vajon miért? Jó lenne tudni a valós okokat!
-
Beni2360
félisten
válasz Lacielvtárs #35426 üzenetére
pedig a mostani ojrohoz képest occccóé - na nekem ezt megnézve ez jutott eszembe.
Ilyenek a Bélák.[ Szerkesztve ]
-
-
zsoika
addikt
válasz Lacielvtárs #35433 üzenetére
Akkor most [link]
-
-
zsoika
addikt
Sopronban egy másik [link]
Az ELAC-ok 4 Ohm osak ...nem tudom mennyire megterhelő egy belépő AVR -nek.migabi24: Gatya nélkül még csak ellennék ,de ahogy öregszem a zokni egyre fontosabb .....fürdés után is az az első amit felveszek.
Jövőre leszek 40.....mi jöhet még?[ Szerkesztve ]
-
-
zsoika
addikt
válasz Lacielvtárs #35428 üzenetére
Nekem nem ér többet ....no nem azért mert rossz, csak félek hogy mire megveszem az összes hozzá illő cuccot és kábelt rámegy a gatyám is.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz zsoika #35425 üzenetére
Hát igen, a zanyagiakrol nem is beszélve, pedig a mostani ojrohoz képest occccóé mérem az ELACot
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
zsoika
addikt
válasz Lacielvtárs #35424 üzenetére
No meg a 60eFt némileg karcsú hozzá ami a keretnek meg volt adva,de ha annyi kifussa akkor szólj mert vevő vagyok.
migabi24: nincs mit....nem esett nehezemre.
-
válasz zsoika #35422 üzenetére
Hát mivel hirdetem itt nem szabad, csakis azért nem ajánlottam, pedig az aláírásomban szereplő dobozok valóban csodára képesek, épp csak kávét nem főznek, no meg tyukszemet nem harapnak
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
migabi24
nagyúr
válasz Lacielvtárs #35421 üzenetére
Nagyon toppon vagytok, jót röhögtem, köszi😂
-
zsoika
addikt
válasz Lacielvtárs #35421 üzenetére
Csak ha megveszi az aláírásodban szeteplőt ....annak jár.
-
-
válasz zsoika #35416 üzenetére
És milyen igaz, főleg az elsőnek jár +1
Mondjuk komolyabban belegondolva, a második is jó választás, annak a magas sugárzó jobb, szebb magas hanggal randelkezik, mint az álló fs57nek[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Annyiból valóban csak használt, állványosra futja, ha számít a hangminőség. Viszont ugyanannyi helyet igényel, mint a padlón álló.
-
Zsubi
őstag
Megmértem 18nm pontosan
Maximum 60 ezret szánnék rá első körben, a hely hiány miatt inkább a polc/állványos hangfalat preferálnám.
Ennyi pénzből nem is biztos hogy egy normális álló front kijönne de minden ötlettett meghallgatok.
PC lenne rákötve és egy smart tv optikai kábellel. -
BBéci
legenda
Nagyon nem mindegy, hogy 15 vagy 20 négyzetméteres a szoba, ezt illene pontosan tudni. Azt is, mennyi pénzt szánsz rá?
Mit, mivel egyenlőre?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Zsubi
őstag
Sziasztok!
Ajándékba kaptam a családból egy régebbi Yamaha VR-X 457-et.
Keresek hozzá álló front vagy polc/állványos hangfalakat egyenlőre kezdésnek 2.0-rá.
15-20nm-es nappaliba lenne elsősorban inkább pop és rock zenehallgatásra.
Mit tudtok ajánlani? Használt portéka is szóba jöhet jó áronKöszönöm!
-
-
BBéci
legenda
válasz Flowtation #35407 üzenetére
1997-ben olyan 72 centis Sony Trinitronom volt, ami az oldalain hatalmas hangdobozokkal rendelkezett, a mai tévékhez képest szuperül szólt, mégis Pro Logicos 5.1 erősítőt csatlakoztattam hozzá. Ilyesmi.
Szóval ne a tévék hangszórói legyenek viszonyítási alapként említve!Miért akarod állítgatni a hangszóró tartókat? Semmi szükség arra! Beállítod a kis polcon, hogy a kanapé felé nézzenek a membránok és pont.
-
zsoika
addikt
válasz Flowtation #35407 üzenetére
Tudom! Attól minden jobb.
-
Flowtation
őstag
válasz dave118 #35404 üzenetére
Köszi, ez is jó. Bár a méreteinél a 90-110 cm-t nem tudom mire vélni, de gondolom az hangfalra vonatkozik.
(#35405) zsoika
Ez a hátsó fal dolog nekem is beleszól, nem nagyon tudok változtatni rajta. Esetleg úgy, hogy a két fotelt betesszük középre, vagy a kanapét előretolom, majd meglátjuk. Tudom, hogy rosszak ezek a cuccok, de ez van sajnos. Egyelőre jók lesznek, tudod így is mekkora változás élményben a tv hangszóróhoz képest?(#35406) BBéci
Csak az annyira nem állítható...[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Flowtation #35400 üzenetére
Inkább egy fa virágtartó polc.
-
zsoika
addikt
válasz Flowtation #35403 üzenetére
Jól gondolod...az 5.1-nek oldalt, vagy kicsit hátrébb 90-110° kell lennie.
Nem lenne baj ha távolabb lenne a faltól, de annak a Genius-nak nem ez lesz a fő baja.dave118: Én úgy emlékszem a Genius-on van akasztó.....szóval nem kell sokat hekkelni.
[ Szerkesztve ]
-
dave118
senior tag
Ha fali konzol akkor én ezeket ajánlom:
Fém, rendesen rögzíthető. Hátránya, hogy a hangdobozra fel kell valahogy hekkelni.
... Ami ami, az az.
-
Flowtation
őstag
válasz zsoika #35402 üzenetére
Egyelőre csak a genius frontjai mennének hátra, amig jobb nem lesz. Ha nem a hátsó falra teszem hanem az oldalsóra, az nem gond, vagy valahogy bevarázsolom a sarokba.
Más: Azt jól gondolom, hogy 5.1-nél hátsónak a surround számít és nem a surround back, ugye?
-
zsoika
addikt
Szia! Az attól függ milyen kicsi a doboz és hogy akarod e szögben fordítani. Pl. Ha a hátsó falra szeretnéd és a hsz-kat meg magad felé fordítani akkor nem tud elfordulni mert túl közel van a fal.
Egy ilyennel jobban járnál. [link][ Szerkesztve ]
-
Igazából még csak probalgatom, még nem a végleges helyen van, csak gyors lefotoztam...
Igazából az az érdekes hogy ha a hátsó falon van, mem érzek változást, ha lejjebb, ha feljebb van, mondjuk az is lehet nem is tudom mit kellene hallanom"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Konteó topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trollok komolyan