Új hozzászólás Aktív témák

  • Turbina33

    senior tag

    válasz shalafi66 #10496 üzenetére

    Köszönöm szépen dícsérő szavaid,próbálok nem rád hasonlítani. :) Nekem helyzetben kéne lennem?Abban te vagy,nem? Mit kéne visszaadnom? Én nem akarok visszaadni semmit,hisz nem kaptam tőled semmit.Hacsak nem arra a jópár kéretlen,zaklatós,nem épp "finom" hangvételű emilre és privátra gondolsz,azok megvannak mind,elküldhetem.Egy idő után meguntalak,ezért spam-ba lettél téve,azok nemigen vannak meg,de majd megírod őket mégegyszer.

    Megint és mindig a rizsa! Nem te mondtad,hogy nem jók a méréseim? Biztosan igazad van,mert az volt életem első mérése,és tényleg van valami 20-30Hz környékén,aminek nemkéne ott lennie.Ezért valszínű,hogy a T/S sem jó,ezért megint nincs miről beszélni,Tudom,megmondod szemre!

    A fiam nem nézegeti a hangszórót,mert már kinőlt a bölcsiből.Mostanság matek-fizika-angol versenyekre szokott járni,amit többnyire meg is nyer.Egyébként sem látszódig az a hsz,mert dobozban van,és rács is van előtte.

    Az én fejem megvan,és a tied? Egy páran nagyon akarják! :D

    Gusztustalan.Tényleg az.Mit az a többszáz shalafi-féle gerjesztett vita és okoskodás,ami a hangtechnikai fórumokon olvasható.Egy kezdőnek-mint én-elmegy a kedve az egésztől ha elolvassa őket.Gusztustalan,némelyik pedig undorító!

    Az ilyen vitáknak többnyire moderáció,a fórumból való végleges kizárás a vége,ezért én nem akarok vitatkozni,beszélgetni akarok. Gondolom,hogy te sem igen szeretnél moderációt,mert már igy is kitiltottak jópár fórumból,némelyiket pedig karanténba is tették miattad.Gondolom,hogy félreértettek,pedig te csak segíteni akartál.

    Részemről befejeztem a veled való bájcsevejt,nincs értelme és tartalma.Beszélgetni azt jó lenne,csak nem bírom a stílusod.

    "Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /

Új hozzászólás Aktív témák