Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
emitter #1098 üzenetére
Csőváz!
A hangváltós kérdésedre szerintem itt tudnak válaszolni: [link]
A jelösszeadásra,pedig a nevében lévő összeadás kell...Egy jelösszegzőt kell venned/építened. Én egy 6 bemenetü összegzőt épettem és megfelelt a célra.
Pü-ben megmondom,hol lehet kapni,de itt reklám
De egy egyszerűbb megoldás is van,ami kicsit lehalkít,de ideinglenesen elfogadható megoldás:
-Mind a bal és mind a jobb oldalra egy-egy minimum 10Kohm-os ellenállás és azokat kell összekötni és akkor nem károsítja sem a sztereó hatást és sem az előerősítőket.
De ezzel ez jár:
-halkulás (mármint a mélyládádnak kell nagyobb hangerőn állnia)
-és sajna esetleges gerjedés is előjöhet a nagyobb hangerőre állítás miatt. (általában kiépítés vagy az erősítő saját zaja erősödik fel ebben az esetben) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Énis csináltam hangfalakat [link] -sajnos a linket nemtudom frissÍteni, a gagyi magas hangszórókat cseréltem MNC-kre, most jó lett...
Meg eladtam a házimozierősÍtőt, és vettem ''igazi'' Technics A kategóriás erősÍtőt, meg hozzá pioneer graf. equát... <-- persze mindent ultraolcsón bizományikból, meg a Pécsi vásárból...
Torzitás meg tényleg igazán max kivezérlés közelében válik jelentőssé, előtte néhány százalék körül marad ezeknél az IC-knél, Tanárom azt mondta, hogy 5% alatt még nem zavaró a torzÍtás... -
Lui76
őstag
szeretek bütykölni de nincs meg mindenem a profi forrasztgatáshoz, meg a trafó asszem
amiben mindig megállok..
Hangfalaim magam építettem.
Van egy sony stereo erősítőm asztali dvd van rajata használtan vettem.
van egy sharp félig már leegyszerűsített(rádió rész kiplántálva) ex hifi erősítő a számítógéphez.
Meg egy vmi maszek pár wattos nem tudom mi van benne egy koleszos hiradástechnikai haver alakította át vagy 10 éve...
Van audigy 2-őm 6.1 hangzással.
Talán most hétvégén állok neke a tetőtér lakhatóvá (és vagy moziszobává)
tételéhez és sok pénzem nem marad...
nézem a használt házimozi erősítő piacot az a kérdés
van e olcsóbb megoldás 30-40 ezernél... -
emitter
őstag
Bocs, utánanéztem itt: Bővebben: link
és nem a földhöz, hanem a - táphoz van kötve az ic füle. -
-
mh197
őstag
Igen, régebben egy 600w-os Magnat Crusaider (hidalva) , vagyis 2x300-as volt az autóban, ami az xtc mélyet halytotta. Nagyon megtetszett, mert olcsó volt, és szépen is szólt. Arról nem is beszélve, hogy alig melegedett. Amiért eladtam, az az volt, hogy szép lassan majdnem lebontotta maga körül az autót
! Most meg ha összejön a szobai cucc, akkor falat bontok majd!
-
mh197
őstag
Igen, szép nagy a trafó, a graetz hűtőbordás, meg ugye a 20000mikrós kondi. Azt hogy bírja a cucc, azt a graetz -re értettem, mert ekkora teljesítményt egyenirányítani ugye...
Ez a baj igen, hogy a nagyobb végfoko tényleg nagyobb feszt igényelnek, dehát ez van, abből kellene vmit kihozni.
Gondolkodtam egy autóerősítő rákötésén, de nem tudom, nem zúgna -e nagyon a cucc, ugyanis egyszer már jártam így, bár másik trafóval!
Rákötni meg majd vmi szép nagy hangfalat akarok, amiben van 4-500 wattos szélesmembrános mély(elsősorban 4ohm 1200-as magnat xtc típus ami tetszik, mivel ez már volt egyszer!), hogy a szomszédok is örüljenek, vagy őrüljenek
-
emitter
őstag
közbe nézem a linkelt lapokat, hát itt akkora olcsóság van! Én heteket tököltem a béna 40w-os ampommal, itt meg kitbe megvehetném 1-2 ropiért
Na, de legalább gyakoroltam, ami sosem árt, mostanában úgyis kevés időm van ilyesmire!
viszont ez a barcikaikampi lap...hát én ennek a ''dizájnjával'' nem dicsekednék
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest