-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RoyalFlush #6923 üzenetére
Ha tudok esetleg Retro ügyben segíteni nekem van egy régi Intel Albacomp referencia házam, de az mini torony. Szívesen odaadom.
-
geprombolo
őstag
válasz
Én inkább egy jófajta Dellt ajánlanék szemezgetésre, olcsó, ha letöltésről van szó, mert arra egy P2-es elég. Piszok stabilak a Dellek, meg sztem sokkal szebb is, formásabb. Annó volt egy P1-es Dellem, agyonütni sem lehetett.
-
Fori23
őstag
válasz
-
bandi210
aktív tag
válasz
jelenleg az otthoni gépemben csak dísznek a dvd író fölött ott pózol egy lg cd meghajtó csak olvasó és azon van teherés és play gomb is....ha akarod felajánlom
De ghondolom ezt már megoldottad...de esetleg ha valami előre kapcsolódó gombot raknál be? pl :bekapcsolás előtt benyomnád és utána a gép bekapcs és akk indulna..de ez sztem kissé macerás meg nem hozná be a fílinget(ja a cd meghajtoo fehér
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest