-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
szab.tam #17680 üzenetére
Nofene tényleg egy kicsit hülyén hangzik
Nem a táskához nem nyúltam a tetejére tettem egy kartonlapot aztán oda kivágtam két lukat egyikre a venti másikra meg egy sima papirból halytogattam, majd holnap lefotózom mert kint van a garázsbanEgyébként nem nagy eresztés, youtube-ről szedtem az ötletet..
De ez még csak béta dolog nem teljesen készSandrew -Nem -10 fokot tol ki magából.... De kb. 10 fokkal hidegebbet azért egy kicsit jobb mintha a állványos ventilátor tolná a képedbe a 35 fokos levegőt
Ha volna egy jó 60-70literes hűtőtáska egy méretesebb venti és halom jégakku meg 2L műanyag palackokban lefagyasztva a viz úgy már egy 20-25m2 szobát kellemesebb hőmérsékleten lehetne tartani
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Újszerű - DEEPCOOL Castle 240EX A-RGB WH vízhűtés
- Cooler Master MasterAir MA824 Stealth CPU Hűtő!
- Update 04.29. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest