- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az első az önvezető Volvo kamion, utána jöhet a humanoid robot
- Crypto Trade
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PR-Telecom
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
szab.tam #17680 üzenetére
Nofene tényleg egy kicsit hülyén hangzik
Nem a táskához nem nyúltam a tetejére tettem egy kartonlapot aztán oda kivágtam két lukat egyikre a venti másikra meg egy sima papirból halytogattam, majd holnap lefotózom mert kint van a garázsbanEgyébként nem nagy eresztés, youtube-ről szedtem az ötletet..
De ez még csak béta dolog nem teljesen készSandrew -Nem -10 fokot tol ki magából.... De kb. 10 fokkal hidegebbet azért egy kicsit jobb mintha a állványos ventilátor tolná a képedbe a 35 fokos levegőt
Ha volna egy jó 60-70literes hűtőtáska egy méretesebb venti és halom jégakku meg 2L műanyag palackokban lefagyasztva a viz úgy már egy 20-25m2 szobát kellemesebb hőmérsékleten lehetne tartani
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- EVGA 750 G6 750W használt moduláris tápegység eladó garanciával!
- GIGABYTE P850GM 850W használt moduláris tápegység eladó garanciával!
- Hibátlan - BE QUIET! 630W Pure Power BQT L8-CM-630W ATX félmoduláris tápegység
- BE QUIET! Dark Rock Pro 5
- Újszerű - CHIEFTRONIC PowerUp Series 850W GPX-850FC 80+ Gold ATX tápegység - teljesen moduláris
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest