Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
egy majd 2-éves topikot felhozni... hogy ez ne forduljon elő megint, zárom.
-
Bazsamaztsa
csendes tag
Sziasztok!Tulajdonképpen minden tv-s szavazás kamu.Például ott volt tegnap a gyűrük ura kvíz.Csomóan telefonáltak reménykedve, hogy nyernek DVD-t....Aztán mikor végelett kiosztottak 30000FT értékbe ajándékot és bekaszáltak 1milliárdot
Én ezért sem játszok soha ilyenekben.Ott volt a Való világ.Egy emelt díjas sms 160+áfa asszem.És akkor szavaztak 600-700 ezren..Kilehet számolni mekkora volt a bevétel.És nem összesen ennyit.Hanem párbajonként...Ott is annyi pénzt nyertek, hogy le se tudom ide írni.A netes szavazás se ér sokat.Felment egy iskola honlapjára ahol lehetett arra szavazni, h ki legyen a suli új igazgatója.Aztán szavaztam.És észrevettem, hogy akárhányszor lehet.Szavaztam vagy 30-at.Tudom,hogy nem teljesen ide passzol a téma
Csak leírtam a véleményem, mer máshova nem tudtam
-
Flashy
veterán
válasz
kamikaze boci #7 üzenetére
ja. de akinek van esze az egyrészt nem szavaz pénzért (mi a fenéért költenék arra, hogy a tévébe valamelyik oszlop nagyobb legyen? ez az az effektus hogy ''ami szerintem van az jó és mindenkinek MUSZÁJ hogy ugyanez legyen a véleménye'', ez a proci-, browser-, és oprendszervitáknál tetten érhető itt is), másrészt nem törődik azzal hogy mi lesz a szavazás eredménye.
-
Tithian
őstag
Nincs itt semmi különös, egy netes szavazás nem kőbe vésett igazság.
A statisztika pedig így készül. -
Sianis
addikt
le sem fo**ák a közvéleményt.
-
CuKoR
senior tag
ingyé van ...de ez azért....ha kinyirom az oldalt akkor azért nagyon megbakhatnak ?
-
CuKoR
senior tag
Most nemrég felmentem a tv2 oldalára és láttam ott egy szavazást....
Ez nem is lenne probléma...de 1 ember nem csak 1x szavazhat hanem akármennyiszer...ez viszont igy a közvélemény manipulácioja....
Példáil a legalso sáv egyik pillanatrol a másikra nagy mértékben növekedett
pár perc mulva más többszöröse volt a többinek...
aki nemhiszi annak
Bővebben: link
és
Bővebben: link
azért egy ilyen oldal ne engedjen meg magának ilyesmit...
aki nemhiszi probálja ki !!!4
nemmennek a linkek...de aki akarja látni képekben az küldjön mailt
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest