Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- JavaScript topic
- Windows 10
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Crypto Trade
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Annyit erről az eu-ról, hogy múltkor olvastam egy osztrák publicistát, aki úgy fogalmazott, hogy az egész eu riadtan nézte a közép-kelet európai, lényegében posztszoci államokat, kivéve NDK, mert úgy viselkedtek mint a hajótöröttek. Milyen jó szó! De tényleg, kb. mindenben olyak vagyunk, semmire nincs lóvé, mintha na még egy láda rumot kihalászunk, jó lesz érzéstelenítésnek.
Ha itt megtörténik az ami az észak olaszoknál, akkor Walking Dead, itt 3 nap és lándzsával járkálunk. A góréknak szerintem be volt készítve a teli tank, útlevelek, titkos szemályazonosság brazíliába, zsírleszívás, plasztikai sebészetre időpont.
Azóta is megy a sírás a lezárásokon, amivel elérték hogy legközelebbi ilyennél darálni fog, mert mindenki attól lesz boldog hogy szocializálódik.[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Giovan!
addikt
Nem reagálsz az aggályaimra továbbra sem: mi a hasznom nekem ebből az egészből? Az Apple pay most is tökéletesen kiszolgál és jelenleg biztos lehetek benne hogy bármelyik bankhoz megyek az Apple pay kompatibilis lesz. Miért lesz az nekem jó ha ez a helyzet megszűnik, és mondjuk bankváltásra kell b*sznom a drága időmet ha továbbra is Apple pay-el akarok fizetni?
Érvet írj ne ezt a mellébeszélést amit most csinálsz.Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Giovan!
addikt
-
Giovan!
addikt
Te akarsz értő olvasás tanfolyamot tartani aki azt képtelen felfogni hogy ha nincs kényszerítve a bank az Apple Pay használatára akkor simán megteheti hogy csak a saját gány alkalmazásán keresztül teszi az érintésmentes fizetést elérhetővé, ami a usernek nettó szopás?
Ez a hübrisznek egy olyan szintje amiért Bellerophónt simán földhöz verték az istenek.Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
jerry311
nagyúr
Annyira védett meg az EU ezzel, mint az USB-C csatlakozóval.
A következő iPhone vásárlásakor dobhatom ki az összes kábelem, már ha ki tudom fizetni a nyílt NFC-t használó fos banki appal.
Az egyetlen biztos pont, hogy ha egy fillért is megtakaríthatnak a bankok, akkor inkább kiszállnak az Apple Pay-ből. A politikus szemében felhasználó a legutolsó szempont, annak segít törvényekkel, akitől több pénzt kap és az bizony nem az adófizető állampolgár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest