- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Annyit erről az eu-ról, hogy múltkor olvastam egy osztrák publicistát, aki úgy fogalmazott, hogy az egész eu riadtan nézte a közép-kelet európai, lényegében posztszoci államokat, kivéve NDK, mert úgy viselkedtek mint a hajótöröttek. Milyen jó szó! De tényleg, kb. mindenben olyak vagyunk, semmire nincs lóvé, mintha na még egy láda rumot kihalászunk, jó lesz érzéstelenítésnek.
Ha itt megtörténik az ami az észak olaszoknál, akkor Walking Dead, itt 3 nap és lándzsával járkálunk. A góréknak szerintem be volt készítve a teli tank, útlevelek, titkos szemályazonosság brazíliába, zsírleszívás, plasztikai sebészetre időpont.
Azóta is megy a sírás a lezárásokon, amivel elérték hogy legközelebbi ilyennél darálni fog, mert mindenki attól lesz boldog hogy szocializálódik.[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
arnyekxxx
veterán
-
arty
veterán
válasz Sir Gunar #90 üzenetére
kevés tapasztalat, kevés tesztelés, de ami volt az bíztató
vs
konténerszám tárolt hullahegyek, pakliban h még rosszabbá mutálódik, eü/államok totális csődje a kezelések kapcsán
ha eleget rohasztod az agyad facén, lehet h a felső opció a rémisztőbb......... (az biztos h itthon a kormányzat szart se tett a helyzet komolyságának tudatosításáért, itt a sikerpropaganda volt a lényeges elem)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arnyekxxx
veterán
válasz Sir Gunar #90 üzenetére
Akkor mindannyiótoknak mondanám, hogy pont amiatt nem akarták mert rohadtul semmi tapasztalat nem volt senkinek az oltóanyaggal, egyikkel semA szezonális influenzaoltás is minden évben más, és a kínai az évszádos tapasztalatú elöltvírusos technológiát használta amit az influenza ellen is használnak.amit nem edzel az elkorcsosul és az immunrendszer is ilyenÉs? A védőoltások pont a te edzett immunrendszeredet készítik elő az adott vírus elleni védekezésre.Azaz aki benne volt-van az EÜ-ben közvetlenül látta mi is van és főleg a miérteketés százezerszámra nem volt vele problémájuk a világon, de az ébredtek tucatjai meglátták az eltitkolt igazságotAz adjunktunsod melyik tüskefehérrjekivezető módszert javasolja?
eh, én vagyok a hülye -
Sir Gunar
aktív tag
Akkor mindannyiótoknak mondanám, hogy pont amiatt nem akarták mert rohadtul semmi tapasztalat nem volt senkinek az oltóanyaggal, egyikkel sem, ha mégis akkor az 1.pont lép életbe, azaz fel voltak készülve erre a vírusra, de ezt én a "laposföldhívő" sem hiszem el igazán, bár annyi minden megesett már a világban a századok során, hogy semmi nem kizárt, főleg hogy sosem tudjuk meg az igazat róla ha mégis direkt és tervezetten történt.
Azaz aki benne volt-van az EÜ-ben közvetlenül látta mi is van és főleg a miérteket, ahogy az ismerőseim is és nem tisztem megkérdőjelezni a véleményét, ha úgy gondolja akkor oka lehet rá, elvégre is főorvos lett valahogyan, sa másik meg adjunktus és hiába nem virológusok, a belső infók mindig pontosabbak mint amit kint a köztudatba juthatnak hasonló esetekben. Nem tudom ki emléxik anno egy amcsi oltásra, ami miatt gyerekek ezrei születtek problémákkal és ott idő is volt pedig a tesztekre, na az itt NEM.
Persze én könnyen beszélek az oltatlanok mellett, hiszen sem influenzás sem más komolyan beteg nem voltam soha életemben, max náthás, amit magam szerzek be, felelőtlenségemből kifolyólag időnként. Soha senkitől nem kaptam el semmit ami fertőz, pedig nem szoktam vigyázni a betegek közelében, ahogy covidnál sem, mert közvetlenül a közelemben lettek páran betegek és az is "kikerült".
Erre szoktam mondogatni, amit nem edzel az elkorcsosul és az immunrendszer is ilyen kb, ha valakitől elkapok vmi nyavalyát akkor ideje odafigyelnem, mert gyengült vmi miatt az immunrendszerem átmenetileg.
De itt tényleg le is zárhatnánk ezt a semmibevesző vitát, mert ez egy Apple Pay-s cikk és nem az orvosi vitafórum.
Na meg amúgy is ha megnézzük a történelem során, hány kimagaslóan okos ember élt és él abból a sok milliárdból a földön, akkor azonnal látszik, az említettek voltak és vannak kevesebben, s ez mindig is így lesz! (fentebb a képen is ezt látni)[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
úgyérted egymillió MEGFÉLEMLÍTETT orvos! négyszemközt egyébként mind rettegett volna és a beadatás ellen beszélt volna, egy modernánál a halál is jobb ...
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Raysen623
addikt
válasz Sir Gunar #84 üzenetére
Jó, akkor most vezesd le nekünk logikusan, hogy mitől is kompetens pl. egy szívsebész a virológiában?! Mert ugyanis erről próbálunk veled vitatkozni, meggyőzni soha nem akartunk.
Egy volt tisztifőorvost pedig korábban nem a politika tette azzá, hanem a szakma. Legutolsó kivétel, mert az egy háziorvos, aki kb. semmiben nem tud kompetens lenni igazán, főleg nem virológiában. A te megközelítéseddel a WHO összes orvos szakértője is tökelütött oltóanyag hívő. Mintha ez egy vallás lenne... De én inkább kiszállok ebből...köszöntem a lehetőséget.[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
arty
veterán
válasz Sir Gunar #81 üzenetére
Hát az mindenesetre megkérdőjelezi az elmeállapotát az ismerőseidnek, hogy itt egy halálos vírus, hullanak körülötte az emberek, de EÜ dolgozóként, tudományos alapismeretek birtokában ő mégis az egyébként REMÉNYKELTŐ n+1. löttytől retteg... (és csak attól, az aznap általa használt másik ezertől nem, de AZ AZ EGY(kettő-három-négy), az nagyon veszélyes (és bár tök máshogy működtek, azoktól MINDEGYIKTŐL rettegett!).
Ez miért van/volt szerinted?
A 12-16 órás műszakok után 8 órában virológussá képezték magukat és tanulmányok alapján leleplezték az összes covid-oltást?
(persze covid előtt is folyamatosan szaklapokat bújtak, ott soha sehol semmi kivetnivalót nem találtak, amit érdemes lett volna veled megosztani...? vagy amugy ők úgy EÜ dolgozók 10-20-30 éve, hogy folyamatosan az ellen beszélnek, amit nap nap után tesznek?)---
"ti oltásban hívők" - TE nem hiszed, hogy a feketehimlőt pl az oltások irtották, szorították vissza?
[ Szerkesztve ]
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz arnyekxxx #83 üzenetére
A "végig seggelte az egyetemet" úgy lehet adjunktus is?
Aha értem már! Szóval ti oltásban és hasonlókban hívők hivatottak vagytok eldönteni melyik orvosi diplomás szavára lehet adni, aki pedig nem "ballag a nyájjal" az nem hivatott erre, mert mivel nem azt "vallja" amit ti, ergo nem is tudhatja eldönteni ezt sem, ha már nem azt hiszi amit ti.[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
válasz Sir Gunar #81 üzenetére
Az orvosi diploma annyit jelent, hogy végigseggelte az egyetemet.
Ez az elmebeteg pl a DOTE-n végzett orvos.
Véletlen VOLNA??!!!??????
[ Szerkesztve ]
-
Sir Gunar
aktív tag
Még egy kis csemege, a multkor kicsit ráértem és nagy unalmamban megnéztem, az év minden napját, hogy melyiken mikor volt a legmelegebb és a leghidegebb, na 1950 előtt voltak a legmelegebb napok zömmel, persze ez semmit nem jelent, csak kíváncsi lettem, mert mindenhol azt tolják nagy a baj, ami igaz is, csak hát elgondolkoztató mennyire, mert tőlünk északabbra olvadt gleccserben találtak pár éve, olyan páfrány spóráit, sokat sokat, ami mediterrán éghajlaton él csak meg és az sem a mi (az emberiség) időnkben került oda. Ez is egy lufi lenne?
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz Raysen623 #80 üzenetére
Na igen saját magadat cáfolod egy hsz-ban, mert egyrészt kétségbe vonod az orvosi diplomások (főorvos és adjunktus, ezek csak önhatalmúlag lettek) hozzáértését, majd pont egy tisztifőorvos véleményét aki persze nem politizál, mert minek is tenné és köze sincsen hozzá, hmm..., azt meg elfogadod? Na itt ezzel le is zárnám a nem vitát, mert érvtelenné tetted magad, bocs.
Még csak egy utószót, hogy én nem közszereplők véleményére hagyatkoztam, hanem közvetlen ismerősökére és csak kettőt hoztam fel a sokból, akik az EÜ-ben dolgoznak és nem csak mint nővérek, főnővérek, akik a covid idején kb ugyan úgy be voltak tojva mint akik oltattak, csak ők az oltásoktól. Érdekes nem? -
Raysen623
addikt
válasz Sir Gunar #78 üzenetére
Attól mert valakinek orvosi diplomája van, még nem garancia hogy jó orvos is egyben. Láttunk már ilyet és főleg ott veszélyes, ahol az EÜ annyira át van politizálva mint idehaza. Ettől függetlenül, továbbra is tartom az állításomat, miszerint a vírus nyáron nem ment el nyaralni, mert ez baromság. Erről vitázunk. Én speciel a volt tisztifőorvos és más nyugaton dolgozó orvos kollégája véleményéből is indulok ki covid témában.
Az oltóanyag gyártók pedig nem azért fizetnek kártérítést amire te gondolsz. Minden oltóanyag esetén élnek perekkel egyesek, valós vagy hamis sérelmeik miatt. Ezt kb bármilyen cég ellen megteszik egy jogállamban.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Alaaf Pi
senior tag
Izé, nem a konkrét kártyát a hozzá rendelt új azonosítóval tudja követni, különben nem tudnál vele fizetni. Rajta keresztül megy a bank és a másik oldal felé is a tranzakció kezdeményezés. Profilalkotáshoz nem szükséges a konkrét kártya száma, elég a hozzá társított azonosító.
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz Raysen623 #77 üzenetére
Én már csak ilyen vagyok elhiszem egy főorvosnak amit mondott és az adjunktus úrnak is+ máshonnan is van az EÜ-ből sok infóm, az is laposföld kategória gondolom, hogy az oltóanyag gyártók a hasznuk kis részét már kártérítésekre fizették és fogják az oltottaknak, hozzátartozóknak, stb, ja ezt sem FB-ról tudom, mert nem közösségi agyrongálom magam, igaz ahogy ezeket az okosságokat itt olvasom kezdődik.
-
Raysen623
addikt
válasz Sir Gunar #67 üzenetére
"Akkor már csak azt nem tudom miért ment el nyaralni mindig és miért nincsen már csak a rémhírekben covid?"
Aki ezt így le meri írni, az abszolút nincs tisztában a vírus létezésének kritériumaival. Szerinted miért télen van mindig influenza és nem nyáron?! De inkább ne is gondolkodj el rajta, mert felesleges.
#73arnyekxxx: Ebből is látszik mennyire fogékony a sok facebookon diplomázott zseni az összeesküvés elméletekre.
-
arty
veterán
válasz arnyekxxx #73 üzenetére
de miért nem mondjuk az ivóvizet/ásványvizeket mérgezték meg AZOK ? mi értelme volt egy nehezebben kontrollálható virusizével szenvedni, annak oltásával logisztikázni, amit sokan be se adattak ? inni mindenkinek kell, napi szinten..... AZOK = HÜLYÉK !!
-
arty
veterán
válasz Sir Gunar #68 üzenetére
... de csak abba nem
amugy persze te is megkaptál minden más oltást, hogy itt beszélgethess...... gyógyszert is szoktál szedni és felteszem az 5G hálózattal sincs igazán bajod, használod tehát elismered a tudomány érdemeit, élvezed is előnyeit, kivééééve a kovid, na az fullkamu
-
arty
veterán
Simán lehet, hogy neked SEMMI a gyakorlatban, pláne nem azonnal.
Ellenben valóban lehet, hogy bankot kell váltanod, ami kényelmetlen, igen.
Ezen aggályaid nem tudom semmivel eloszlatni, meg se próbálom ezért
#51 nem vagyok vodás, ténél sz*pok (az aláírásom nem erről szólt )
#52 szmájli! az vicces túlzásnak volt szánva! (igazságtartalommal, persze )
#57 régen felnyomhattad itthon is a szomszédod a navnál, ha irigyelted az új tévéjét felesleges ezekre összeesküvéselméleteket szőni...
COVID téma: amikor oltva voltam és tartott a szer hatása, pitiáner volt a covidom, pár hete sajna megint benyaltam, másfél hét pokol és még most se vagyok százas hajlok inkább a tudomány szavára adni, semmint a fészbuk népére....
[ Szerkesztve ]
-
-
arnyekxxx
veterán
válasz Sir Gunar #67 üzenetére
Lehet újat mondok, volt egy spanyolnáthajárvány amibe meghaltak 30-50millióan, aztán végetért. Pestistől sem hullanak manapság a népek pedig egykoron százmilliós hullahegyeket csinált. Ilyenek a járványok, nem tartanak örökké,. A kovid ma is itt van velünk, csak mostanra már szelíddé mutálódott. Ez persze azokat a milliókat akik belehaltak a korábbi vírustörzsbe nem igazán vigasztalja.
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz philoxenia #64 üzenetére
Pont így vagyok én is ennyi idős, csak én nem fújtam a covid lufiba egyet sem.
-
Sir Gunar
aktív tag
Látom az okosok összezártak, bár ismerek olyan főorvost is és adjunktust is akik szintén ellenezték, ha nyíltan nem is lehetett és mivel dolgozni akartak hát kénytelenek voltak meghajolni, a barátom anyukája konkrétan sosem volt beteg az oltás előtt majd kicsi híján ráment a szemem láttára (ez biztosan a véletlenek összejátszása volt szerintetek), stb.
Ám itt a sok professzor és orvos biztosan tudja. Akkor már csak azt nem tudom miért ment el nyaralni mindig és miért nincsen már csak a rémhírekben covid? Ja nem is mert a 24.hu-n és a 444-en is megaszondták, na meg a FB-on is mennyit beszélnek gondolom erről -
jerry311
nagyúr
válasz philoxenia #64 üzenetére
Nana, lehet hogy oltások nélkül is lennél 59 csak vastüdővel.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Azért az oltásoknak van mellékhatásuk. Anno én kaptam párat 58 évvel ezelőtt és mára már majdnem 59 éves vagyok, lehet, ha nem kapok egyet sem, akkor sosem leszek 58 se...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz arnyekxxx #58 üzenetére
Igen de így bárki bármit mond, hogy ez vagy az történt és nem tud az ember komolyan utána járni, mind csak mese, pedig sok esetben a leghihetetlenebb dolgok szoktak igazak lenni, bár ezen történetek nagy része az emberi hülyeségről szokott szólni
Az oltásellenességről inkább nem kezdjünk vitát, mert látom nincsen benne személyes tapasztalatod miket is hozhat, nekem sajnos van, szerencsére nem saját.[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
-
Sir Gunar
aktív tag
Sok olyan történek kering közszájon, aminek a hitelessége kétkedésre adhat okot, csak mert hihetetlennek hangzik. Attól még lehet igaz, főleg hogy ezt én elsőre egy berlini csajomtól hallottam a 90-es években. Persze ez nem hitelesíti, azonban mindenképp elgondolkoztató.
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz philoxenia #55 üzenetére
Ja viccesnek tűnik, de sok sebből vérzik az a levélke.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz philoxenia #49 üzenetére
A kormány alatt és a NAV alatt akkor kis hazánkat gondolod.Csak a miheztartás végett egy réges-régi na nem galaxis lesz, csak vmelyik skandináv országban történt, hogy a németben élő dolgozó gyermek, meglátogatta a szüleit és mivel pont rossz volt a TV-jük hát vett nekik újat. Eddig nincs is semmi extra, DE X idő múlva (nem évek csak hónapok tán) megjelent a szülőknél az ottani adóhatóság és kíváncsian kérdezte meg, honnan is volt nekik az új TV-re pénzük, mert a nyilvántartásuk szerint nem volt. A gyereknek németből kellett igazolnia, hogy ő a ludas a dologban, elfogadták. Ergo évtizedekkel ezelőtt is már a kártyát használó (mindenre kb) országokban szinte fillérre megvolt kinek milye is van. Akkor itthon még a zsuga használat gyerekcipős volt és azokhoz képest még a mai nap is az kb.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Biometrikus azonosítás jön nemsokára úgyis. A kormány már most is tudja merre jársz, ha nem megkérdezik a kínaiaktól és kész. Bemész a boltba kérsz két kiflit, a hangod alapján már ki is fizetted... (A bolt kapcsolódik a NAV-hoz, ott meg még a "p" mérted is meglesz , nemhogy a hangmintád... )
Vásárló a boltban:
-Kérek két XL-es óvszert!
mire a pénztárgép:
-Jó lesz oda az S-es is!Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Raysen623
addikt
Komolyan nem értem azt a mértékű túldimenzionált szájtépést ami itt megy. Alma telóm van, nem vagyok OTP-s ezer éve. Jelenlegi bankom gond nélkül meg tudta oldani a wallet történetet. Mi itt a probléma? Ha a bank saját App-ot akar, csinálja nyugodtan. Azonban úgy vélem felesleges eldobnia az AP-t ha már megvan és működik a kartyáival.
-
Giovan!
addikt
Nem reagálsz az aggályaimra továbbra sem: mi a hasznom nekem ebből az egészből? Az Apple pay most is tökéletesen kiszolgál és jelenleg biztos lehetek benne hogy bármelyik bankhoz megyek az Apple pay kompatibilis lesz. Miért lesz az nekem jó ha ez a helyzet megszűnik, és mondjuk bankváltásra kell b*sznom a drága időmet ha továbbra is Apple pay-el akarok fizetni?
Érvet írj ne ezt a mellébeszélést amit most csinálsz.Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
arty
veterán
Ha cégek parkánykodnak és emiatt a vásárlóik elpártolnak tőlük, az egy korrekt visszajelzés és feltehetően az adott cég ebből tanul és normálisabban áll majd az ügyfeleihez. Hosszabb távon pedig mindenki nyer. Ez egy idealizált modell, ideális világban ez így működne.
Belétek folyamatosan belétek törli a szaros gumicsizmát mind az otp, mind az apple és csak tűritek. Meg is tanulták a leckét, hogy meddig mehetnek el! (hint: bármeddig!)
(amugy az mennyire jellemző már, amikor egy almás otp-s is? nem véletlen olyanok ezen cégek, amilyen tudatosak a fogyasztóik....)
#42 jerry311
nektek komolyan az lenne jó, ha a 220as aljzat is minden szobában más lenne[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
-
arty
veterán
-
Giovan!
addikt
A lehetőség, hogy a kényelmem akár egy szikrájáról megfoszthatnak pusztán azért mert egy élősködő EU-s bürokratának igazolnia kell a hivatala létjogosultságát, undorral tölt el.
Mert én mint felhasználó mit kapok cserébe? Legjobb esetben is csak olyan kényelmes lesz a konkurencia mint az Apple Pay. Hurrá. Legrosszabb esetben meg kínlódhatok a banki appal a pénztárnál. Hurrá…Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
arty
veterán
szerintem is minden szabványtalan, önmagával kompatibilis csatlakozó jó!
alma is résztvehetett volna az usbc alakításában, beleszartak nagyívben, tudták h almások mindent benyelnek... hát, nem irigyellek benneteket az első usbc-s években biztos lesz baj és macera.... csak utána a bankod rajtam is behajtja az almások adóját
-
arty
veterán
Az alma kényszerítette rád a moslék semmiresejó-önmagávalse kompatibilis kábeleit, rájuk haragudj. Jahogyrájuk soha, ők a jók, fehér lovon
Gugliéknál is minden bank a sajátjait kényszeríti ugye? Janem, ott is mindenki gpayezik... jahogy szegény alma nem huzhatja le a bankod, hátigen, sajnáljuk őket most egy percig! honnan veszitek a sok sületlenséget???
#12 lol, bevágtad a durcit? hát, meghajlok az érvelési technikád előtt....
#17 nálam tegnap jártak és törölték a gugli walletemből mindhárom bankom kártyáit mocskosEU, ne táncolhassanak! egyáltalán!!!44444
#29 legalább ne hazudj. google walletet tamogat minden bank pedig nincs kényszer. ami nem tamogat majd apple payt, azt otthagyod. tudom h te sose dontesz racionalisan, neked az otplogo es az alma beégett mindhalálig, magadra vess emiatt, ne a nem-droid mentalitást ekézd.
[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
Te akarsz értő olvasás tanfolyamot tartani aki azt képtelen felfogni hogy ha nincs kényszerítve a bank az Apple Pay használatára akkor simán megteheti hogy csak a saját gány alkalmazásán keresztül teszi az érintésmentes fizetést elérhetővé, ami a usernek nettó szopás?
Ez a hübrisznek egy olyan szintje amiért Bellerophónt simán földhöz verték az istenek.Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz philoxenia #24 üzenetére
LG telefonban mikro USB, Huaweiben Type C kettö is, HP notiban A és C, nagyon szorosból laza, lazából lötyögös, valamint Dellben lötyög most minden. Ha napjában többször kell ki-be játszani a kábellel, akkor egy idö után ez lesz.
Mágneses kábelcsatlakozásnak örülnék a leginkább.#25: Apple hitelkártya már van, szóval annyira nincs is messze.
[ Szerkesztve ]
-
User64476
őstag
válasz philoxenia #25 üzenetére
Szerintem meg az, ha kivennék az NFCt a telefonból és eladnák innovációnak, mi ügyelünk a biztonságodra és nem kell többé a telefonoddal bohóckodni. Szerintem kilométeres sorok táboroznának a boltoknál már hetekkel a megjelenés előtt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Apple júzereknek a legjobb megoldás talán az Apple Bank lenne....
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
jerry311
nagyúr
-
jerry311
nagyúr
Annyira védett meg az EU ezzel, mint az USB-C csatlakozóval.
A következő iPhone vásárlásakor dobhatom ki az összes kábelem, már ha ki tudom fizetni a nyílt NFC-t használó fos banki appal.
Az egyetlen biztos pont, hogy ha egy fillért is megtakaríthatnak a bankok, akkor inkább kiszállnak az Apple Pay-ből. A politikus szemében felhasználó a legutolsó szempont, annak segít törvényekkel, akitől több pénzt kap és az bizony nem az adófizető állampolgár. -
arty
veterán
Állítólag az EU megy és minden AP juzernek pisztolyt tol a halántékához, hogy használjon mást.
Állítólag.
Értő olvasás tanfolyamra nálam lehet jelentkezni privátban.
90e/óra és apple pay-el nem lehet fizetni.Ugyan azok a hisztik itt is, mint a szafari vagy a store topikjaiban. Az biztos, hogy az almásoknál nagyobb DROIDOKAT nem hordott a hátán a föld, nem csoda, hogy bármennyit hajlandóak fizetni, bármiért, HA ott a logó és azért is ringbe szállnak, hogy ez mindenkire IS kötelező legyen/maradjon
#9 Colomb
teljesen racionális érvek, ezért kell/jó, ha legalább elvben lehet alternatíva, így annak adod meg az adataid, arra bízol kártyaszámot, stb, aki hited szerint nem él vissza velük!én pl nem bízok a googleben, borzalmasan etikátlan cég, ám bárki másban még náluk is kevésbé bízok meg (fizetési adatokat tekintve) sakkmatt.
[ Szerkesztve ]
-
Colomb
csendes tag
nekem csak annyi, hogy ha mobil-al akarok fizetni, akkor majdhogynem mindenképpen, Google Play-t kell, hogy használjak. Ha akarok ha nem , a régebbi telefonon még legalább ki lehetett ezt kerülni de mostmar szinte lehetetlen. Ez szerintem azért aggályos mert, ezzel az összes vásárlásom adatai is a google-höz került, mintha amugy nem szivatyuztak volna ki eddig is minden szemelyes adatot... mikor hol mennyiert mit, milyen gyakran vásárolok. Tényleg terkepre rakva bolt szerint percre pontosan, innentől már csak egy lépes, hogy ne adjanak el pl. az adott boltnak, akik majd osszekotik, velem a blokkot. És ugye hozzájárulok, hogy akkor ők (Gooogle) kezeljék a pénzügyi adataimat? erre a banki alkalmazas külön fel is hivta a figyelmemet, ha aktivalni akarom.... Ő nem nem jarulok hozzá, baromira nem járulnék hozzá... es most tekintsünk el attól, hogy a rendszer ugy müködik, hogy te megadod a kartya adataidat, ők letrehoznak egy másik virtuális kártyát, amikor fizetsz akkor a Google kartya fizet,>>> + Google kartya használati jutalék >>> es a Google terheli utána a te kártyádat igy minden tranzakció igazából 2 tranzakció ami szép summa Google léptékben...
[ Szerkesztve ]
-
Sir Gunar
aktív tag
Az EB másolná a 90-es évek védelmi mechanizmusait, akkor is ez ment kb, hogy ha kértél ha nem megvédték az érdekeltségeidet. Ja lehet az maffia módszer volt és akkor mégsem?
-
Silentfrog
veterán
Nem nagyon értek ehhez, de én mint felhasználónak miért éri meg mással vacakolnom? Ez működik, és egyszerű fizetési mód.
-
Raysen623
addikt
Aki akar fejleszteni saját szart, az fejlesszen, nálam is marad az AP, nem vagyok hajandó mást használni és szarrá telepíteni a telót a sok idióta app-al. Majd a piac eldönti melyik megoldás mellett teszik le a voksukat a felhasználók.
Ezt az esetet sima lobbinak tekintem.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Még az a szerencse, hogy már a rühes OTP is beállt a sorba és támogatja a Google Pay-t szóval ha meglépik ezt a baromságot, akkor is marad talán az AP. Persze ha bankot váltok majd valamiért akkor már iOS-en sem leszek védve a bizonytalanságtól, hogy a saját szarjukat kell-e használnom, vagy az Apple Pay-t. Kösz EU, megint megvédted a fogyasztókat...
-
Giovan!
addikt
Alig várom hogy az Apple Pay helyett használhassam majd a bankok szarjait. Meg lettem védve.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest