Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
netuddki6
csendes tag
válasz sambenez #29523 üzenetére
Közben visszavonom azt a kérdést, megtaláltam egy URL-generátorral:
rtsp://IP/user=felhasznalo_password=jelszo_channel=1_stream=1.sdp
A HD a stream=0.sdp címmel érhető el.
Viszont még mindig egy streamben van a két kamera képe, a különszedettet nem találom a számok átírásával sem, pedig biztosan küldi, ugyanis az icsee alkalmazás külön kezeli és nem hiszem, hogy transzlódolna akár a kamera, akár a kliens egy teljes streamből kettőre...[ Szerkesztve ]
-
netuddki6
csendes tag
Szisztok!
Vettem néhány ilyen Hiseeu Aliexpresses kamerát:
https://www.aliexpress.com/item/1005006414866143.htmlBeállítottam kábellel, LAN-ban elérem (kap külön internet felől/felé zárt hálózatot), szeretnék valami szoftveres NVR megoldást hozzá.
Adott egy proxmox host viszonylag nagy erőforrással és egy 1TB HDD csak erre a célra (Ha kell, akár egy alap quadro kártyát is bele tudok dobni, ami már tud H265 transzkódolást).
Milyen megoldást ajánlanátok, ami a legjobban tudja kezelni a kamerát és rendesen hozzá lehet adni mondjuk onviffel, hogy kezelje a PTZ-t és ne csak egy sima rtsp streamet lehessen rögzíteni?(Kevésbé lényeges kérdések: Mi az rtsp HD stream URL ehhez a kamerához? Mert az SD megvan, de HD-t nem találtam. A két szenzor képe külön streamként elérhető, vagy csak egyben?)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods 4 Anc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest