Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
Topikgazda
& hevepapa & Jack72
Szerintem ez az Annke H1200-as szett, annke.com link.
Ez Hikvision oem rendszer, simán vehető.
Hátránya, hogy 12 MP-en 10 fps-t tud, de 8 MP-re állítva már 15 fps-el "hasít"!
Kedvező ár, csökkentett tudás, valamit valamiért.Ha elég a 8MP, akkor picit még olcsóbban megkapod: [link]
Ezt Annke H800-nak hívják, annke.com link, többen használnak itt ilyet.
Itt a leírásban már konkrétabb adatok is vannak:[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
hevepapa
senior tag
4 db 12 MP-s kamera + 8 POE csatornás NVR 100 ezerért? Hááátttt... ez nekem a túl szép ahhoz hogy igaz legyen kategória. Főleg, hogy semmi konkrét típusszám vagy tech. spec nincs feltüntetve a lapon. Aztán, hogy ténylegesen mit tud a rendszer majd kiderül, ha összeraktad. Azért ennyi pénzért nagy minőségre ne számíts. Függetlenül attól milyen név van ráírva! De te tudod, a te pénzed.
-
sanzi89
addikt
Olvass kicsit vissza, én egy ehhez hasonló Annke rendszert vettem nem is olyan rég, én maximálisan elégedett vagyok vele. Ha bármi konkrét kérdésed van, írd meg nyugodtan.
@VANESSZA1
Lehet nézni Youtube-on több tesztet is, konkrétan fent van ez a 8 MP-es Annke kamera is, és a képminőségben tesztgyőztes lett. Szóval annyira azért leírni nem kell.
A szoftver szolgáltatásiban meg kb. egy az egyben Hikvision, de legalábbis majdnem ugyanaz. Én ajánlom.[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
őstag
Ez a szett egy próbát megér. Bár túlontúl nagy elvárásaid ne legyenek. Amolyan jobb mint a semmi, és nem fog elérni egy komolyabb szett árnyékáig sem.
Anno az egyik kuncsaft vett egy ilyen "Noname" ( Zmodo , Funlux) szettet, és hát képminőségben, szolgáltatásokban nem volt egy kiugró éllovas, de tette a dolgát, szépem rögzített, vissza lehetett nézni, és a hétvégi házát megfigyelni tökéletesen anno megfelelt. Kb. egy éve eladta a rendszert és most már Ő is Hikvision-nal nyomja.[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit 3070 Gaming Pro / 3 hónap garancia
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 3080 10GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Eladó Oneplus watch 2R
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest