Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz retimokus #4835 üzenetére
hello
-olcsó,rossz minőségü AHD(analóg-digitál) rendszert már nem
érdemes csinálni
-a jó minőségü AHD rendszer költsége megeggyezik a nagyon jó
minőségü,modern IP kamerásrendszer költségével.
-viszont a jó minőségü AHD rögzítők 2 Mpixeles kamerák esetén
csak 12,5 fps-el tudnak 4 kamerát rögzíteni,a többit csak
720 p-ben.
Khmm... Rossz minőségű rendszert semmilyenből nem érdemes csinálni, viszont nagyon drága helyen nézted, ha egy jó minőségű AHD (vagy 4in1, azaz AHD+TVI+CVI+CVBS-t is tudó) rendszert rögzítővel együtt nem tudsz olcsóbban kihozni, mint egy ugyanannyi IP kamera + NVR + switch kombót.
Az analóg + 25fps rendszerekkel az a fő tapasztalat, hogy csak kaszinókba veszik, mások csak az árát kérdezik és mégis mindig a 12.5fps változatot veszik meg. (Amelyik eseményből nem tudsz vállalható képet kiszedni 12.5fps-nél, ott 25fps-nél se lesz sokkal több használható képanyagod, viszont 2x több HDD-t zabál)
Ezt a 4 kamera FullHD, a többi lebutítva limitet meg hol találtad? Ilyen rögzítőt tényleg nem szabad megvenni. (Egy ellenpélda, ami nem csak 4 csatornát tud FullHD-ban)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Snoop-y
veterán
válasz retimokus #4835 üzenetére
Nem akarok semmifele analog rendszert.
Nem is gondoltam hogy barki olyat ajanlgatna 2017-ben.Szoval ip kamerakra gondoltam amin felismerhetoek az emberek(nem elmosodott pacnik az arcok) ha visszanezem a felvetelt.
Sajat nas-ra rogzitenek. Ehhez keresek normalis minosegu kamerat illetve amikor azt irtam rendszer ott a szoftverre gondoltam elsosorban.Szoval ilyesmi utmutatast kerestem.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest