- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre nehezebb dolga van Kínában az Apple-nek
- Microsoft Excel topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- PR-Telecom
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bitcoin topic
- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tundermacko
csendes tag
Sziasztok! PTZ kínai kamera icsee-vel az alany, be lehet úgy állítani hogy bármilyen mozgásra videót csináljon?
Felraktam a padlásra, mert valószínűleg van egy nyestünk, de általában csak emberi alakra kapcsol be, kisebb mozgásokra nem.
Sensitivity High-on van, egyéb beállítás van erre?
Ha a human shape detectiont kikapcsolnám, úgy esetleg jó lehet? -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Leírom az esetet, hogy hogyan jártam. Lehet, hogy valaki szintén belefutott ebbe a hibába, nem tudom, mindesetre érdekes! Előre szólók kicsit hosszú lesz!
Adott három kamera: 1 Dahua 2 Imou.
Ezt a három kamerát először az imoulife appban használtam, ezzel tudtam beállítani. A Dahua az kivétel, mert a korábbi imou app-ban (az imoulife előző verziója) már regisztrálva volt.
Két héttel ezelőtt úgy döntöttem, hogy vásárolok egy Dahua NVR-t, ahhoz meg a DMSS app kell. A regisztrálásnál ugyanazt az email címet írtam be, mint az imoulife esetében és lehetséges, innentől kezdve vette kezdetét a kálváriám!
Történt ugyanis a következő: A DMSS appba való regisztráció után, az Imoulife fiók eltűnt, nem tudtam belépni és amikor jelszóemlékeztetőt kértem, az írta ki, hogy ez a fiók nem létezik!
Mivel NVR alatt minden működött ezért nem foglalkoztam vele.
Igen ám, de tegnap a Dahua kamera úgy döntött, hogy nem hajlandó tovább működni ezért resetelnem kellett. Az is érdekes volt, hogy nem sima reset, hanem hardreset volt (30 mp).
Itt jön a csavar! Miután a Dahua életre kellt, el lehetett volna kezdeni a beállítást. Igen ám, de amikor beírtam a szériaszámot, kiírta, hogy ez kamera már egy email címhez van párosítva. Ahhoz a címhez, amit eredetileg használtam, de a fiók ami az email címhez tartozott megszűnt. Gondoltam egyet, akkor ugyanazzal a címmel létrehozok egy fiókot, hátha akkor helyreáll a világ békéje, de nem! Az eszközt nem látja, beállítani nem tudom, mert a régi email címhez tartozik, ami egyben az új is! Most van egy kamerám, ami arra vár, hogy beállítsam, de nem lehet. Írtam az imou globális supportjának, kíváncsi vagyok, hogy mit reagálnak rá!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
ispi
tag
Most 61,4$ az RLC-510A a Reolink Aliexpress oldalán, német raktárból, ingyenes szállítással, ha esetleg valakit érdekel. A hivatalos weboldalukon nem akciós. Az elég jó ár, kár, hogy eléggé nem tetszik a képminősége, akárhány tesztet is néztem róla. Az RLC-410-nek lényegesen jobb szerintem, csak ott meg sokkal rosszabb a hang és nincs jármű/személy riasztás. Ebből RLC-810A lesz egyszer, ha meggazdagszom szélesebb látószöggel, H.265-tel, jó hanggal, szuper képpel...
[ Szerkesztve ]
Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
-
LógaGéza
veterán
válasz varmi2 #16483 üzenetére
Esetleg beállítasz egy FTP szervert, majd a kamerákat, hogy arra mentsen, és bármennyi kamerát hozzá tudsz adni. Főleg ha 0-24-ben kell, hogy rögzítse folyamatosan, ez a legkisebb erőforrásigényű megoldás.
Azt FTP mappáját meg meg tudod osztani hálózaton."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
tobias40
veterán
Hi!
Havernak kellene kocsmába egy 4 kamerás rendszer.Olvastam hohy a Hikvision márka az ajánlott.Pontosan melyiket ajánljátok itthonról,vagy ha sokkal olcsóbb akkor külföldről?
Nem kell semmi különös neki csak "biztonsági" kamerának kell ha baj van(lesz)akkor vissza lehessen nézni és online is lehessen ránézni akár pc-ről és telefonról is.
Nekem analóg rendszerem van de úgy gondolom hogy ez már nem ajánlott azért gondoltam az ip kamera rendszerekre..
Köszi előre is ha vki linkel konkrét tipust és boltot! -
GTheo
tag
Sziasztok!
Építkezésre szeretnék kamerát kitenni, a szomszéd épületre tudom tenni magasra, az Ő Wifijére csatlakozna a kamera, kb 4-5000 m2 területet kamerázna. Hikvision kamerákat néztem, melyiket javasoljátok?
Olyan kellene, amit otthonról is látok, esetleg felvétel opcióval.Köszi a segítséget!
Eddig ezt néztem:
https://www.digipont.hu/hikvision-ds-2cd2t45g0p-i-4-mp-wdr-fix-exir-ip-csokamera-20-m-ir-tavolsaggal-48428?utm_source=arukereso&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link -
laracroft
aktív tag
Sziasztok,
van pár kínai noname ip kameránk.
Muszáj lenne távolról elérnem közvetlenül a kamerákat.
CMS-el távolról elérhető az NVR, de internet explorer-ből csak a login felülete jön be, jelszó beírása után "Can't find the device" üzenet fogad.
Kamera Forward-ok rendben.
Találkoztatok már ilyennel?
előre is kösziupdate: az nvr felülete bejön internet explorerben és ott látható egy cms-ben nem látható "Cam Param." menüpont ahonnan tudtam állítani a kamerát közvetlenül. Érdekes az újabb firmware-el rendelkező ugyanolyan kínai nvr-ben hiányzik ez a menüpont
[ Szerkesztve ]
-
bigrock
Topikgazda
válasz stickermajom #16481 üzenetére
A felvétel tuti működni fog (Onvif módban), a mozgás-érzékeléses felvétel vagy-vagy.
-
vacs
Topikgazda
válasz Morris #16487 üzenetére
Az Annke support oldalon azt írják, hogy "Ha a helyi raktárakból nem érhető el, a megrendeléseket Kínai raktárból szállítjuk ki."
Szóval a fene se tudja honnan fog jönni.A Reolink.com legalább írja, hogy német raktárból küldik.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
Topikgazda
válasz stickermajom #16484 üzenetére
Itt a legtöbb terméknél választható EU raktár.
Pl amit írtál C500 az rendelhető Csehországból!(^)(>.<)(^)
-
vacs
Topikgazda
Koncipappa: év végén ALgore2 rendelt egy G.Craftsman rendszert, én itt írtam róla, olvasd el.
Írj neki privátot, hátha válaszol.megadeath: összefoglalóban is le van írva, hogy a Reolink kamera nem szeret más rögzítőkkel együtt működni!
Esetleg próbáld meg, hogy a Device Settings -> Recording -> Encode, and select H.264 profile-t BaseLine-ra állítod > [link]
Annke vagy Hikvision működni fog vele.stickermajom: bigrock-nak van Techson tapasztalata, később talán válaszol.
varmi2: beleírtam az összefoglalóba, köszönjük.
(^)(>.<)(^)
-
varmi2
nagyúr
Na meg van a megoldás. Reolink rlc-520 kameráról van szó. Már 2db ilyen kamerám van, mert elégedett vagyok a minőségével. De sajnos a kínai rögzítővel hadi lábon áll. És nem is találtam rá megoldást. De.
Építettem már jóval korábban egy nas-t. Egy Synology dsm fut rajta. Abban van egy telepíthető progi: SurveillanceStation a neve. Ezzel végre meg tudom csinálni azt, amit akartam. 0-24-ben rögzitse a képet. És alapból két kamerát tud kezelni. A több kamera sem gond neki, de akkor lisencet kell venni pluszban hozzá. De, ez a lisence csak gyári synology hardverrel működik(drága) épített géppel nem. De nekem pont elég a két kamera.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Adott egy Techson TC DVR SE5204 NVR. Ha rendelek hozzá egy Annke C500 kamerát, akkor fog működni róla a felvétel, illetve a Techson saját appjával a visszanézés, ilyesmi? Most egyedül mozgásérzékelés van beállítva a meglévő kamerákon, hogy nappal nagyjából működjön, de gondolom azt az Annken magán is tudom állítani. Illetve el tudom engedni a dolgot, a felvétel a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
megadeath
csendes tag
Sziasztok!
Nálam az Annke nvr (modell: n48pbb) egyáltalán nem akar együttműködni a Reolink RLC-410-es kamerákkal ONVIF protokollon. Az nvr poe-s.Ha onvif kapcsolódást választok nem az nvr-ról megtáplálva, a kamerákat azonos hálózatról akkor csak félpercenként vagy percenként jelenik meg új kép az nvr-on. Rögzítés lehetetlen. Az összes kamera képpel kapcsolatos menüpontban írja az nvr, hogy inkompatibilis. Fő és alstream-et sem tudja jól kezelni.Egyedül, úgy tudtam összehangolni a kamerákat az nvr-al, hogy egyedi rtsp protokollt adtam meg, ami a reolink ajánlás alapján van. ( fő stream útvonal: h264Preview_01_main alstream útvonal: h264Preview_01_sub)
Valamint továbbra is úgy, hogy külső táplálással.Úgyhogy amit terveztem, hogy az nvr-ról kapja a tápot a kamera és az nvr rögzíti a felvételt nem sikerült megoldani.
A kamerákat lecserélném, ha jól gondolom azok miatt, nem működik jól, mit gondoltok?Milyen kamerát ajánlanátok ehhez az nvr-hoz? 4 kamerára lenne szükségem. -
Koncipappa
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Gocomma CA - R21A - R kamerát használok rögzítő nélkül. Annak idején nem volt vészes az ára és egész jók a színei, funkcióit tekintve is megfelel nekem.
Viszont vennék rögzítőt (elsőre ezt, mert szűk a keret és egy alap Hikvision rögzítő nem fér most bele) és mellé plusz IP kamerákat. Ajánlanátok nekem IP kamerát? Leírom a fontosabb paramétereket.
- POE-s legyen
- legalább 1080p 2MP, de inkább több
- legalább 90°-os látószög, de inkább kicsit több
- jók legyenek a színei (természet/időjárás megfigyelése is a feladatok közt van)Láttam ezt, de olyan torz színeket produkált, hogy kiesett a körből.
Köszönöm.
Egy Samsung Galaxy S3 LTE boldog tulajdonosa :D
-
jézusom
addikt
Halihó!
Elő vettem egy régebbi hiseeu kamerámat. Explorerből szépen látom, de sajnos a provision rögzÍtőmben nem akar sztrÍmet adni. Egyszerűen offline-nak irja.Szerintem régen működött. Portokat próbáltam variálni, de nem jutottam semmire. Esetleg, ha valaki tudja milyen portot kell irni, megköszönném. Meg úgy valami ötlet jó lenne, mert jelenleg ez elég rokkant Így. -
farkas-j
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Kaptam egy BESDER 3021PW-HXA201-es IP kamerát. A gond az, hogy semmilyen infóm nincs, hogy milyen appal lehetne beüzemelni. Már többet is kipróbáltam de nem ismeri meg egyik sem. Ha a LAN porton csatlakoztatom a routerhez kap IP címet, de "természetesen" az új módi szerint nincs HTML kezelőfelülete. A portjait leszkennelve egy portot találok csak, a 10100-ast. Ismeri esetleg valaki és tudna programot ajánlani valamint beüzemelési tippet adni?
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Morris
veterán
Annke honlapján 25% tavaszi kedvezmény van.
-
snooze
veterán
sziasztok!
care home ill ycc365plus appal a kameraképet el lehet érni külsö hálozatrol,viszont az sd kártya tartalmát nem,belsö hálozatrol az is jo..mi lehet a gond?GO Gunners!!!
-
seger
addikt
válasz markussandor #16465 üzenetére
Köszönöm válaszod! Így érthető!
Bocs, hogy rosszul fogalmaztam meg kérdésem! -
markussandor
senior tag
Ezt kérdezted: "hik connect működik belső hálón. Kívülről nem. Milyen portot kell nyitni, hogy bárhonnan elérhető legyen?"
Ebből honnan kellett volna tudnom, hogy nincs "egység", bármit is jelentsen?Ha két Hikvision kamerád van, akkor a routeren két külön külső portot továbbíts a kamerák 8000-es portjára, és a hik-connectnél két külső porttal add hozzá a kamerákat.
NVR előtt én is így csináltam.Vagy "B" terv: nem nyitsz portokat, hanem bekapcsolod a felhős módot, és a QR kód alapján csak hozzáadod a kamerákat a hik-connecthez. Ennek az a hátránya, hogy csak egy mobilról tudod figyelni, a másik módszernél nincs limit.
-
seger
addikt
válasz markussandor #16451 üzenetére
De nincs egység, hanem 2db kamera. Ebben az esetben gondolom a kamera két külön porton van, és az adott portot az adott kamera felé kinyitni. Nem?
-
Kobe
veterán
válasz Dolphine #16461 üzenetére
Igen, de nem csinal lofaxt sem....
Korabban kulon hangjelzest mondott (Scan QR code to connect device) miutan kijeloltem melyik wifi halozatra szeretnem regisztralni.
Ezt most egyedul akkor mondja amikor a power buttonnal resetelem az eszkozt, es meg be sem kapcsolt rendesen. Wifi halozat kijelolesekor semmit, csak ezt a Waiting for connection t szajkozza jobbra balra :( -
fandras2
friss újonc
Három mwx345wf kamera közül kettő megbízhatóan működik wifi-vel, a harmadik 1-2 nap után elveszti a wifi kapcsolatot, de újra indításra megjavul. (A rakoncátlankodó kamera sincsen messzebb.) Van ehhez a vacakhoz valahol új firmware? Én sehol nem találok. köszi.
-
bajnokpityu
félisten
-
vacs
Topikgazda
válasz bajnokpityu #16449 üzenetére
Vettél egy kamera rendszert, de nem kaptál hozzá admin jelszót?
Szigorúan Internet Explorer böngészőben pc-n írd be a kamerák ip címét, lépj be (bár jelszó nélkül érdekes lesz) és kiderül, hogy adnak-e élő képet!
seger: ott valami más baj (is) lesz, mert a hik connect p2p alapú, tehát semmit nem kellene állítani a routerben a működéshez!
Kobe: van már újabb Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K, ez már tudja az 5 GHz-es wifit is!
Vagy pl a Reolink E1 Pro is ajánlott!
Én a helyedben először utána járnék, hogy tényleg nem lehet-e szétválasztani a két sávot![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Kobe
veterán
Hi
Sajna gondba vagyok a Mi Home 360 1080P kamerammal.
Router csere volt, amiben admin feluleten mar nem lehet kulon vezerelni hogy 2.4 vagy 5Ghz modban megy, csak dual modban lehet futtatni, viszont a telefonok amin keredztul felregisztralnam a halozatra a kamerat, 5Ghzet ismer, amit a kamera nemSzoval.... Van esetleg olyan ajanlott kamera ami rgyenerteku kb arban tudasban is ezzel a xiaomival es 5ghzet tamogat? Vagy nem ilyen elbacott regisztralos proceduraja van?
-
seger
addikt
hik connect működik belső hálón. Kívülről nem. Milyen portot kell nyitni, hogy bárhonnan elérhető legyen?
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #16448 üzenetére
-
bajnokpityu
félisten
Vettem egy NVR301-04LS2-P4 NVRt meg Global 982-2MP ip kamerát.
Először a globalok voltak meg, PCre tudtam is rogziteni, visszanézni, stb.
Ennek aránylag baja, hogy ugyan van onvif, de nem kaptam se admin kódot, se semmit, arra vannak ráálvva, hogy egy 365 nevű appba vizessek elő felhőtárhelyre, és ott rogzitsek.
Ezzel együtt PCn aránylag egyszerűen összejött a rögzités, mert szabvány portokon is kijön belőle a jel. és az automatika éjjeli mód, lámpa, infra mind jó gyárialg is.de mióta rádugtam az uniview NVRre őket, azóta nem jön össze.
HDDt raktam bele, meg is formáztam, oké
megtalálja a kamerákat, de csak az egyik képét rakja ki..
Utána mit kellene tennem?
[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
Gondom van az egyik Annke C800 kamerámmal, vagy lehet máshol van a hiba?
Pár napja reggel ez fogadott az NVR monitorján, épp kint volt hagyva fullscreenben az adott kamera képe: (a fehéret én takartam ki, ott jó volt a kép)
Az érdekesség az, hogy telefonos xmeye appól működött a (másodlagos) stream, de a visszajátszás ott sem ment. Viszont az idősáv grafikonon folyamatosnak mutatta a felvételt, csak ha visszatekertem akkor csak pufferelést írt és nem játszotta vissza a felvételt.
Ugyan ez van az NVRen is visszajátszásnál, folyamatosnak mutatja az idősávon a felvételt, bele is tudok kattintani, de nem mutat képet. De a sok kamerás nézetnél ennek ellenére ott van ennek a kamerának is az élőképe, csak ha rákattintok hogy csak azt az egyet mutassa nagyban, akkor fekete képernyő, nincs kép. Mintha az elsődleges stream nem menne de a másodlagos viszont igen? Lehet ilyen? Főleg hogy az NVR azt jelzi hogy megy a rögzítés közben pedig nem?
Érdekesség: próbából vissza vettem a kamerát 5MP-re, és ott már nem volt semmi gond, volt fő stream kép, visszanézhető volt a rögzítés. Másnap visszaállítottam 4K-ra és az is jó volt, viszont néhány óra elteltével ugyan úgy megállt. Azóta újra 5MP-be raktam és megy.
Hát itt tartok most. Ez mi lehet? -
george61
tag
Kedves Fórumtársak!
Le tudná valaki írni, hogy lehet beállítani az iCSee appban azt a funkciót, hogy mozgás vagy hang esetén küldjön a telefonra riasztást? Vagy valakinek van magyar nyelvű használati utasítása az említett applikációhoz?
A segítséget előre is köszönöm. -
-
draco31
veterán
Akinek van ilyen Kami kamerája, milyen messze éles a képe? Nekem kb 2 méterig, aztán eléggé homályos távolabbra, és nem látok benne állítási lehetőséget sehol.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
stickermajom
addikt
válasz stickermajom #16425 üzenetére
Senki nem találkozott még ilyen éjszakai fantomhibával?
-
vacs
Topikgazda
válasz tigipuf #16436 üzenetére
Sehol nem írják, hogy melyik mobil app kezeli!
Ijk: korábban már PistiSan is írta, hogy a kamerának nem kell folyamatos internet kapcsolat.
Ha csak napi 1-2 alkalommal megnézitek az élőképet, arra bőven elegendő a domino kártyás net. A mobil appok alapból egy gyengébb minőségű (második) stream-et nyitnak meg, ez kevés adatot használ, nem is kell HD-ra állítani, ha csak ránézel az élőképre!(^)(>.<)(^)
-
Ijk
nagyúr
Apósom vett ilyesmi kamerát, nyaralóba szánja és tőlem kér segítséget.
Nagyon nem vagyok benne ebben az IP kamera dologban. Hogy kezelik ezek az adatcsomagokat? Gondoltam vegyen egy mobilnet routert meg egy domino kártyát amire feltölt pár giga netet a nyaralóba./人◕ ‿‿ ◕人\
-
ispi
tag
válasz megema #11028 üzenetére
Remélem még épp időben válaszolok, a szűk 2 évvel ezelőtt feltett kérdésre, de mivel most rágom át magam épp a topicon és magam is az említett RLN8-410 NVR-t néztem ki RLC-410 kamerákkal megspékelve, mint lehetséges leendőbeli megfigyelő rendszert, valamint engem is külön foglalkoztatott, hogy kiféle-miféle lehet az a Toshiba HDD, amivel szereli a Reolink a felvevőit és nem találtam meg rá a választ itt (sem), így utánanéztem a dolognak.
Szóval a HDD típusa DT01ABA200V, a Toshiba oldalán pedig a következőket írják erről a szériáról: "Toshiba's DT01ABA-V series of 5,940 rpm 3.5-inch HDD deliver up to 3 TB of storage capacity. The DT01ABA-V series is suitable for video editing, set-top-box (STB), digital video recorders (DVR) and network video recorders (NVR) applications where large capacity, low power and low acoustics are critical."
Ezek alapján nem látom szükségesnek, hogy aki ilyet rögzítőt vesz, annak a Toshibát - ha a kapacitása egyébként elég - késlekedés nélkül le kell cserélnie egy WD Purple-re, mint ahogy azt mindezek előtt én is terveztem, mivel ezt a HDD-t kimondottan arra a célra tervezték, amire Reolinkék használják.Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
-
tigipuf
senior tag
sziasztok!
Ilyen cuccos van esetleg valakinek: [Guudgo] ?Azt látom,hogy kb ugyanaz mint a hiseeu,anbiux,stb. ezerféle néven futók,de konkrétan ez jó lehet?ICsee app kezeli?Volna szimpatikusabb is az aliról de chinai szállítás, eu raktárból csak ezt a típust találtam ebben az árban a bangoodról."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
minas
aktív tag
RLC-410 kamerának hány amperes 12V-os táp kell minimum?
-
Atomgeszi
nagyúr
Ja, hát azért, csak jó tudni, hogy kell-e készülni bármire. Bár azért barátkozom az egyéni krimpeléssel, mert nem fog elférni ennyi RJ45 abban a kis csőben.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
bigrock
Topikgazda
válasz bajnokpityu #16422 üzenetére
Akkor OK, fog működni.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz markussandor #16421 üzenetére
Köszi! Az lenne a vészmegoldás,hogy ott lesz fent a POE Switch. Nagyon kell ezeken kapcsolgatni bármit is bármikor?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz sambenez #16418 üzenetére
Ja. Annyira nem vész.
Melyik fogót érdemesebb venni?
Ahogy nézem határeset, hogy amit adnak a szettekhez 20 méter UTP az elég legyen kameránként.
Keresztül kasul biztos elég, de , ha szépen elvezetni akarom, akkor legalább 10 méter kell hozzá még. Nem tudom annyit ér-e a dolog.Max még arra gondoltam, hogy egymás után eltolva összeszigszalagozom a készre szerelt UTP kábelt, és akkor a csatlakozók nem egymás mellett lesznek, hanem, hogy elférjenek. Bár nem tudom, hogy 16-os csőbe hány fog egyáltalán elférni. Lehet 2 és már meg is telt.
-
Zsoltee1
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy Synology NAS-hoz milyen kínai kültéri ptz kamerát tudok gond nélkül Onvif protokollon keresztül csatlakoztatni úgy hogy a Ptz funkció is működjön. Tapasztalatom Vstarcam-al van az működik Onvif 2.4-es protokollal, de ez igen drága lett idő közben és nem szállít Eu-ból, így a vámon nagy eséllyel megfognák.
Én az Anpviz márkát néztem ki, de nincs konkrét információm hogy működik-e Synology-val aminek a feltétele az Onvif 2.4 protokoll, kisebb verzióval csak streamelni lehet a képet, más nem működik.
Aliexpressről vásárolnék szívesen. Itt is vannak már boltok eu raktárral. -
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Úgy tűnik fél éven belül a második Techson turret ("eyeball") kamerám döglik meg. Pár napja vettem észre, hogy sötétedés után offline lesz egy éjszaka alatt 80-100 alkalommal. Mivel csak infra mellett csinálja ezért a tápjára gyanakszom. Találkozott valaki ilyennel már?
A padláson lévő TP-Link SG108PE táplálja, a többi kamerának ezen a switchen nincs gondja. Felmásztam, megcseréltem a portokat, utána két napig csak infrára váltáskor ment le, de tegnap éjjel megint 100+ értesítés jött, hogy offline. Előfordulhat, hogy hosszútávon a switch nyírja ki őket? Nem gondolom, hogy bármivel rosszabb lenne ez a TP-Link, mint mondjuk a Techson saját PoE switche.
Dühítő, mert például egy Annke szetthez képest azért jelentősen drágább volt, de pont azért bíztam meg egy biztonsági céget a telepítéssel, hogy egy tutira kipróbált rendszer kerüljön fel, megfelelő supporttal. Nyliván a cégnek sem jó pár havonta kiszállni cserére..Ha esetleg később úgy döntenék, hogy más márka turret kameráját szerelném fel, akkor a meglévő Techson NVR képes lesz azt kezelni és rögzíteni az adatfolyamot? Látható lesz a p2p appjából a más márkájú kamera? Illetve egy Techson szerelődobozra van rögzítve a kamera, más turret vajon rárakható, vagy azt is be kell szereznem?
[ Szerkesztve ]
-
A214
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Adott egy Hyundai rendszer.
Leírná valaki ,hogy hogyan lehet összehangolni a rögzítőt a HYU-VMS programmal.
Régebben írtam ,hogy mindenre rögzít és emberi alak figyelés opciót nem találtam rá.
HYU-VMS szoftverben találtam a face detection. Nem tudom ezt lehet e aktiválni erre a rendszerre. HYU-VMS leírás 83 oldalán néztem.
Előre is köszönöm.
UTP kábelozással kapcsolatban használt már valaki ilyet? csatik
Fogó .
Más árkategória de talán egyszerűbb. -
markussandor
senior tag
válasz Atomgeszi #16417 üzenetére
"POE Switch bírja vajon, ha a padláson van?"
Kb 3 éve van a padláson a PoE switchem, semmi baja, tavaly év végén vettem hozzá 2 db 12 cm-es pc ventilátort, kicsit megmozgatja körülötte a levegőt, de ezt még nem üzemeltem be, mert most konkrétan hideg van a padláson, majd tavasz végén.
-
bigrock
Topikgazda
válasz bajnokpityu #16419 üzenetére
Esküszöm, már a kávét is megittam, de akkor sem értem... 48V-os a rögzítő tápja? Nem azért, mert PoE-s ?
-
bajnokpityu
félisten
Sziasztok, jelenleg nas rogzit 3 db 2mp ipmmakerat,ilyen global szutykot. Nasom viszont irdatlanul leterheli, gondolkodom uniview nvr en. A tapot a globaloknak 12Von adok, az uniview meg 4x voltos. Menni fog vele?
-
Atomgeszi
nagyúr
POE Switch bírja vajon, ha a padláson van?
Az a baj, hogy 3 db 16-os MÜ cső megy fel a padlásra.. ami előre szerelt RJ45-ösökkel elég nehézkes felvinni a 4 kamerának a kábelt.
Vagy elfér ennyi? És még ezen a 3 csövön kell osztozkodnia 2 ethernet kábelnek is, mert a ház egyik sarkába akarok vinni 1 routert, meg leghátra, de azt szintén csak padláson keresztül tudom.Esetleg az ilyen RJ45 csatlakozó nyomók nagyon bonyolultak vagy drágák, hogy az ember csak a kábeleket vigye fel, és fent a padláson rányomja a csatit?
-
buherton
őstag
Berendeltem kettőt is. Kíváncsi vagyok és remélem kibír 3-4 évet legalább.
Köszi!
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
vinek
csendes tag
Sziasztok
Sikerült rossz firmware-t föltenni egy reolink rlc-410 5mp kamerára. A kamera működik, de random újraindul ( összevissza 1-2 perc 5-10 perc). A jó firmware nem hajlandó fölmenni.
Valaki esetleg a tudja a megoldást vagy valami kiindulás, leírás? Valaki foglalkozik a helyreállítással? Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
kössz[ Szerkesztve ]
-
ptesza
senior tag
Sziasztok!
UTP kábelek között van olyan ami nem ajánlott ilyen célra?
Vagy kedvezőbb beszerzési forrás?
Köszi!
-
vacs
Topikgazda
válasz Dolphine #16409 üzenetére
Kipróbáltam ... telepíteni is csak pc újraindítás után sikerült, majd maga az app sem volt hajlandó elindulni windows 10-en (rendszergazdaként sem), csak kínaiul beszél, nem értettem mi a baja, töröltem!
Összefoglalóban leírtam, hogy:
A Xiaomi-nak nincs windows pc programja, alternatívaként a Bluestacks emulátor használható (tesztelve by vacs)!(^)(>.<)(^)
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Ezeket próbálta már valaki?
[How to Install Mi Smart Security Camera App on PC]
[Install Xiaomi Mi Home Security Cameras on Windows Computer ]Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Egy ilyenünk van itthon: [link], de kezdi megadni magát. Szvsz nem volt jó vétel.
Szeretném lecserélni és megmondom őszintén belefáradtam abba, hogy a kamerákat egyesével kiböngésszem, hogy képes-e a webes elérésre. Így a segítségeteket kérem ebben.
Ezek a szempontok vannak:
- Wi-Fi képesség
- webes (böngészőből) elérés
- éjjellátó
- alacsony ártely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
vacs
Topikgazda
Itthonról ezt vedd (22 000 Ft), de nem biztos, hogy érdemes a számla miatt, mert Kínából kb 8000 Ft lenne!
jackbacsi87: próbáld resetelni (microsd foglalat mellett kellene lennie egy lyuknak, vagy a hálózati/táp csatalakozó mellett, vagy bárhol máshol).
Ha nem találod, akkor kérdezd meg az eladótól, hogy hogyan lehet resetelni.
Illetve azt is megkérdezheted, hogy mivel/hogyan tudnád életre kelteni!(^)(>.<)(^)
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Beseder 4MP-es kamerát. Beállításnál megpróbáltam a firmware frissítést ami valamiért megakadt. Tápról kamerát lehúztam, visszadugtam utána az app nem találta meg. App-ból töröltem a kamerát, újra fel akartam rakni de így sem látta. Most tápra dugva a kamera IR ledjei felvillannak aztán se kép se hang.
Valahogy rá lehet esetleg tákolni egy új firmware-t? Van esetleg ötletetek, vagy kuka?[ Szerkesztve ]
-
mch
csendes tag
Sziasztok!
Besder vagy hasonló (olcsó) kamerákhoz tudtok magyar forgalmazót? Számlával lenne szükség egy kamerára.
Köszönöm! -
avena71
tag
Így nézett ki az enyém is. Csak beljebb össze volt szigszalagozva a két vezeték...
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
Vacs!
Megjött a 4. Besderem, nézd csak, itt már két drótos a wifi
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre nehezebb dolga van Kínában az Apple-nek
- Horgász topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.