- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Sziasztok,
ez a topik azért jött létre, hogy a nagy e-roller tumultusban és kínai rendelési izgalmak közepette jusson időnk büszkélkedni az emberi erőnkkel hajtott rollerekkel is, és segíthessük az új roller vásárlása előtt állóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
válasz petWar97 #200 üzenetére
Van amúgy kisebb hasmagasságú normál roller is, de én támogatom, hogy megvedd, mert kíváncsi vagyok Mondjuk gondolom így a szállítás sem lesz akkora probléma. Amúgy a egy napi 10-15 km egy normális rollerrel, pláne ha van bicikli út nem sok, ha ezt kiegészíted némi bkv-val, akkor elég sok mindent kivált napi szinten.
-
petWar97
csendes tag
válasz haruspex #201 üzenetére
Közben találtam egy nagyobbat. Igazából ugyan az csak arányaiban nagyobb:
https://www.insportline.hu/50390/osszecsukhato-roller-insportline-runelk-ii-20-16?gclid=Cj0KCQiAybaRBhDtARIsAIEG3kkVT9X40RIJM4ucOmwdK0DU_1reJRPkkXrOWlBdmXf2LuHc8sBo-oUaAqAVEALw_wcB
Itt is 100 kg a terhelhetőség, viszont ez már nem gyerek/felnőtt méret hanem tinédzser/felnőtt. Én pedig szeretek elférni. A hátránya, hogy macerásabb lesz a szállítása, de legalább magasabb a kormány és valószínűleg méretéből adódóan kényelmesebb felnőtteknek (és ~10K-val drágább).
Debrecenben/Nyíregyházán fogom használni főleg, szóval városon belüli tömegközlekedésre nem tervezek felszállni vele, nem lesz rá szükségem. Egyedül a városok közötti vonatos szállítás az amire rá leszek utalva, hátha elférek majd vele a kocsik végében (kerékpárjegy nélkül).
Az autóba tuti be fog férni, viszont pont azt szeretném kiváltani, mert egy hátizsáknyi cuccal inkább megyek vonat/roller kombóval mint kocsival. De ha meg kocsival kirándulok akkor bedobom hátra és jól tud jönni bármikor. ☺️
A héten pont megyek Pestre szóval ha sikerül meg is veszem. Beszámolok majd a tapasztalatokról. 🙂
-
petWar97
csendes tag
válasz haruspex #203 üzenetére
Nekem talán a döntő szempont a kormány magassága volt. Ennél 10 cm-el több és azért az elég sokat tud jelenteni, hogy nem kell folyamatosan hajolnom hanem egyenes háttal tudok gurulni. A méret egyben kompromisszum is, de kinek mi a fontosabb.
Egyébként megrendeltem, budapesti áruházi átvétellel. Szóval nyitvatartástól függően H-Sz körül nálam lesz. Kértem, hogy ha van lehetőség akkor összerakva adják át, ne dobozban. Hátha. 😁
-
kotibor
tag
Sziasztok,
Abroncs témában kérem a segítségeteket, nem tudom hol induljak el, jó lenne belföldön találni...
Ilyet keresek:
Méret: ETRTO 40 - 305mm (16 x 1.50")
Nyomás: 100psi | 6.9barMinden ötletért hálás vagyok,
Köszönöm!
2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
petWar97
csendes tag
válasz haruspex #203 üzenetére
Nos. Túl vagyok egy nap tapasztalaton.
A lényeg: visszavittem és visszakaptam az árát.
Hétfőn este néztem meg először, akkor csak lakáson belül mert sógorom elhozta nekem a boltból mire felértem Pestre. Nagyon tetszett. Kifejezetten jól nézett ki, masszív volt és nagyon kellemesen "rugózott" (nincs rajta teleszkóp hanem maga a váz hajlik annyira, hogy teljesen puha vele közlekedni).
A probléma másnap kezdődött. El szerettünk volna gurulni az ~500 méterre lévő benzinkútra, hogy felfújtassuk. Ezidő alatt ~10-15x feneklett meg az alja, gyakorlatilag olyan helyen is ahol szemmel láthatatlan akadály volt, esetleg a járda volt "púpos" de ezt ha nem eszközzel mérem nem mondtam volna meg. A baj az, hogy bár a fellépő 10 cm-re van a talajtól, alatta fut az acél váz és az alatt maximum 5 cm hely marad. Ha ráállunk 1 cm. És ebből még rugózik.
Így konkrétan használhatatlan volt, pedig nagyon tetszett. Az összecsukása sem volt túl bonyolult, a probléma csak az volt, hogy nem lehetett sehol beakasztani, szóval kézben rosszabb volt összezárva szállítani mint kinyitott állapotában.
Szóval ez az akció kudarcba fulladt, de legalább a pénzt visszaadták szó nélkül, nagyon rendesek voltak.
Remélem egyszer megint lesz Boardy... 🥲
-
Bobrooney
senior tag
válasz BomiBoogie #208 üzenetére
Napok/hetek óta sem
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Van nekem egy OXELO TOWN 9 EF, rollerem, még az első szériás. elvileg a saját talápán kéne megállnia, ami amúgy se volt a világ legjobb megoldása, de már ki is van kopva annyira, hogy nem marad meg félig zárt állapotban (szerintem már ezres nagyságrendben van benne km) Kérdésem, hogy kitámasztót lehet-e tenni rá?A decathlon ügyfélszolgálat szerint nem, de azért ezt nem fogadnám elsőre 100%-os válasznak, nem tűnt szakembernek a hölgy.
Egyrészt most nézegettem egy v2-es példányt az előbb, azon vsn gyárilag és úgy tűnik, hogy a gumi lap alatt át van furva a taposó, igaz ott az egyik oldalon helyet is többet hagytak neki, hogy hátrébb lehessen rögzíteni. Ezt már próbálta valaki, hogy megfúrta?Továbbá van ez a cucc, ami elvileg town 9 Ef-hez jó és tök máshogy néz ki, mint a gyári. Lehetséges, hogy a taposó vájatába ez csak befeszül és nem kell furkálni hozzá?
Illetve fék tekintetében van-e valami másodlagos piaci megoldás, mert elég harmatos a gyári. Már a második szett fék fogyott el rajta, kéne kompletten cserélni, de hátha van jobb megoldás a gyárinál (elég elterjedt típus, talán foglalkozik vele valaki).
-
haruspex
aktív tag
Na sikerült egyrészt elhagynom a razort egy bevásárlásnál, nagy örömömre. Úgyhogy elzarándokoltam megnézni a Rundeert, ami nem nézett ki rossznak, pár métert mentem vele, nem úgy tűnt mint ami berugózik. A nyitása, zárása tűnt kicsit macerásnak illetve a kormánya lehet alacsony lesz, de azt csak csavarkulccsal lehetett volna állítani.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Bobrooney #209 üzenetére
Ez csal azért szomorú vagy inkább aggasztó, mert mi lesz, ha megint defektet kapok, vagy kapunk, vagy valami javítás kellene?
Direkt kértem két külsőt a múltkori defektnél, de csak egyet adtak. :SAhogy eddig tapasztaltam, a bringaboltok próbálják leutálni a rollereket, az elektromos roller szerviz meg nyilván nem ezzel foglalkozik.
Amúgy kár, hogy bezártak, mert azért nem hiszem el, hogy pont erre ne lenne kereslet manapság, egy értelmes, zöld, testmozgást is igénylő járműre. Értem, hogy drága (volt), de az elektromos rollerek sem olcsóbbak.
Persze, más a célközönség, de szerintem a Boardyra is volt kereslet. -
Bobrooney
senior tag
válasz BomiBoogie #214 üzenetére
Gondolom a külföldi vásárló több volt mint a magyar.
Külsőt biztosan lehet kapni máshol is, meg belsőt is. Itt ahogy írod inkább az egyéb pótanyagok beszerzése lesz megoldatlan.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Igen, meg azért tudjuk, hogy tényleg itt volt kutatás-fejlesztés is, mire kialakult, hogy milyen deszka, milyen méretben, szerintem még szabadalmaztatott is, szóval én is látok benne fantáziát.
Figyelj, összedobunk kis tőkét és megkeressük őket egy visszautasíthatatlan ajánlattal.
-
Bobrooney
senior tag
válasz BomiBoogie #216 üzenetére
Jah erre magam is gondoltam.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Bobrooney #217 üzenetére
Most már azt vizionálom, hogy mikor lesz valami baja a Boardynak és szerviz nélkül maradt.
Akkor valami jó kickbike-ot néznék, itt a topokban is van kickbike tulajdonos, úgy emlékszem.
A rugózási komfortja biztos nem olyan jó, mint a Boardynak, viszont a merevsége miatt szerintem gyorsabban lehet vele menni. -
Bobrooney
senior tag
válasz BomiBoogie #218 üzenetére
Nézd azért túl nagy gondja nem lehet, külsőt és belsőt lehet kapni hozzá. Mást nem nagyon tudok elképzelni h gond lenne vele.
-
Bobrooney
senior tag
válasz BomiBoogie #220 üzenetére
Szerintem a gyerek biciklis cuccok megfelelnek majd hozzá.
-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Ha esetleg valaki eladná a Boardy-ját, én szívesen lennék jó gazdája.
Addig is, amíg nem tudok szerezni valahonnan egy ilyen gyönyörűséget, szívesen kipróbálnám, hogy milyen használni, ha valaki lenne olyan kedves, és rám bízná néhány körre valahol Pesten, ahol lehet menni nem tökéletes talajon is.
Viszonylag gyakorlott rolleres vagyok, nem teszem tönkre.
Előre is köszönöm, ha valaki meghozza ezt az áldozatot.
-
5-ös kezelő
senior tag
Sziasztok.
Milyen rollert javasolnátok kezdőnek? 80 kg, 176 cm, már nem fiatal, város, csak a mozgás öröméért és hátfájásra gyógyírként. Oxelo Commute 900-ast kipróbáltam az üzletben pár méteren és szimpatikusnak tűnt, jó fékkel. Spartan IV. viszont feleannyiba kerül, és jókat írtatok róla. Illetve Spartannak van fújt 16/12-es kerekű merev rollere, az jobb lehet esetleg? Magasabb deszka /hasmagasság/ fárasztóbb hajtással jár a rogyasztás miatt? Sokat nem szeretnék áldozni rá, de a zörgős, kézifék nélküli darabokat kizárnám. Oxelo is riaszt az 58 ezres árral, de azt még meg tudom emészteni valahogy, ha megéri az árát /eladok egy órát a gyűjteményemből v egészségpénztárra megveszem/.
Köszi előre is.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
ans
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #223 üzenetére
Razor A5 air-t meg lehetne nézni. Előnye, hogy az alacsony fellépő, és a fújt kerekek miatt nagyon kényelmes, viacoloron sem ráz szét, a súlya is jó, könnyen összehajtható. Hátrány, hogy lassabb,mint a tömör kerekesek és az alacsony hasmagasság miatt könnyebben felakad. Pumpálni kell. Nincs kézifék, de a hátsó sárvédőféket könnyen meg lehet szokni.
Oxelo is jó, van szervíz is. A 900-as könnyen összehajtható, stabilabb, szélesebb a kormány.
A Micro rollereket is ki lehet próbálni, van hozzájuk pótalkatrész, bár kicsit drágábbak. Van kézifékes modelljük.
16/12-esek és 16/16-osak élményben jobbak mindenféle burkolaton, ezt inkább akkor ajánlanám, ha tényleg kedvet kap az illető a rollerezéshez. Nehezek (8-10 kg) és kerékpár szintű odafigyelést igényelnek, az összeszerelés is bonyolultabb. Yedoo city például nem rossz csak már drágább. Az összehajthatók pedig jóval drágábbak.
-
kotibor
tag
Fújható kerekes és tömör kerekes rollert is próbáltam már, néztem jó nagy mélygarázsban egy-egy rúgással meddig lehet eljutni Swifty-vel, Boardy-val, Xootr Mg-vel és tömör kerekes pár tízezer forintos rollerrel is . Fújhatónál az átmérő és a keréknyomás volt számomra a döntő, tömörből csak kicsi van, igaz gurul, de ráz is.....
Minél nagyobb, minél keményebb az a jó .2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
kotibor
tag
Ha csak a gurulást nézzük tükör felületen akkor: Xootr, Boardy, Swifty, Zycom Easy Ride 200.
Boardy jól gurul, de a kerekek 4 bar-on, ill. alapból jó konstrukció, így nem csoda.
Swifty szintén 4 bar-on szinte mellette van, ez egy igencsak igényes konstrukció.
Zycom pedig Easy Ride :-), tehát ezzel sem maradtam nagyon le jelentősen.Hétköznapi használatnál mást kell nézni, ha tömeg-közlekedsz akkor is, illetve ha autóval, de sorolhatnám a felületet, súlyt, lábméretet, terepviszonyokat, szóval mindent .
2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
kotibor
tag
4 baros kerékkel egyszerű, Swifty is addig gurul, de annak gyárilag nem 4bar a keréknyomása.
Több roller is volt nálam, mivel mérnök vagyok mindegyiken találtam reszelni valót, a mostanimon is alakítottam.2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz 5-ös kezelő #223 üzenetére
Némi töprengés után belevágok a Spartan Jumbo IV. projectbe. Fújható kereket elvetettem egyelőre. Összecsukás módja nem fontos nekem. Spartan a 250/230 mm-es kerekével és kedvező árával lett nyertes nálam - sajnos kipróbálni nincs módom. Gyenge féket írnak hátránynak a véleményezők, meglátom, együtt tudok-e élni vele. Szombathelyről tervezem rendelni, nem láttam jobb áron. [link] Amíg nem látom, mennyire fog tetszeni a rollerezés, nem akarok többet költeni az első rolleremre.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Bobrooney
senior tag
válasz 5-ös kezelő #232 üzenetére
Hevá valósi vagy?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Bobrooney #233 üzenetére
Belső-Óbuda, de Kispestről származom. De ha másnak bevált a Spartan, annyira nem lehet rossz. Sufni tuninggal meg esetleg lehet javítani a féken.
Emagon láttam néhány felnőtt rollert tárcsafékkel, 30 ezer körül - gondolom ezek felejtősek, ennyiből nem lehet kihozni jó rollert meg tárcsaféket együtt.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Bobrooney
senior tag
válasz 5-ös kezelő #234 üzenetére
Győrben tudtam volna kölcsönözni spartan I-et.
Mi a gond a sárhányón taposható fékke? Szerintem jobb mint a karos. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz Bobrooney #235 üzenetére
Rendes tőled, köszi. Győrt még akkor szerettem meg, amikor Komárok, Verhovinák, Rigák és persze kerékpárok százaival jártak az emberek a Vagongyárba stb. dolgozni. Most már ott is túl sok az autó sajnos.
Karos jobban kézre esik / /, kerékpárhoz, motorhoz vagyok szokva, kisebb a reakcióidő. Volt nálam kölcsön taposós Oxelo, nem éreztem biztonságosnak. Viszont a C 900 igen hatásos fékkel bír.
Ma elvont szabadnapból kevés híján megkerestem a Spartan árát, jöhet a bevásárlás.
[link] Ilyen Hüperión van valakinek? Emag nem sokat ír róla.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz 5-ös kezelő #236 üzenetére
Látszólag három egyforma roller, háromféle áron, két néven + noname. Első és hátsó rugózás, tárcsafék + taposó, gumikerekek. Ez utóbbi nem tudom, jobb v rosszabb a PU kerekeknél?
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
haruspex
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #237 üzenetére
Tudok Neked Budán Spartant mutatni, ha érdekel. 2 gondja van, egyrészt kicsit nehéz, de nem vészes, és elég magas, ami lehet nem zavar, ha Te is magasabb vagy.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz haruspex #238 üzenetére
Fellépő a magas? Mert akkor fárasztóbb a hajtás. 176 cm körül vagyok, de nagyon nem szeretnék "rogyasztani", nem vagyok jó kondiban.
Jobban járok az Oxelo Commute 900-assal? /Ma is behívtak melóba szabadnapból, megvan az ára /
Az a baj, elveszek az óriási kínálatban. Fontos a könnyű hajtás, szélesebb kormány, hatásos kézifék, strapabíró konstrukció. Mindezt a pár tízezres áron belül, mert lehet h az első fárasztó / kevés sikerélménnyel járó próbaút után felhagyok vele. Bár nagyon remélem, h meg fogom kedvelni.
Vagy kezdjek egy Aldis rollerrel, és később váltsak komolyabbra? Óráknál többször megbántam, ki kellett volna hagyni a kezdő lépcsőket /pl. Orient Mako órát vettem, amikor az M-Force I. tetszett, csak háromszoros árkülönbség volt. Végül eladtam a az előbbit és megvettem a drágát. Persze már az sincs meg, és az M-Force Beast is ment/.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
haruspex
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #239 üzenetére
Hát ez sztem nem ér ennyit, ennyiért bőven van már Razor A6.... Esetleg egy Spartan jumbo III. De dönteni Neked kell, az Oxelo-t ki tudod próbálni, nálam meg a spartant. Az olcsóbb Dechatlonosok megérik esetleg, de a 20cm-es kereken semmi nem fog segíteni. Amúgy nem rossz a spartan, szépen gurul, stabil, a féket a sárhányóval érdemes használni inkább úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
ans
aktív tag
Minél többet próbálj ki szerintem. Kipróbálható a Micro black is a Rózsakertben,az Oxelo-val van egy árban kb., mondjuk a kormány nem túl széles, és kézifék sincs.
És ha sok viacolor van, vagy rossz a felület, egy párnázott kesztyű sem árt.
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz haruspex #240 üzenetére
Ez a Razor A6 igen jól néz ki. Nagy kerék, alacsony padló /=könnyű hajtás?/, igényes kidolgozás a képek alapján. Oxelo-nál masszívabbnak tűnik az összecsukó rendszere. Első keréknél nem látok rugózást, ez mennyire fontos?
Melyik üzlet ajánlott? 46-62 ezerig láttam az árszórást.
Spartan Jumbo IV. nem annyira szép külsőre, képek alapján magasabban van a padlólemez /=fárasztóbb hajtás/, viszont jóval olcsóbb, elöl rugózik és van kézifék.
Jól foglaltam össze?
Ha most rögtön kellene döntenem ennyi információ alapján, a Razor-t venném.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
haruspex
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #242 üzenetére
ÁR érték arányban a spartan eléggé verhetetlen, de hosszabb távokra, és ha összecsukva is mozgatni szeretnéd, akkor megéri a Razor.
Elég vékony a dekkje, és annyira alacsony, hogy könnyen leér, a fékje konkrétan sz@r. Az összecsukó mechanikát sem tudnám teljesen őszintén dicsérni, bár fél évenként egy jó adag wd40 segít neki. Viszont könnyű, sokkal kevésbé fárasztó hajtani, a igazából 50 körül nem nagyon van alternatívája, úgyhogy ha van rá keret, ezt javasolnám a kettő közül, ezzel egy 10km/per nap távolság szerintem nem olyan nagyon megterhelő.Amiben a spartan jobb, az a szélesebb dekk, az egyenesfutása jobb valamivel, szerintem a súlya, és a szélessége miatt. Valamivel jobban kisimítja talán az úthibákat, de nem egetrengető a különbség. Mind a kettővel át lehet menni a villamossínen akár. A kézifék alapban sem jó, és gyorsan 0 közelébe redukálódik a hatása, de kevésbé esel el, ha a kereket fékezed, jobb azt megszokni amúgy is. A razor talán kicsit minőségibb, és sokkal kevésbé fárasztó hajtani.
Volt mind a kettő, úgyhogy ha gondolod kérdezz nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
kotibor
tag
Sziasztok,
Felnőtt méretű, használható, összehajtható kickbike témában valakinek vannak tapasztalatai?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz haruspex #243 üzenetére
Már eddig is rengeteget segítettél, h vmi halvány fogalmam legyen a rollerekről.
Spartan melyik változata sikerült a legjobban? Jumbo I, II, III, IV közül. Nem fárasztom magam a keresgéléssel tovább, megveszem az egyiket. Ha nem jön be, jön a fújt nagykerekű valami, vagy elfelejtem örökre a rollerezést.
Duoker és Sportjátékshop oldalán a legolcsóbb a IV-es, 30-ból kijön.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
kotibor
tag
válasz Bobrooney #245 üzenetére
Volt egy szépségem, de bármennyire is szerettem, nem használtam így elkerült a háztól...de erről az illetékes fórumtárs, akihez került tud majd többet elárulni .
Nézegetem a külföldi oldalakat, az igazán "prémium" rollereknek nálunk nem árulják , a sokszor emlegetett magyar rollergyártóról sem tudni semmit, de tényleg semmit...
Egyszerűen nem látom fényesen a helyzetet, kis piac vagyunk, külföldről pedig rendelni kockázatos, gondolok most arra, hogy költséges és nagy a rizikó faktor amiatt mert ki sem tudtuk próbálni.
-
kotibor
tag
Teljesen egyet értek, ha van rá mód és lehetőség a kezdő lépcsőfokokat ki kellene hagyni, sajnos a sok pár tízezer forintos vacaktól is elmegy az ember kedve a rollerezéstől, mozgástól...és a jobb rollereket már ki sem próbálja. Rövid az élet, egy-egy esés, kudarcélmény teljesen elvághatja az ember hozzáállását.
-
5-ös kezelő
senior tag
Már szűkül a kör, látom az alagút végét. Még egyszer visszaolvastam az összes hozzászólást, figyelmesebben, mint eddig. Csak képek alapján, próbálni még nem állt módomban :
1. Spartan IV.
2. Spartan III. Ezen mintha jobb lenne a hátsó fékkar, és alacsonyabb a padló.
Valószínűleg mindkettő jó lehet a budapesti járdákon, és max. 4 km távra alkalmanként.
Köszönöm a segítséget mindenkinek! És karóra vásárlás előtt jó tanácsért nézzetek át az órás topikba.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz 5-ös kezelő #249 üzenetére
Pillanatnyilag ez a típus áll a legközelebb a rendeléshez [link] /rugózás nélküli Spartan III/.
Kellően alacsony/nak látszó/ plató, nagy első kerék, masszívnak látszó hátsó fék, magas kormány, stabil váz, könnyű összecsukhatóság, szép vonalvezetés, megfizethető ár.
Remélem, jó döntést hoztam.39 mm-es Archimede Pilot eladó
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest